-
[QUOTE=ysfys;437035]Sn gnome şuan için 1570 dediğiniz sınır 1567 olsa gerek. Taban yükselten simetrik bir üçgenin içindeyiz . 1.Hedefim 1612-1620 ilk etapta... 1612-1620 yi gördükten sonra;
2.plan Üçgeni yukarı kırarsa 1675 yolu gözükür.
3.plan Üçgeni aşağı kırarsa 1525 yolu gözükür.[/QUOTE] :::.dng:yü:
hedefe devam. 08 mart 2013 ons 1575
Sn.jelibon hoş geldiniz.
-
[img]http://666kb.com/i/cc6mbl1e3s28othx2.gif[/img]
ortalamaya kadar ,lk etapta gitmek ister,..1585.x civarları, 1582.x üstü kapanış olumludur,..saatlik denge,...
anacak işi sp veya dici çiziyor buna dikkat,...
-
[img]http://666kb.com/i/cc6mdrdlayw6at3au.png[/img]
hep buy,...en kötü, 2 ay buradayız, 1 haftası gitti,...
-
dolası ile, o buy ların hepsi gol olur,...
-
düştükçe al sat,...
düştükçe al sat,...
düşük almışsan o aman biraz bekle sat,..
parolam bu,...
-
kolay mı len goldda gedik açmak,...
açarsanda 2 ay al sat,..
para yine cepte,...
sakal zamana oynadıkça bu böyle,...
-
1581.x gider kalırsa 1585.x kırar,..
yoksa hep düşükten buy,...
-
[quote=indregandi;437911]1581.x gider kalırsa 1585.x kırar,..
yoksa hep düşükten buy,...[/quote]
[img]http://666kb.com/i/cc6mtv9ynpz4ttn92.gif[/img]
-
buradan kellisi barların hepsi, sp nin kıçına kıçına gider,...
-
onun içun etken olan sp dir,...kıçı kurtaracak olanda o, iyi verri açıklarken banamı sordun,...
analayacağını goldu aşağı ittiler,
dolayıs ile düşükten al para yapar hep,...
yda sp 1547.x altına düşüp kapayacak,...
ya o ya o,
ya gold ya sp,...
-
[img]http://666kb.com/i/cc6n7nsfnb11s37cm.png[/img]
bakın sakal nerede tuyor sp yi, o da goldu tutuyor,...
o maviden aşağı kayarsa goldda yukarı vurur,...
-
[img]http://666kb.com/i/cc6pd0klxhjdhuqra.png[/img]
-
[img]http://666kb.com/i/cc6pg7h7baq04uhh2.png[/img]
-
[QUOTE=PASSAT;437808]fibolar yaramaz ise nereye bakalım üstad
dünya borsalarında birşey yokken
faziler artıyorken
dolar artıyorken
altın düşüyorken
imkb de gemiden mal kaçırır gibi yukarı gitmesini nasıl bulacaz
saat 15.30 a kadar tık yokken bir anda 1600 puan artı olmasını neye bağlaycaz
ben söyleyeyim
sahtekarlıktan başka birşey değil
haftaya haberini alırız
syg
kolay gelsin[/QUOTE]
[QUOTE=PASSAT;437825]1-not arttrımı
[COLOR="Red"]2-bankalara gelecek ceza ile ilgili bir bilgi[/COLOR]
ben bunlara bağlıorum
çünkü bu kadar bir alış hiç tahmin etmemiştim
sağlık olsun[/QUOTE]
akşam haberi çıktı hemencecik ve rk bankalara ceza kesmiş ve anladığım kadarıylada az bulmuşlar.
yoksa böyle deli gibi çekmezleerdi
akbank hisse satışı
ekgyo halka arzı
halkbank halka arzı
thyao halka arz ha beri
şeker piliç gözaltına alınmadan 2 hafta önceki görüşmeler ve ardından hacizlerin gelip gözaltına atılması
goldaşın borsanın 2000 puan düştüğü gün %4 yukarı gitmesi ve seans sonunda gözaltı haberini gelmesi
artık söylenecek bir şey yok diye düşünüyorum
türkiye piyasası yabancıların tekelindedir ve onların uzantılarının
hiç zahmet etmesinler hesap nolarını versinler bizde paraları direk hesaplarına yollayalım ve bu ızdırap bitsin
kapatalım borsayı gitsin.
yatırım tavsiyesi değildir
sadece son 6 ay içerisinde yaşadıklarımızı sesli düşündüm o kadar
herkese kolay gelsin
passat
-
ben kaybettiğimden değil aptal yerine konulduğumdan zoruma gidiyor
yoksa hepiniz biliyorsunuzki 76630 dan beri longtum.
