Sayın Jelibon;
yeni papatya tarihi ?
Kolaylıklar...
Printable View
Sayın Jelibon;
yeni papatya tarihi ?
Kolaylıklar...
[quote=indr-jel;438434]TR
[COLOR=red]21 marta kadar düşüş[/COLOR]
1 nisana kadar RALLİ
15 nisana kadar ralli yatayı
10 hazirana kadar çÖKÜŞ sürecinin durma noktası..
Tamamen hayaldir.Haddime değil ama yaptım bir delilik...En azından düşüncelerimi beyan ettim.KARALAMA yapmadık,iftira atmadık....
Bu arada üstad devam ettiğin için topic takip edenler adına müteşekkiriz.
Hem tam destek hem tam takip..
Alayına gider...İllaki giderinde geri geliri olacak elbette..
O zamanda hep beraber AYUların önde gideni oluruz...Herkes kaf dağını ararken..
Bir de bir sonraki PAPATYA ne zaman acaba..(Elbette içinden çıkaramayana papatyanın kendiside tarihide yaramasın)[/quote]
tarihlerimiz yakın diyebilirim
bende tr de bir düzeltme bekliyorum
bu düzeltme .618 veya .78 olacak gibi
yani muhtemel 77500-78500 diyorum.eskiden 78500-79300 diyordum
fakat bundan sonra .78 i baz alacam
.618 , her seferinde baz aldığımda düşüştede yükseliştede 1000 puanı kaçırıyorum
21 marta kadar düşüş
nisan sonu mayıs başına kadar yükseliş
ve çöküş beklliyorum
abc şeklinde saydığım son yükselişin a sı bitti 839xx de
şimdi b için düşeceğiz ve son c yükselişle C.2 BİTECEK VE C.3 ÇÖKÜŞ BAŞLAYACAK
YTD
PASSAT
[QUOTE=jelibon;438314]1551
1556
1552
Son 3 kapanış.
Yakında sert gelecek, aşağı ya da yukarı aynı yönde olun. Biraz daha yataydan sonra ya da hemen şimdi.
Görüldüğü gibi 1 marttan 50 üstü puan yukarıda sp hariç bütün abd borsalarında tüm zamanların en yükseğindeyiz.
Jelibon.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;438319]a bitmeden sp de tüm zamanların yeni zirvesini görmeli, bu fikir görmezse zaten intermerket devergence dır. (Piyasalar arası uyumsuzluk). Esas uyumsuzluk dow ve tran arasında yok yani dow teori sorun yok, olası bir b enayuların çöküş senaryoları arasında son yukarı c için alım fırsatı olacaktır.
Bakalım a sp de tüm zamanların yeni zirvesini yapacakmı b ye geçmeden? Zaman gösterecek, Bence yapacak ama Bence. Yapmazsa da beni suçlamayın fikirlerden büyük piyasa var. Hiç kimse piyasadan büyük değildir de olamazda.
Jelibon.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;438320]İşin bence olan kısmında iki alternatif var.
ENAYULAR KOMADA.
Dow bu hafta 60-100 puan düşer haftaya%2-3 ralli yapar.
Ya da dün düşüş bitti ve bugün yarından bu ralli başlar.
Jelibon.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;438321]Unutmayın bence olan kısmı işin.
Bence değilse iş değişir.
Bence olan kısımları işin bugüne kadar %99 haklı çıkmışızdır, %1 de alt sayım ewi değiştiririz.
Jelibon.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;438326]sp 15 dak.
jel.[/QUOTE]
koma derler buna.
cfd 1559 gördü.
jel.
a 5 5 son yukarı dalgadır,
a 5 1, 40 puandır, 1 e 1 giderse 1560-1600 arası 31 aralıkta mal alanların kaar realize yeri olacaktır.
Ancak 1.33 ederse 5, 1600 geçilir.
Biz longu 17 kasımda çektik, 31 arada çektik, 1 martta çektik alayına isyan ettik, hep long tuttuk P. ÇOCUKLARINA KARŞI. P.ÇOCUKLARI DUMUR OLDU.
