[quote=citiwan;473898]91,900 den Al veren dakikalık sistem ilk defa sat verdi sizlerde bilirsinizki dakikalık sistem dikkate almak dediliktir ... :: :D[/quote]
Ha bir dakika geçseye dedim ya dedliliktir :D
Printable View
[quote=citiwan;473898]91,900 den Al veren dakikalık sistem ilk defa sat verdi sizlerde bilirsinizki dakikalık sistem dikkate almak dediliktir ... :: :D[/quote]
Ha bir dakika geçseye dedim ya dedliliktir :D
bu günlük bu kadar bana göre gevezelik yeter yarın ola hayr ola hayırlı akşamalar ...
Cümleten iyi akşamlar
Umarım hepiniz %3 içinde yer almışsınızdır.:confused:
merkez bankasından yarın faiz indirimi gelir ise sizce borsa ya etkisi ne olur ? gelmesse ne olur ?
[quote=Traderk;473903]Cümleten iyi akşamlar
Umarım hepiniz %3 içinde yer almışsınızdır.:confused:[/quote]
+......
s.a
bol kazançlı bir gün olması dileğimle...
[QUOTE=Traderk;473882]Ay başından beri Apsler hiç short sinyali vermedi.
sabah açılıştan itibaren de bir artış söz konusu.
Onun için hep akşamları shortta poz taşımayın diye
hadi bakalım bu akşam kimler short poz tutacak.[/QUOTE]
[QUOTE=Traderk;473896]Bir şey daha hatırlatmak isterim.
94.000 direncinin önemini belirtmiştim ve
burayı [B]GAP[/B] ile geçme ihtimali var demiştim.
Şu andaki görüntü yarına [B]GAP[/B] li bir açılış ihtimalini
yükseltmiş durumda. [B]Dikkat[/B]li olmakta fayda var....boks..boks..boks.
Short Pozisyonda olanlara duyurulur.[/QUOTE]
Günaydın
400 puanlık bir yükseliş Gap sayılmaz.
Microbum dün sabah 92.398 üstü long bölgeye geçiş yaparken,
Bende short pozisyonu biraz geçte olsa longa (92,725 den) dönebildim.
Bugün ki dirençler ve destek noktaları aşağıda grafikte L değerleri
Son direnç L1..95.822 de.
Hayırlı kazançlar
[IMG]http://image-turko.com/di-XQX0.png[/IMG]
bendeki son görünüm böyle bence..
[IMG]http://image-turko.com/di-IX6G.png[/IMG]
[QUOTE=Traderk;473910]Günaydın
400 puanlık bir yükseliş Gap sayılmaz.
Microbum dün sabah 92.398 üstü long bölgeye geçiş yaparken,
Bende short pozisyonu biraz geçte olsa longa (92,725 den) dönebildim.
Bugün ki dirençler ve destek noktaları aşağıda grafikte L değerleri
Son direnç L1..95.822 de.
Hayırlı kazançlar
[IMG]http://image-turko.com/di-XQX0.png[/IMG][/QUOTE]
teşkuler sn arkadaşım bu mikrobu her gun yollama şansınız varmı acaba bence gunluk al satta cok faydalı olabilir kanatindeyim
bu da 30 dk. ta otomatik elliot sayıyor 3 bitmiş der gibim ama oynak bence..
[IMG]http://image-turko.com/di-9Q6M.png[/IMG]
[quote=elmas;473850]Cumaya kadar tepe beklentim devam ediyor. O nedenle bugun ve yarın, short için pek de hevesli deilim. Long yaparken 2 hedef vardı. 93600'e vurduk ama asıl hedef 94150 civarı. 94400ün üzerinde günük kapanış gelmemesi lazım. Zaten gandi üstadın süresi de bu cuma doluyor.[/quote]
Sayın elmas p.tesi tatil olduğu için bu süreyi haftaya atabilme durumu varmı acaba?
[quote=TIFIL;473919]bu da 30 dk. ta otomatik elliot sayıyor 3 bitmiş der gibim ama oynak bence..[/quote]
dediniz gibi ise henüz tepe gelmedi demektir...
geri çekilse de beşşş vakte kadar yükselebilir...
havuza atlarken dikkatli olmakta fayda var yani...
çakılmayalım sonrasında...
göstergelerim der ki (pvt) 93750 ye kadar geri çekilebilirim...
sonrası sonra...