6000 puanı aldım
varsın 1000 puanları onların olsun ama delikanlıca gelip almaya çalışsınlar böyle içerden bilgi alarak değil
veri geldiğinde isctr 3 kademe aşağı geldi ve satışlar derinleşecektiki sihirli bir değnek değmiş gibi 20 dakkada olan oldu
haberi aldılar paraları götürdüler
benden alamadılar paraları.ben para kaybetmem
ben jelibon kalfasıyım
sıkar biraz benden para almak
-
2-3 gün içerisinde bu pembe tablo dağılacak yine aşağı gelecez
o zaman yine uygun yerden longlayacam ve bu sefer 10.000 puan almadan bırakmayacam
hodri meydan ulen
passat
-
11 MartNasdaq: Mars 18 ° Nasdaq: G Satürn 18 °, Venüs 36 °, New Moon 36 °
12 Mart G Mars Koç gire
16 Mart S & P, Gümüş / Altın: Uranüs-Mars Kavuşum 36 °
17 Mart Merkür Direkt Goes
18 Mart Nasdaq : G Mars 18 °
20 Mart Bahar Equinox
-
[QUOTE=jelibon;437841]Altında bir dolunay ardına bir yeni ay yükselen dipmi?
Vaya anam vay olur.
Koma olur. Olursa tabii gün bugün bunu görme günü.
GÜN SHORT DEĞİL LONG OLMA GÜNÜ LONG.
Jelibon.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;437844]ve her ayın 5 i altında.
Jelibon.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;437846]Evladiyelikini bilemiyoz ewim orda, tradelik en azından.
Jelibon.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;437848]Buradan 22-29 marta yukarı gelebilir altında.
Jelibon.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;437851]Patlar bu.
jelibon.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;437852]Direnç 1580-1592 ve 1599-1607.
jelibon.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;437855]Şimdi bu geçen dolunay dip oldu, bu yeni ay yükselen dip oldu
ve biz suçluyuz.
Pazartesi görüşürüz.
Jelibon.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;437865]Ya da 11 72 saate yukarı yapıp 22-29 marta düşecek.
Bol şanslar.
Jelibon.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;437898]Graf dünden.
Hala inside bar bunlar. Bugünkü barda aynı.
Yeni aya pencere bitince dolunaya aşağı ya da yukarı hareket olacak.
Pencere 5 i ile 14 ü arası açık kapanınca dolunaya aşağı ya da yukarı hareket olacak. Aynı yönde olan ağayla kazanacak.
Ben çıkıyorum bol şanslar.
Jelibon.[/QUOTE]
Sonunda bir outside bar.
11 +72 saatler tepe 22-29 lar dip.
11 -72 saatler dip 22-29 lar tepe.
Seç beğen al.
Ele ne varaceek? Pencere bittiği anda çıktığı yeri geçerse dolunaya tepe gider. Geçmezse dolunaya dip gider.
Jelibon.
-
Sp 1 mart papatyadan beri tıpkı 31 aralık papatyadan beri
NE DEDİYSEK EWDE O ZATEN ONA YAZI YAZMAYA BİLE GEREK YOK, YENİ YÜKSEKLER YAPTIKÇA ENAYULAR KOMADA.
BURADA BİR YERDE 4 DÜŞÜŞ GELECEK, 5 YUKARI İÇİN ALIM FIRSATI OLACAK.
Jelibon.
-
[QUOTE=jelibon;438126]Sonunda bir outside bar.
11 +72 saatler tepe 22-29 lar dip.