VERİLEN BUNCA TARİHTE LONG OLMADIYSANIZ BURADA Kİ 40 PUANDA LONG OLMAYIN VİX SAT SİNYALİYLE VEYA SİNYALSİZ OLUR BEN BİLMEM AMA MART İÇİNDE VEYA EN GEÇ NİSAN BAŞINDA b DÜŞÜŞE GEÇECEĞİZ. bir equinox daha döndürecek, tu kaka Jelibon.
15 dakkalığı yapmıycam zaten yapılı sert gelirse yukarı seansta 4 bitti 5 başladı, ancak burada internet kafeden altın ewimi ve alternatifini aynı grafta günlükte yerleştirecem.
Sonra pazartesi salıya kadar yokum.
Jelibon.
Ters çalıştığına göre aylardır, esas altın yukarısı sp b düşüşde olabilir, belki de paralel olur ben bilmem sadece olabilir diyorum.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;438326]sp 15 dak.
jel.[/QUOTE]
Önce şu son 15 dak üzerinde gösterelim, mavi 4 hafif yatay kaldı 4 gün oyaladı sert gelecek.
Eğer yukarı olursa bu 4 gün yataylığa 4 ü koydum, ama seansta teyidlemesi gerekir bugün.
Jelibon.
Pembe v mavi 3 ü bir önceki tepeye aldım yani, graf yapmıyorum, istersem sonra yine değiştiririm keyif benim, ewci benim.
Jelibon.
Sadece sp için olan
17 kasım mevsimsellik nokta tarih yıllardır yazılı,
31 aralık papatya,
1 mart papatya,
öyle tokatlar çaktıkı nevrleri döndü.
Jelibon.
Yeni papatyayı bu alem merak ediyor,
Papatya hasatlığı derinlere girdi, papatyasız olmuyor, papatyalar açmadan çekilmiyor bu hayat,
Ama yeni papatya çalışmalarım devam ediyor, papatyayı çıkarmak koskoca bir borsanın her dibini her tepesini her noktasına etiket atacak tarihi bulmak o kadar kolay iş değil. Üzerinde çalışıyorum bu haftasonu söz vermeyimde gelecek hafta imkan bulursam öbür haftsonundan sonra yayınlarım.
Jelibon.
Altın ewe geçelim.
Jelibon.
Altın günlük ana ve alt.
jel.
Şunu asla unutmayın taa 1 yıl önce hui sayıyla sayarken harfe geçtik. Hui altına göre underperform etti. Bu yılda hui altından underperformdur ve geçen yılki dibi yenilemiştir.
Demekki risk altınla ölçülürken yani riskli durumlarda altın ön plana çıkarken, öngörülmüş borsa yükselişlerinde para endekse giderken, para huiye girmeye gerek görmüyor. Ağalara endeksler yetiyor.
İlerki zamanda bu sayımlarım dışına daha aşağıya gidiş altında mümkündür, piyasa da herşey mümkündür ama altının 1 4 noktası mümkün değildir. O 1 noktası bilindiği gibi 1100 lerde, gümüşte de 21 lerde, tam noktalara eski graflarımdan siz bakın ben ezbere yazıyorum.
Hui de uzayan bir e yaşamıştık D düşüşde sonra ise o e nin bu sene anladıkki e a düşüş olduğunu b yukarı geldiğini ve dip alçalarak c düşüş yaşadık yaşıyoruz, onda D aşağı etiket bitti mi? hala soru işaretidir. Bittiği zaman orta vade indikler sistemler ala geçecek, geçmedikçe etiket net olmaycak.