[COLOR=white]sarı öncü, kırmızı artçı, riske göre ister öncü, ister artçı. kırmızıyı seviyorum.[/COLOR]
[IMG]http://666kb.com/i/cokcwm26nz1hynnae.jpg[/IMG]
Sayın foodengineer şimdi gördüm yazınızı. Evet salıya atabilir. Ama Gandi üstad tr için bu hafta son , SP için ise gelecek hafta son dedi. Üstad tr için yeni 6 haftalık periyot bekliyor.
5 Haziranda ECB'nin toplantısı çok önemli bir toplantısı var bizi de çok ilgilendiren.
Sn.TIFIL'ın verdiği ew göre
ew kitabı der ki geri çekilme %23.6-50 arası olabilir...
1=5 ise 95750-96150 arası dönüş için uygun aralık olabilir...
doğrusunu tabi ki py bilebilir...
Sağlıcaklakalın...
[COLOR=white]iyi yerden kısalayan ve sabreden 8000-12000 puan alabilir. sl kısaladığınız yerin 275 puan üstü olabilir.[/COLOR]
[IMG]http://666kb.com/i/cokhun9t4uzyao3vq.jpg[/IMG]
beni bugun % 3 ten cıkarın pls..
:)
fena kactı ..
[QUOTE=alfasid;473936]beni bugun % 3 ten cıkarın pls..
fena kactı ..[/QUOTE]
Diğer % 7 de misin kalan %90 da mı:(
bakiye +1.875 puan yazmış.
İlk etap 95,825 deki günün direnciden Flat oldum.
orda yatay takılınca tekrar long yaptım. 95,827 den.
96,850 den vermem lazım dı
ama şu 97,350 hedefine yaklaşınca
acaba şimdi mi olacak diye bekledim.
Kısmet..
Ama 97,350 çok yaklaştık değilmi..
[quote=alfasid;473936]beni bugun % 3 ten cıkarın pls..
fena kactı ..[/quote]
BENİ DE ÇIKARIN
geçen düşüşte alınan
dax ve sp den alınanlarda dahil hepsi gitti
başa döndük yine.emekler boşa gitti
yarın sp nin türkiye ile ilgili not görünüm açıklamasımı ne varmış
bu arada dikkatimi çeken apsd nin +7000 lerden -28xx kapaması
bakalım yarın napcaklar
[QUOTE=PASSAT;473938]BENİ DE ÇIKARIN
geçen düşüşte alınan
dax ve sp den alınanlarda dahil hepsi gitti
başa döndük yine.emekler boşa gitti
yarın sp nin türkiye ile ilgili not görünüm açıklamasımı ne varmış
bu arada dikkatimi çeken apsd nin +7000 lerden -28xx kapaması
bakalım yarın napcaklar[/QUOTE]
[B]JELİBON[/B] Üstadın affına sığınarak onun yorumunu sizlerle paylaşmak istedim.
Passat arkadaşımız muhakkak okumuştur.
+.Eğer bistte mart başından beri gelişen seçimle taçlanan beklenilen ve bilinen özellikle tarafımdan, sert yukarı trend de,
ora bura short çektiyseniz, ora bura short denediyseniz,
BU ENDEKS OLAYLARI HERKESE GÖRE DEĞİLDİR, ÇOCUK OYUNCAĞI, UMUT, İNŞALLAH MAŞALLAH İŞLERİ HİÇ DEĞİLDİR,
HELE BU KADAR KOLAY BİR LONG TRENDİ YAKALAYAMAYIP TERSİNE BİR DE SÜREKLİ ZARAR YAZDIYSANIZ,
YOL YAKINKEN BU İŞLERDEN UZAYIN, BU KADAR KOLAY TRENDLERİ DOĞRU YAKALAYAMAYIP, POZDA KAARDA OTURAMIYORSANIZ, ALLAH VERE AZ YATAY OLSA FALAN GÜMLEYECEKSİNİZ DEMEKDİR, TEKRAR SÖYLÜYORUM
BU KOLAY LONG TRENDDEN BİST 100 İÇİN 180000 PUANIN 5000(kaç puandır vobda ben bilmem) İNİ DAHİ ALMADIYSANIZ Kİ BEKLENİLEN VE NORMAL OLAN HEPSİNİ ALMANIZDI, AKSİNE BİRDE SERMEYEYİ ERİTTİYSENİZ UZAYIN KARDEŞİM BU BORSA DÜNYASI SİZE GÖRE DEĞİL, BİR SÜRÜ BAŞKA İŞ VAR UĞRAŞILACAK.+.