11 -72 saatler dip 22-29 lar tepe.
Seç beğen al.
Ele ne varaceek? Pencere bittiği anda çıktığı yeri geçerse dolunaya tepe gider. Geçmezse dolunaya dip gider.
Jelibon.[/QUOTE]
evladoluk istiyoz artık ...jel dayı ..
-
Bugün altın
Dirençler 1582-1592 ve 1599-1607.
Destekler 1563-1573 ve 1550-1555.
Jelibon.
-
[QUOTE=selçuklu;438129]evladoluk istiyoz artık ...jel dayı ..[/QUOTE]
jelibon Nickli Üyeden Alıntı
Evladiyelikini bilemiyoz ewim orda, tradelik en azından.
Jelibon.
-
Uzun vade Öküzsel. 1792-1804 ana yıllık direnç. Zeytinyağcı kalesi. Aylık bazda burası ve 1840 geçilmesi uzun vadeli öküzselliğin sürdürülebilmesi için geçilmelidir
Orta vade nötral. Haftalık bazda 1694 üstü ancak öküzseldir. Direnç 1755-1765 ve destek 1500-1550.
Kısa Orta vade ayusal. 1612 üzeri nötraldir.
Kısa vade nötral. 1592 üzeri kapanış öküzsel, 1555 altı kapanış ayusaldır. 1592 üzeri kaparsa 1610 kapanış bakılır üzeri 1619-1627 dir.
Jelibon.
-
Hem dolunayda hem yeni ayda iki ayrı sıçrama aldık en azından 30-40-50 puanlar bu sıçramalarda alınıyor ve biz bunu yorumladığımız için suçlu oluyoruz. Bizim amacımız bundan kendimize pay çıkarmak değil ama bazıları bunu böyle anlayarak büyük hata içinde, ben bugün varım yarın yokum anlatacağımı 3000 sayfa anlattım zaten anlayan anladı anlamayanın bana zaten ihtiyacı yok.
Jelibon.
-
[QUOTE=jelibon;382045]Zaten çizmiştim.
Ok aşağıyı değil yukarıyı gösteriyordu.
Bu ewlerde illa değer veya tarih iddiasında değilim.
Okun yönü daha önemli elbet. 10 puan yanılır yanılmaz ben bilmem.
Onun için tarih yada değer yazılarını yazıp duruyorum yoksa sadece ew verirdim.
Jelibon.[/QUOTE]
[url]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=382045#post382045[/url]
BUNU ALAYINA BEN ÇİZDİM EN ÖNCE. BENİM ÇİZDİĞİMİ AYLAR SONRA ÇİZEN YABANCI ALAYI BLOĞA EWCİYE KAPAK OLSUN. TARİHİ 22.KASIM.2011 DAHA ESKİSİ DE VARDIR ARAMIYCAM. BENİ ONLA BUNLA ŞUNLA KIYASLAMAYIN. BEN JELİBONUM JELİBON. CALDERO PRETÇTIR SON 5-6 YILDIR YAPTIKLARIMA YETİŞMEYE 40 FIRIN EKMEK YİYECEK. ÇÖMEZLERE İSE 40 YETMEZ 40000 FIRIN YİYECEKLER. GERÇİ EKMEK YENİLMEKLE ADAM OLUNMUYOR.
JELİBON.
-
bunlarda naçizane benden jelibon abi .. 2010 da çiziktirmişim altın 13xx müş .. :o:o .. gerçi para yapamdık o ayrı ... yaptık geri gitti ... vay anasını ... :o:o
[QUOTE=selçuklu;315820].. altın ..ov de ... 136x leri ... kırmadıkça yön yukarı gibi bence ...... yeşil bölgede ... sarııgızın rallisi ... son surat olur tahminim ..... :o .. kırmız böge.... trendi bozulur ... bence ..
[IMG]http://img574.imageshack.us/img574/6176/adszvb.png[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;315822]farklı bi bakış ... baklava ..... copyright selçuklu .......
