[quote=flexy;309274]asteton ve stropat gerçekten duayen .brv[/quote]
duayen olduğum tek konu deniz ürünleri ve onlara eşlik eden yakıcı sıvılardır..baknız imzam:D
Printable View
[quote=flexy;309274]asteton ve stropat gerçekten duayen .brv[/quote]
duayen olduğum tek konu deniz ürünleri ve onlara eşlik eden yakıcı sıvılardır..baknız imzam:D
sıkıntı var :)
[quote=negrolino;309314]astipat cebin kapalımı ?[/quote]
cebim delik:D
[quote=a.kaya;309320]ya o 4500 kısacı pala ise :p[/quote]
bencede öyle abi baksana forumda kısacı kalmamış herkeşler uzuncu olmuş ben gemiyi terkettim şimdi pala fena göçertir gibi ama biraz nefes aliim flatosss
ben bugünlük 650 puan diyetimi verdim pala ya canı sağolsun 5000 den mahsup etti ühüüüü ingaaaa o kadar yatay dedik 1-2 gün işlem yok dedim ama ekranın büyüsü cazübesi işte çekiyo insanı kaşınıyo daha doğrusu::: ::: :::
[quote=flexy;309315]Foruma antibiyotik tedavisine başladık abi, nezle olmuş :D[/quote]
virüs etkiliydi ama forum dirençli çıktı :D
[quote=negrolino;309314]astipat cebin kapalımı ?[/quote]
ohoooo Allah muhabbetinizi artırsın cepler mepler falan filan :p Bı arada asiprof long sinyal de badem olcak galiba :::
85000 gene kısa
spot 84000 kırılırsa yaslan izlee
[quote=zozo;309326]virüs etkiliydi ama forum dirençli çıktı :D[/quote]
Zozo pztron biliyon işte Forum un özü sağlam da ondan eğri yamuk falan yok burada virüs ne edecek buraya :D
[quote=a.kaya;309327]ohoooo Allah muhabbetinizi artırsın cepler mepler falan filan :p Bı arada asiprof long sinyal de badem olcak galiba :::[/quote]
muhabetin başını kaçırmışın
675 lonkkkkkkk