Bunu neden yazıyorum? İleriki zamanda ewin dinamik olduğunu anlamayıp piyasayı tek yön sananlar etiket söktü falan yazarlar bir daha falan filan herkes bilsinki anaya ya da alternatife koyduğum e nin daha aşağı gitmesi 1100 altına inmedikçe bir nebze ew bilenin bildiği bir konudur. Bu olursa ne ben ne buranın takipçileri 3000 sayfadır anladıklarıyla şaşırırlar, ama birileri belli ki heycanlı. 3 günde olmuyor bu piyasa işleri. 1 adam 40 yılda yetişir derdi babam, hep kendimi adam sanırdım gençken, hala öyle sanıyorum belki de değilim.
Jelibon.
jelboss biraz patinaj başladı sanki .. ameriko borsalarında ..
[quote=PASSAT;437950]akşam haberi çıktı hemencecik ve rk bankalara ceza kesmiş ve anladığım kadarıylada az bulmuşlar.
yoksa böyle deli gibi çekmezleerdi
akbank hisse satışı
ekgyo halka arzı
halkbank halka arzı
thyao halka arz ha beri
şeker piliç gözaltına alınmadan 2 hafta önceki görüşmeler ve ardından hacizlerin gelip gözaltına atılması
goldaşın borsanın 2000 puan düştüğü gün %4 yukarı gitmesi ve seans sonunda gözaltı haberini gelmesi
artık söylenecek bir şey yok diye düşünüyorum
türkiye piyasası yabancıların tekelindedir ve onların uzantılarının
hiç zahmet etmesinler hesap nolarını versinler bizde paraları direk hesaplarına yollayalım ve bu ızdırap bitsin
kapatalım borsayı gitsin.
yatırım tavsiyesi değildir
sadece son 6 ay içerisinde yaşadıklarımızı sesli düşündüm o kadar
herkese kolay gelsin
passat[/quote]
[quote=PASSAT;437951]ben kaybettiğimden değil aptal yerine konulduğumdan zoruma gidiyor
yoksa hepiniz biliyorsunuzki 76630 dan beri longtum.
6000 puanı aldım
varsın 1000 puanları onların olsun ama delikanlıca gelip almaya çalışsınlar böyle içerden bilgi alarak değil
veri geldiğinde isctr 3 kademe aşağı geldi ve satışlar derinleşecektiki sihirli bir değnek değmiş gibi 20 dakkada olan oldu
haberi aldılar paraları götürdüler
benden alamadılar paraları.ben para kaybetmem
ben jelibon kalfasıyım
sıkar biraz benden para almak[/quote]
[quote=PASSAT;437952][COLOR=red]2-3 gün içerisinde bu pembe tablo dağılacak yine aşağı gelecez[/COLOR]
o zaman yine uygun yerden longlayacam ve bu sefer 10.000 puan almadan bırakmayacam
hodri meydan ulen
passat[/quote]
[COLOR=black]yok öyle 3 kuruşa 5 köfte[/COLOR]
imkb de 77500-78500
sp de 1470-1480 arasına kadar bekliyorum
21 marta kadar düşüş diyorum
bakalım nolacak
passat
ytd
[QUOTE=jelibon;438330]Bol şanslar pazartesi görüşürüz
[COLOR="SeaGreen"]1578-1585[/COLOR] destek, 1589-1593 pivot, [COLOR="Red"]1596-1598[/COLOR] dirençdir.
1596-1598 üzerinde asla short yok 1610-1614 devreye girer.
Döngü inverse ise 1640-1660 görülür 22-29 mart arasında.
İnverse değilse 22-29 marta düşer.
Haftaya netleşir.
Jelibon.[/QUOTE]
Günün geri kalanında 1588-1590 ve 1596-1598 direnç. 1598 üzeri 1610-1614 dür.. Destek 1575.
2 döngüdür yukarı yaptık zayıf ama yukarı.
Bu döngü yani 11 72 saatler dipse 22-29 a artar 3 dizdirme olur.
Bu döngü yani 11 72 saatler tepeyse 22-29 a düşer 2 döngü zayıf yukarı ardına 1 döngü düşüş olur.
Pencereden çıkınca pencerenin dibi ya da tepesi geçilirse aynı yönde 22-29 a kadar trend öngörülendir. Pencereden çıkış haftaya, haftaya yön belli olur.