[IMG]http://img814.imageshack.us/img814/6708/adsziik.png[/IMG][/QUOTE]
-
jellboss bi dax yorumunu alabilirmiyim patron .. emergency :o:o:o
-
[QUOTE=jelibon;437833]15 dak sp.
jel.[/QUOTE]
Şimdi bir dönemdir altın sp ters gidiyor ve bunu ilk biz yazdık geçen yıl hepsi bir artar dediler ezberlemişlerdi ne dedik essah sp artar altın nah artar dedik. Sonra1793 e yukarıyı yakaladık sonra düşüşün başında etek giydik ama uyanıp taa 1700 lerin üzerindeyken 1650-1600-1550 leri gösterdik. Biz ihanet içinde olsak kendimize esnekliğimizi orada göstermezdik. Ardından son aşamada ana ewimizi alta çektik. Ewin dinamikliğini bilmeyenlere ewin ne olduğunu gösterdik. İstesem bunları tek tek alıntılarım çünkü aynen böyle oldu ama gerek yok. Zaten konu bu değil.
Yine bir ay dönümünden tıpkı 15 gün önce olduğu gibi tepme içindeyiz. Alternatif ewimizin anaya dönmesi için orta avde indik ala geçmeli. Geçtiğinde bilindiği gibi burada yazılacak.
Esas göstermek istediğim şu. Bir dönemdir altın ve sp ters gidiyor bilindiği gibi sp graftaki b düşüş altındaki esas yükselişe denk gelecek diye düşünüyorum. Şimdi artacağız belki 11 +72 saate belki de 22-29 a, ama bu sp nin 4 düşüşü için olabilir, esas artış sp b için düşerken gelebilir altında.
Bildiğiniz gibi endeks düşüşlerinin altınla hedgeleneceğini daha önce yazdık.
Jelibon.
-
[QUOTE=selçuklu;438136]jellboss bi dax yorumunu alabilirmiyim patron .. emergency :o:o:o[/QUOTE]
Yapma gözünü seveyim daxa E/D ye bakmıyorum.
Benim yolumdan ilerliyon 2-3 sene önce yaptıklarımı yapıyon, sp yetmiyor altından daxa uçuyon değilmi?
Bunu yapma ben yaptım sonuçlarını biliyorum.
O daxa ilgileneceğine şu sp deki papatyalarıma gitsen köşe olacan.
Jelibon.
-
NO E/D, NO DAX, NO GÜMÜŞ bende. Never ever değil ever yaptım zamanında bundan sonra never dax never gümüş, E/D zaten never bende. (çok uzun vade fırsat hariç)
Jelibon.
-
[QUOTE=jelibon;438138]Yapma gözünü seveyim daxa E/D ye bakmıyorum.
Benim yolumdan ilerliyon 2-3 sene önce yaptıklarımı yapıyon, sp yetmiyor altından daxa uçuyon değilmi?
Bunu yapma ben yaptım sonuçlarını biliyorum.
O daxa ilgileneceğine şu sp deki papatyalarıma gitsen köşe olacan.
Jelibon.[/QUOTE]
haklısın abi valla ... duramıyorum işte ... :o
-
[quote=aliveli;437693]bende bende..lelele.lelele
geçen dolunayda dip çağırdık geldi 1554 te.yeni ayda tepe çağırdık ya geçen çarşamba geldi(1586) ile,[SIZE=6][COLOR=red]yada haftaya çarşambaya kadar 1595-1610 da geiecek.[/COLOR][/SIZE]sonram ay sonuna 1530 lara düşecez...
ne hayal emme....
heheheeeeeee....:..:[/quote]
[quote=jelibon;438137]Şimdi bir dönemdir altın sp ters gidiyor ve bunu ilk biz yazdık geçen yıl hepsi bir artar dediler ezberlemişlerdi ne dedik essah sp artar altın nah artar dedik. Sonra1793 e yukarıyı yakaladık sonra düşüşün başında etek giydik ama uyanıp taa 1700 lerin üzerindeyken 1650-1600-1550 leri gösterdik. Biz ihanet içinde olsak kendimize esnekliğimizi orada göstermezdik. Ardından son aşamada ana ewimizi alta çektik. Ewin dinamikliğini bilmeyenlere ewin ne olduğunu gösterdik. İstesem bunları tek tek alıntılarım çünkü aynen böyle oldu ama gerek yok. Zaten konu bu değil.