Jelibon.
Neyseki daha öğrencide olsak payımızı aldık :)
20.05.2014 F_XU0300614S0 Uzun 92.3000 92.3000
22.05.2014 F_XU0300614S0 Kısa 94.6750 94.6750
22.05.2014 F_XU0300614S0 Kısa 94.6250 94.6250
22.05.2014 F_XU0300614S0 Uzun 94.9000 94.9000
22.05.2014 F_XU0300614S0 Uzun 94.9000 94.9000
Biraz evvel bir yazıya rastladım.
Ne oluyor ne bitiyor diye kafa yoruyoruz ya..
acaba cevabı bu mudur??
[I]'' FED ve ECB durgunluk tehlikesi karşısında , piyasaları desteklemeye devam edecek ve bu durum Türkiye'ye olumlu yansıyacak.....
Büyük süpriz : S&P kredi derecelendirme kuruluşundan bu cuma gelebilir... Bu durum tüm yıla olumlu yansır.... Not artırımı hemen veya kredi görünüm negativden pozitive çevrilir ve gelecek 6 ayda kredi not artış beklentisi pompalanır.''[/I]
YORUMSUZ.....:confused::confused::confused:
2013 Ekim ayı itibariyle VOB piyasına gelen acemi, bilgisiz ve kaptırılacak az bir parası olan ky yim. Nasıl oluyor bu VOB diye araştırırken buldum bu siteyi ve Vobdünyası kullanıcı adıyla üye oldum Sn Traderk belki hatırlar Viob günlük strateji başlığında yazıyordu bende onu takip ederek bir şeyler anlamaya çalışıyordum. Bir kaç kere teşekkür etmiştim yazılarına ard arda "Sn Vobdünyası özel bir durum mu var" diye yazmıştınız o zaman cevap yazma hakkım olmadığı için bir şey yazamamıştım şimdi Trax adı altında tam üye oldum cevaplayayım. Vallaha hocam özel bir nedeni yok. İlk kontratlarımı sizin yazılardan rota çizerek alıp satıyordum cevap yazmaya yetki vermiyordu yanlızca teşekkür hakkım vardı bende yazamıyorum teşekkür edeyim bari dedim.
Bir kaç gün sonra forum kapandı. Daha sonra Gnome üstad bir blog açtı oraya üye oldum tam bir şeyler yazmaya başladım orası da kapandı. Nereye bir şeyler yazsam yada teşekkür etsem başına bir felaket geliyor diyerek yazmama kararı almıştım aslında 4 aydır kararıma uyuyordum ama dayanamadım yazıyorum umarım foruma bi felaket gelmez:))
Öncelikle burada paylaşım yapan herkese teşekkür ederim bizim gibi acemiler için son derece önemli bu paylaşımlar bununla beraber bu forumdaki kalite başka hiçbir yerde yok herkes son derece saygılı ve düzeyli burayı takip ettiğim için çok şanslıyım.
Geleyim şu anki durumuma %70 sermaye ile 93.500 ortalama shorttayım. bende çıktıkça shortladım bozmadım hala sanırım yakında batıcam:)) Sn İndregandi nin tahminleri doğrultusunda gelişirse piyasa kurtarabiliriz heralde şu yarınıda bi atlatsak sağ salim süre doluyor sonrası Allah Kerim (tam bir batma adayı gibiyim farkındayım) Sn Passat sizi de sürekli takip ediyorum bugün için çok üzüldüm umarım toparlarsınız. Sn Alfasid içinde aynını diliyorum.
ayrıca Osmanağa ve tutku neden hiç yazmıyorsunuz umarım durumlar iyidir.
Son olarak Gandhi üstad emekleriniz için çok teşekkürler gerçekten büyük zahmet bu paylaşımlar tahminlerde bir değişiklik var mı acaba? yoksa görünüm değişti mi sizce? (müsait olurda cevaplarsanız sevinirim)
Herkese iyi geceler...
İnşallah öyle bir şey olmaz çok pis yakalanırız Sn Traderk
[QUOTE=Trax;473948]İnşallah öyle bir şey olmaz çok pis yakalanırız Sn Traderk[/QUOTE]
Okuduğumu paylaştım..