Jelibon.
Sıpam ise zaten benim için çocuk oyuncağı 1 marttan beri 31 aradan beri ve 17 kasımdan beri
SIPAM DOW GİBİ TR GİBİ DAX GİBİ TRAN GİBİ ALAYI GİBİ YÜM ZAMANLARIN ZİRVESİNİ GÖRÜR
ALAYI ENAYU KOMAYA GİRER. Yanlız unutmayın bu son yukarı a yı bitirecek ve b düşüş getirecektir.
Jelibon.
1589-1593 pivot
İyi geceler yarın hiç yazma imkanım olmayacak pazartesiye kadar da.
Jelibon.
hocam altında 2 noktanız 680 ons mudur?
3 gündür aynı oyun
sabahtan yukarı açıyor akşam geçiriyor
81850 yani 10 ho destek
82300 saatlik direnç.yani saat 11 gibi 82300 üzerindeysek hala belki belki yukarı olabilir
82700 yukarı hacimli geçilmesi trendi tekrar yukarı atar
amma ben hala satış tarafındayım
ytd
passat
hacim göremiyorum piyasada
sadece vob tarafının açık pozisyonu güzel amma onuda belirtelim
beklemeye devam
ytd
passat
tahvil faizi %6 şu anda ve 2.21 yukarda
dışarısıda eksiye geçti.
alıma geçecektim bunları görünce vazgeçtim
bakalım nolacak
doğru karar verip vermediğimiz belli olur birazdan
ytd
passat
sp dow un tepe olduğu yerlerde imkb de alıcı olmam
bu hareketlerle gitsin başkalarını kandırsınlar
ha yine bir haber almışlardır onu bilemem
bakın netaşın dünkü haretine birde bugünküne
birde haberin ne zaman geldiğine
o yüzden kendi sistemlerime sadık kalmalıyım
benim sistemim 82700 üstünde al verdi fakat yurt dışının durumu ve tahvil beni alımdan yana tavır koymamı engelledi
belki bir miktar kaar kaçırmış olabilirim fakat yinede umrumda değil
sabırla beklemeye devam
ytd
passat
passat rüzgara karşı işiyosun bence. bütün dünyada düşük faizden bıkmış satıp çıkan fonlar borsalara giriyor. tahvil faizleri yükselirken borsalarında yükselmesi gayet normal. neyde trade ediosan sadece onun grafiğine bakıp işlem yapmayı çok acı tecrübeler sonucu öğrendim. dün öğlen saatlerinde -600 e kadar çıkan vob 30 imkb 30 makası seans kapanışında +225 idi.yinede kendin bilirsin bol kazançlar...
piyasa 1500 puan artı
vob 10.000 kontrat almışlar
bankalardan başka diğerlerinde tık yok
geçen cuma da vob ta 30.000 kontrat almışlardı 1700 puan artı olmuştuk seanstan sonrada rk nın bankalara cezası haberi gelmişti
yine aynı şekilde bir haber var bence
artık iyice komplocu olduk
amma ne yapalım görünen köy kılavuz istemez
daha önceleri hep böyle olduğu için ister istemez böyle düşünüyoruz
napalım beklemeye devam
[quote=Vob Trader;438687]passat rüzgara karşı işiyosun bence. bütün dünyada düşük faizden bıkmış satıp çıkan fonlar borsalara giriyor. tahvil faizleri yükselirken borsalarında yükselmesi gayet normal. neyde trade ediosan sadece onun grafiğine bakıp işlem yapmayı çok acı tecrübeler sonucu öğrendim. dün öğlen saatlerinde -600 e kadar çıkan vob 30 imkb 30 makası seans kapanışında +225 idi.yinede kendin bilirsin bol kazançlar...[/quote]
abi yine diyorum babayiğitlerse gelsinler adam gibi kazansınlar
bu ne yaaaa böyle
görecez bu yükselişin neden kaynaklandığını
akşama veya yarına belli olur
passat
[quote=PASSAT;438672]sp dow un tepe olduğu yerlerde imkb de alıcı olmam
[COLOR=red]benim sistemim 82700 üstünde al verdi fakat yurt dışının durumu ve tahvil beni alımdan yana tavır koymamı engelledi[/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR]
sabırla beklemeye devam
ytd
passat[/quote]
benim sistemim al verdi zaten amma tek sisteme de bağlı kalmak istemedim
yurt dışını ve tahvili görünce vazgeçtim alımdan
akşama bakarız ne çıkacak torbadan
passat
düşüşün .78 ini geri aldılar
bakalım bir önceki tepeyi geçebileceklermi
83932
yürüyünlan kim tutar sizi
milleti keklediniz yine.