Yine bir ay dönümünden tıpkı 15 gün önce olduğu gibi tepme içindeyiz. Alternatif ewimizin anaya dönmesi için orta avde indik ala geçmeli. Geçtiğinde bilindiği gibi burada yazılacak.
Esas göstermek istediğim şu. Bir dönemdir altın ve sp ters gidiyor bilindiği gibi sp graftaki b düşüş altındaki esas yükselişe denk gelecek diye düşünüyorum. Şimdi artacağız belki 11 +72 saate belki de 22-29 a, ama bu sp nin 4 düşüşü için olabilir, esas artış sp b için düşerken gelebilir altında.
Jelibon.[/quote]
hade oğlum kemik..
heheheeeee.....
dolunay yeniay avcısı...
hehheeeeee...
-
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://g1303.hizliresim.com/17/d/kzl2k.png[/img][/url]
ilk hedef tamam.bakem ikinci çinkoyu yapabilecemmi...
-
[QUOTE=jelibon;438139]NO E/D, NO DAX, NO GÜMÜŞ bende. Never ever değil ever yaptım zamanında bundan sonra never dax never gümüş, E/D zaten never bende. (çok uzun vade fırsat hariç)
Jelibon.[/QUOTE]
hocam bu gümüş altına benziyor aslında niçin never? hocam birde 2000 den bu yana gümüş veya altın EW niz nedir?
-
[QUOTE=finalwave;438155]hocam bu gümüş altına benziyor aslında niçin never?[/QUOTE]
Kaldıraçlı da bazen ağır bazen hızlı ne zaman öncü ne zaman artçı belli değil scalpı çözülmüyor. Sebebi bunlar. Ha yatırım ayrı olay biz traderız.
Jelibon.
-
altın için günlük tarihler 15-18 mart...
yeniay pencere 14 ünde bitiyor...
15 inde çalkalayıp tamı düşecek acep????
leman dergisinde kıllanan adam tiplemesi vardı..
aynı moddayım şu an..
hımmmmm..
-
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://d1303.hizliresim.com/17/d/kzq1d.jpg[/img][/url]
-
[QUOTE=jelibon;438137]Şimdi bir dönemdir altın sp ters gidiyor ve bunu ilk biz yazdık geçen yıl hepsi bir artar dediler ezberlemişlerdi ne dedik essah sp artar altın nah artar dedik. Sonra1793 e yukarıyı yakaladık sonra düşüşün başında etek giydik ama uyanıp taa 1700 lerin üzerindeyken 1650-1600-1550 leri gösterdik. Biz ihanet içinde olsak kendimize esnekliğimizi orada göstermezdik. Ardından son aşamada ana ewimizi alta çektik. Ewin dinamikliğini bilmeyenlere ewin ne olduğunu gösterdik. İstesem bunları tek tek alıntılarım çünkü aynen böyle oldu ama gerek yok. Zaten konu bu değil.
[B][COLOR="Red"]Esas göstermek istediğim şu. Bir dönemdir altın ve sp ters gidiyor bilindiği gibi sp graftaki b düşüş altındaki esas yükselişe denk gelecek diye düşünüyorum. Şimdi artacağız belki 11 +72 saate belki de 22-29 a, ama bu sp nin 4 düşüşü için olabilir, esas artış sp b için düşerken gelebilir altında.[/COLOR][/B]
Jelibon.[/QUOTE]
önemli abi .. .öne alayım ...
-
kafamdaki sayım hala bu ... terminal impılse c li .. a-b-c- yapı
[IMG]http://b1303.hizliresim.com/17/d/kzqp0.png[/IMG]
-
Sn jelibon bu cuma 15 i opsiyon var,pazartesi ABD tatil başkanlık günüymüş ,19-20 fed toplantısı var,25 i kontrat bitişi ,27 si dolunay ,hem haftalık hemde günlük tarih 25 i dip olabilir....ama yükselenmi düşenmi siz ne dersiniz?....