Ben gün içinde eko hbr v.s pek takip etmem.
Bir çok kişi belki biliyordur da bir şey dememiştir.
Umarım olmaz.
Birçok arkadaşımız Shortta.
[URL]http://[/URL][IMG]http://image-turko.com/di-GUJ3.jpg[/IMG]
[URL]http://[/URL][IMG]http://image-turko.com/di-PEDO.jpg[/IMG]
[URL]http://[/URL][IMG]http://image-turko.com/di-BADU.jpg[/IMG]
hepsi longda bekliyor şimdilik bozan olmadı
[COLOR=#272727]Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s (S&P), Türkiye’nin kredi notunu “BB+” olarak teyit ederken, görünümünü negatif olarak belirledi[/COLOR]
[COLOR=#272727][/COLOR]
S&P, TURKIYE'NIN NOTUNU ONAYLADI VE GORUNUMU NEGATIF OLARAK BIRAKTI
STANDARD & POOR'S (S&P) TARAFINDAN YAPILAN BASIN ACIKLAMASINDA SOYLE DENILDI:
GENEL BAKIS
-- TURKIYE'NIN SIYASI ORTAMININ DAHA AZ ONGORULEBILIR BIR HALE ,
GELDIGINE INANIYORUZ. BU DA EKONOMININ DIS SOKLARA KARSI DAYANIKLLIGI
UZERINDE BASKI OLUSTURABILIR VE UZUN VADELI BUYUMENIN ONUND ENGEL
OLUSTURABILIR
-- IHRACAT PERFORMANSINDAKI TOPARLANMAYA BAGLI OLARAK KISMI BIR
DARALMA ISARETI VERSE DE BIZIM GORUSUMUZE GORE CARI ACIK HALEN COK
YUKSEK SEVIYELERDE
-- TURKIYE ICIN TALEP EDILMEDEN VERDIGIMIZ NOTLARI ONAYLIYORUZ
-- TURKIYE ICIN GORUNUMU NEGATIF OLARAK TUTMAYA DEVAM EDIYORUZ KI
BU DA 2014-2015 ICIN ORTALAMA YUZDE 2.6 ORANINDA BUYUME ONGORSEK DE
EKONOMIDE SERT BIR DUSUS OLASILIGINI UCTE BIR OLARAK GORMEMIZIN BIR
YANSIMASI. BU DURUM MALI SEKTORUN VE KAMU FINANSMANININ PERFORMANSINI
ZAYIFLATARAK TURKIYE'NIN NOTUNU DUSURMEMIZE NEDEN OLABILIR.
DERECELENDIRME KARARI
STANDARD & POOR'S DERECELENDIRME HIZMETLERI OLARAK TURKIYE'NIN TALEP
EDILMEYEN NOTUNU 23 MAYIS 2014, TARIHINDE ONAYLIYORUZ. BUNA GORE
UZUN VE KISA VADELI YABANCI PARA CINSINDEN HAKIM NOTLARI "BB+/B"
OLARAK, UZUN VE KISA VADELI YEREL PARA CINSINDEN NOTLARI "BBB/A-2"
OLARAK VE TURKIYE'NIN ULUSAL OLCEK NOTUNU "TRAAA/TRA-1" OLARAK ONAYLIYOR
VE NOTLARIN GORUNUMUNU NEGATIF OLARAK BIRAKIYORUZ.
BU ONAYLAMA BIZIM TEMEL SENARYOMUZDA YER ALAN TURK EKONOMISININ IHRACATTAKI
TOPARLANMAYA BAGLI OLARAK KADEMELI BIR YENIDEN DENGELENME SURECINE GIRECEGI
GORUSUMUZU YANSITIYOR. BIZIM GORUSUMUZE GORE EKONOMI DOVIZ KURLARINDAKI
GELISMELERDEN YANI TL'DEKI DEGER KAYBINDAN KAYNAKLANIYOR. ANCAK ENFLASYONLA
KIYASLANDIGINDA YABANCI PARA BIRIMLERI HALEN YETERINCE DEGER KAZANMAMIS
GORUNTUSU VERIYOR.