kazanan hep kasa tabiki
ytd
passat
go ..go ..go ..... evladoluk sarıgız ... yukarı ... ameriko aşağı ...
bi kave versem .. :::
[IMG]http://b1303.hizliresim.com/17/h/l2rg9.png[/IMG]
RK/KALDIRIMCI: BANKALARA YONELIK ACILAN SORUSTURMA ILK DEGIL, IKINCI SORUSTURMA- BLOOMBERG HT
-MATRIKS-
RK BASKANI KALDIRIMCI: BANKALARA YONELIK GEREKCELI KARARIN YAYINLANMASI 2-3 AY SUREBILIR- BLOOMBERG HT
-MATRIKS-
RK BASKANI KALDIRIMCI: BANKALARA YONELIK KARARIN DOGRU OLDUGU KANAATINDEYIZ- BLOOMBERG HT
-MATRIKS-
KALDIRIMCI: REKABET KANUNU'NUN 4. MADDESI UYARINCA REKABETIN IHLAL EDILDIGINE KARAR VERDIK- BLOOMBERG HT
-MATRIKS-
haber geldi.ne dedim ben size bunun kokusu akşama veya yarına çıkar diye
ceza da İNDİRİM İHTİMALİMİ ÇIKTI YOKSA
MÜNECCİMMİYİM NEYİM
PASSAT
dax 8000 exx ..
Tekniğininde temelininde
yanarım ynarım emeğime yanarım
almıyorum ulrn almıyorum
haftaya yine görüşürüz
geçen hafta 30.000 alan bugünde 13.000 kontrat alanlar
gelecek hafta görüşecez sizinle
patlayacaz elinizde hepsi
ytd
passat
[quote=PASSAT;438672]sp dow un tepe olduğu yerlerde imkb de alıcı olmam
benim sistemim 82700 üstünde al verdi fakat yurt dışının durumu ve tahvil beni alımdan yana tavır koymamı engelledi
sabırla beklemeye devam
ytd
passat[/quote]
[quote=PASSAT;438688]piyasa 1500 puan artı
vob 10.000 kontrat almışlar
bankalardan başka diğerlerinde tık yok
[COLOR=red]geçen cuma da vob ta 30.000 kontrat almışlardı 1700 puan artı olmuştuk seanstan sonrada rk nın bankalara cezası haberi gelmişti[/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR]
[COLOR=red]yine aynı şekilde bir haber var bence[/COLOR]
artık iyice komplocu olduk
amma ne yapalım görünen köy kılavuz istemez
daha önceleri hep böyle olduğu için ister istemez böyle düşünüyoruz
napalım beklemeye devam[/quote]
[quote=PASSAT;438689]abi yine diyorum babayiğitlerse gelsinler adam gibi kazansınlar
bu ne yaaaa böyle
[COLOR=red]görecez bu yükselişin neden kaynaklandığını[/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR]
[COLOR=red]akşama veya yarına belli olur[/COLOR]
passat[/quote]
[COLOR=black]ARTIK O KADAR ALENE YAPIYORLARKİ[/COLOR]
söyleyecek bir şey bulamıyorum
bu sefer seans kapanışını beklemedi haber
ytd
passat
[quote=Vob Trader;438687]passat rüzgara karşı işiyosun bence. bütün dünyada düşük faizden bıkmış satıp çıkan fonlar borsalara giriyor. tahvil faizleri yükselirken borsalarında yükselmesi gayet normal. neyde trade ediosan sadece onun grafiğine bakıp işlem yapmayı çok acı tecrübeler sonucu öğrendim. dün öğlen saatlerinde -600 e kadar çıkan vob 30 imkb 30 makası seans kapanışında +225 idi.yinede kendin bilirsin bol kazançlar...[/quote]
gördünmü kardeş iş makas veya deli gibi dolaşan bol para değil
olsa ben şimdi hissedeydim.kaçırırmıyım bu yükseliş yoksa
işi tekniğe bıraksınlar bir kuruş alamazlar benden
biz boşunamı yıllarca jelibonca kursunda eğitim gördük
eğerki bu kadar eğitime rağmen kaybedeceksek üstadın dediği gibi hesabı kapatalım olsun bitsin
haftaya esas olaylar başlayacak artık
sadece uzattılar süreci o kadar
ytd
passat
Calışmayana ekmek yok burda... takibe devam.. alkışa devam +.+.+.
