[quote=The Tatar;376892]yine duble yapmadık iyimi,hoş sistemsiz olurdu ama iyi olurmuş :)[/quote]
72925 şort 775 filat 700 tekrar şort desm? ekstre ister misin forumun mısralarında:D.boks.
Printable View
[quote=The Tatar;376892]yine duble yapmadık iyimi,hoş sistemsiz olurdu ama iyi olurmuş :)[/quote]
72925 şort 775 filat 700 tekrar şort desm? ekstre ister misin forumun mısralarında:D.boks.
[quote=Astatin;376893]bu araad ptesi bangolarımızın sadece 1i tutmuş...::: ben 3,8,20 yi bu akşam şans topu için demiştim:::::: aha... 2,3,8,20 oldu.dng[/quote]
Bango tutturamamışsın. Teprik ederim...:D:D:D
vay arkadaş benim kısaya dönmem lazım ama gün bitti yine..
çok pis tayming yaptı pala bu sefer daytraderlara :)
patron beni 10 numara,şans topu falan kesmiyor :)
gözüm süper ve sayısalda :)
gerçi süper lotoda data eksik henüz,analiz yapamıyorum :)
sistemsiz olarakta milyoner olmak istemiyorum :)
[quote=The Tatar;376898]patron beni 10 numara,şans topu falan kesmiyor :)
gözüm süper ve sayısalda :)
gerçi süper lotoda data eksik henüz,analiz yapamıyorum :)
sistemsiz olarakta milyoner olmak istemiyorum :)[/quote]
abi aparatif olarak on numero ve şan topu..sonra asıl yemek olarak dalarsın sayısala:::
mümkün değil deme, 1 yıl içinde iki kere on numara da büyük ikramiye kazanan adam tanıyorum:::
[quote=Astatin;376900]abi aparatif olarak on numero ve şan topu..sonra asıl yemek olarak dalarsın sayısala:::
mümkün değil deme, 1 yıl içinde iki kere on numara da büyük ikramiye kazanan adam tanıyorum:::[/quote]
vay ballı vayyyy .dng
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ AKŞAMLAR. (Kovalamasın sizi tavşanlar)+.+.+.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#a0522d][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#a0522d][IMG]http://3.bp.blogspot.com/_4tYuaX5IsjQ/TUugHTr0G_I/AAAAAAAAAQs/TYTYphyVeNM/s1600/cat%2Brabbit.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[quote=The Tatar;376902]vay ballı vayyyy .dng[/quote]
Patron,
Seni tanıyor , onu diyor herhalde??.dng.dng
[quote=excali;376904]Patron,
Seni tanıyor , onu diyor herhalde??.dng.dng[/quote]
benim gözüm süper ve sayısalda dedim ya patron,işim olmaz 10 numero ve bal topuyla :)
vayy ballı patron vayy :..:
[quote=The Tatar;376905]benim gözüm süper ve sayısalda dedim ya patron,işim olmaz 10 numero ve bal topuyla :)
vayy ballı patron vayy :..:[/quote]
İyi tanımıyormuş demek ki..üvvv.dng
cümleten iyi akşamlar..
şişşştt ballı-börek,sanada bol şans :)
hehehe..yaw dıtatar ben değilim beahh.. ama çıkan çocuğu tanıyorum..harbiden var o vaka...olasılığa vurduğun zaman imkansız yakın gibi... gün içinde 50 kez long 50 kez şort açıp heribrinden en az 3000 puan kazanmak gibi bir şey..ama oldu mu..oldu.. o mudur..odur