NEGATIF GORUNUM TURKIYE EKONOMISINE ILISKIN DEVAM ETMEKTE OLAN RISKLERIN
BIR YANSIMASI. BIZIM GORUSUMUZE GORE YETKILILER, MUHTEMEL DIS SOKLARA
KARSI BIR TAMPON OLUSTURABILMEK ICIN MALI VE PARASAL POLITIKALARI YETERINCE
KULLANAMADILAR.
-MATRIKS-
selamun aleyküm hayırlı cumalar
[IMG]http://image-turko.com/di-CT27.jpg[/IMG]
[quote=Traderk;473937]Diğer % 7 de misin kalan %90 da mı:(
bakiye +1.875 puan yazmış.
İlk etap 95,825 deki günün direnciden Flat oldum.
orda yatay takılınca tekrar long yaptım. 95,827 den.
96,850 den vermem lazım dı
ama şu 97,350 hedefine yaklaşınca
acaba şimdi mi olacak diye bekledim.
Kısmet..
Ama 97,350 çok yaklaştık değilmi..[/quote]
iyi sabahlar dostlar..
cok sukur şimdilik % 7 lerdeyim ama boyle giderse 3 vakte kalmaz % 90 lı vatandasların arasına hızlı giriş yapabilirim..
97200 drenç var
[quote=alfasid;473963] cok sukur şimdilik % 7 lerdeyim ama [SIZE=3][COLOR=Red]boyle giderse 3 vakte kalmaz % 90 lı vatandasların arasına hızlı giriş yapabilirim..[/COLOR][/SIZE][SIZE=3]
[/SIZE] :)[/quote]
sen yine de yavaş gitsin ama hep kazananlardan olmasını temenni et ..
Vob takasındaki 46815 lot short içinde değilsek bunda gandi üstadın çok büyük payı var.
75 bin altında long long diye net olarak yazdı ve hedefi 92750 olarak verdi.
Gandi üstad şimdilik daha yukarı rakamlar vermedi. Yukarda benim önemsediğim kısa vadede 2 rakam var. 97300 ve 99500. Orta vadede ise ana rakamım 104700 civarı.
Aşağıda ise üstadın 78475 rakamı var. Sayın gandi birkaç kez 78475'e doğru realizeden bahsetti. Benim analizlerimde de 82300 civarı bir rakam dikkat çekiyor.
Hekese bol şans.
[URL]http://[/URL][IMG]http://image-turko.com/di-SOYA.jpg[/IMG]
düşüş için poz kapatmada ilk sinyali bana bu verecek beyaz yeşili keserse long pozları kapattıracak
[quote=elmas;473966]Vob takasındaki 46815 lot short içinde değilsek bunda gandi üstadın çok büyük payı var.
75 bin altında long long diye net olarak yazdı ve hedefi 92750 olarak verdi.
Gandi üstad şimdilik daha yukarı rakamlar vermedi. Yukarda benim önemsediğim kısa vadede 2 rakam var. 97300 ve 99500. Orta vadede ise ana rakamım 104700 civarı.
Aşağıda ise üstadın 78475 rakamı var. Sayın gandi birkaç kez 78475'e doğru realizeden bahsetti. Benim analizlerimde de 82300 civarı bir rakam dikkat çekiyor.
Hekese bol şans.[/quote]
bu durumdaindregandi zamanı tuturamadı mı diyorsun ? bu hafta son o hesaba göre
[quote=citiwan;473965]sen yine de yavaş gitsin ama hep kazananlardan olmasını temenni et ..[/quote]
evet haklısın citiwan patron,
öncelikle sunu belirtmek isterimki, burdan ev / araba vs kazanma gibi bir hayalim yok cok sukur,
gelirime ek bir katkı olabilir anca,
veya mevduatın uzerinde bir getiri, (yıllık bazda)
burdan kazanacagımla, bir iki araba degistirme hayaline kapıldım,
un ufak oldum ..
simdi daha temkinli hareketlerle yola devam,,
küçük periot aslında itibar edilmemeli maşaallah 4000 puan almış bende peşinden gidem bari :D
[IMG]http://image-turko.com/di-WFC2.jpg[/IMG]
indregandi arkadaşımızın vermiş olduğu zaman bu gün doluyor.
yani[B][U] haftaya[/U][/B] ayı ise ayı, boğa ise boğa diyordu.
Şimdi Uzun zamanlı zaman analizlerinde ,+72-72 saat oynamalar olduğu
kabul görür.Haliyle Süreç Çarşamba günü başlamış olabilir.