[QUOTE=jelibon;438508]Yeni papatyayı bu alem merak ediyor,
Papatya hasatlığı derinlere girdi, papatyasız olmuyor, papatyalar açmadan çekilmiyor bu hayat,
Ama yeni papatya çalışmalarım devam ediyor, papatyayı çıkarmak koskoca bir borsanın her dibini her tepesini her noktasına etiket atacak tarihi bulmak o kadar kolay iş değil. Üzerinde çalışıyorum bu haftasonu söz vermeyimde gelecek hafta imkan bulursam öbür haftsonundan sonra yayınlarım.
Jelibon.[/QUOTE]
[quote=aliveli;438432]içimden bir his cuma günü çalkalayacak diyor.1607-1617 gibi çıkıp pazartesi satacaklar.sadece his....[/quote]
ne hismiş mübarek yaw..dng.dng.dng
[QUOTE=PASSAT;438738]gördünmü kardeş iş makas veya deli gibi dolaşan bol para değil
olsa ben şimdi hissedeydim.kaçırırmıyım bu yükseliş yoksa
işi tekniğe bıraksınlar bir kuruş alamazlar benden
biz boşunamı yıllarca jelibonca kursunda eğitim gördük
eğerki bu kadar eğitime rağmen kaybedeceksek üstadın dediği gibi hesabı kapatalım olsun bitsin
haftaya esas olaylar başlayacak artık
sadece uzattılar süreci o kadar
ytd
passat[/QUOTE]
valla passat ben 101800 longuma 2000 puan kar yazdığımı bilirim. insidermiş oymuş buymuş ilgilenmem. dün grafik al verdi kapanışda 5 dakkalık aldım ve sabah açılışda saatlikde onaylayınca yapıştım. 83500 geçemedi bastım malı. geceydi tutardım. gecen cumada 20 dakikada 2500 puan aldım adamlar saldırırken. bende takıldım peşlerine.
[quote=Vob Trader;438775]valla passat ben 101800 longuma 2000 puan kar yazdığımı bilirim. insidermiş oymuş buymuş ilgilenmem. dün grafik al verdi kapanışda 5 dakkalık aldım ve sabah açılışda saatlikde onaylayınca yapıştım. 83500 geçemedi bastım malı. geceydi tutardım. gecen cumada 20 dakikada 2500 puan aldım adamlar saldırırken. bende takıldım peşlerine.[/quote]
vallahi şanslıymışsın ne diyelim
benim tarzım böyle günlerde kenara çekilip izlemek
ben takılmam bunların peşine.bunların ipiyle inersek kuyuya kuyuda kalırız
benim ipim daha sağlam.
inşallah her zaman böyle para kazanarak devam edersin
ytd
passat
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://c1303.hizliresim.com/17/j/l3myl.png[/img][/url]