Bu zaman analizinin doğruluğu da +72 saat sonra yani. haftaya çarşamba
kapanışta belli olur.
[QUOTE=citiwan;473971]küçük periot aslında itibar edilmemeli maşaallah 4000 puan almış bende peşinden gidem bari :D
[IMG]http://image-turko.com/di-WFC2.jpg[/IMG][/QUOTE]
Bu küçük periot kaç dk.lık acaba ?
Bu arada Tüm Arkadaşlara Günaydın Bol Kazançlar Hayırlı Cuma'lar
[quote=Trax;473947]2013 Ekim ayı itibariyle VOB piyasına gelen acemi, bilgisiz ve kaptırılacak az bir parası olan ky yim. Nasıl oluyor bu VOB diye araştırırken buldum bu siteyi ve Vobdünyası kullanıcı adıyla üye oldum Sn Traderk belki hatırlar Viob günlük strateji başlığında yazıyordu bende onu takip ederek bir şeyler anlamaya çalışıyordum. Bir kaç kere teşekkür etmiştim yazılarına ard arda "Sn Vobdünyası özel bir durum mu var" diye yazmıştınız o zaman cevap yazma hakkım olmadığı için bir şey yazamamıştım şimdi Trax adı altında tam üye oldum cevaplayayım. Vallaha hocam özel bir nedeni yok. İlk kontratlarımı sizin yazılardan rota çizerek alıp satıyordum cevap yazmaya yetki vermiyordu yanlızca teşekkür hakkım vardı bende yazamıyorum teşekkür edeyim bari dedim.
Bir kaç gün sonra forum kapandı. Daha sonra Gnome üstad bir blog açtı oraya üye oldum tam bir şeyler yazmaya başladım orası da kapandı. Nereye bir şeyler yazsam yada teşekkür etsem başına bir felaket geliyor diyerek yazmama kararı almıştım aslında 4 aydır kararıma uyuyordum ama dayanamadım yazıyorum umarım foruma bi felaket gelmez:))
Öncelikle burada paylaşım yapan herkese teşekkür ederim bizim gibi acemiler için son derece önemli bu paylaşımlar bununla beraber bu forumdaki kalite başka hiçbir yerde yok herkes son derece saygılı ve düzeyli burayı takip ettiğim için çok şanslıyım.
Geleyim şu anki durumuma %70 sermaye ile 93.500 ortalama shorttayım. bende çıktıkça shortladım bozmadım hala sanırım yakında batıcam:)) Sn İndregandi nin tahminleri doğrultusunda gelişirse piyasa kurtarabiliriz heralde şu yarınıda bi atlatsak sağ salim süre doluyor sonrası Allah Kerim (tam bir batma adayı gibiyim farkındayım) Sn Passat sizi de sürekli takip ediyorum bugün için çok üzüldüm umarım toparlarsınız. Sn Alfasid içinde aynını diliyorum.
ayrıca Osmanağa ve tutku neden hiç yazmıyorsunuz umarım durumlar iyidir.
Son olarak Gandhi üstad emekleriniz için çok teşekkürler gerçekten büyük zahmet bu paylaşımlar tahminlerde bir değişiklik var mı acaba? yoksa görünüm değişti mi sizce? (müsait olurda cevaplarsanız sevinirim)
Herkese iyi geceler...[/quote]
Yazınızı okudumda o kadar puana dayanma gücünüz varmı?dayanabiliyorsanız bravo birde psikolojinizin iyi olması lazım..Örneğin stopunuz varmı 100.000 giderse nasıl bir uygulama yaparsınız v.s v.s
[QUOTE=adalı54;473973]Bu küçük periot kaç dk.lık acaba ?
Bu arada Tüm Arkadaşlara Günaydın Bol Kazançlar Hayırlı Cuma'lar[/QUOTE]
Hoşgeldin adalı,ortalarda yoktun uzun zamandır.
keyifler yerindedir umarım.
bir ara gelip ıslama köfte yemek lazım.
Karnım acıktı galiba, galiba değil gerçekten acıkmış.:)
[quote=adalı54;473973]Bu küçük periot kaç dk.lık acaba ?
Bu arada Tüm Arkadaşlara Günaydın Bol Kazançlar Hayırlı Cuma'lar[/quote]
BEŞ dakikalık kardeş ....