-
[QUOTE=juliano;227670]o üçgen değil çember::: batılı devletler yuan ın değeri yüzünden onu çembere almışlar. ille de yuan ın değerini arttıracak bu durum acaba bize nasıl yansır ona bakmak lazım.[/QUOTE]
Çin hariç her yere yarar, ihracata yarar, ancak bilinmeliki bunun bir kısmı zaten fiyatlardadır.
Jelibon.
-
Yahu Pela amcam olmayınca hareket te bereket te olmuyor. O küsküyü vermeden kimse kılını kıpırdatmıyor. Bekle ki Pela amcam wc den dönsün.
-
[COLOR="Sienna"][B][SIZE="5"][COLOR="Red"]zicsd...[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]zero işlem cumadan kısa devam .. .[/B][/COLOR]
-
Sıkıntı devam ediyor şort devam...selçuki patron duruyormu shortlar
-
[QUOTE=last trader;227680]Sıkıntı devam ediyor şort devam...selçuki patron duruyormu shortlar[/QUOTE]
duruyor patron ... gol olur bence .. üvvvv .. ama forumun tadı yok .. bi tuhaflık var .. üvvvv :o
-
Resmen kumar oynatıyorlar, mali.de boşuna kıbrıslarda gazinolarda dolaşıyor gelse ya şuraya katılsa olmazmı sanki, öyle değilmi!
-
mentalrayden selamlar
[IMG]http://i44.tinypic.com/jhx5y8.png[/IMG]
-
[QUOTE=cencuz;227641]Benim tahminime göre 73,500 - 74,325 arasında gel-gitler yaparak 74,000-74,350 ve 73,650'ye göre pozisyon alanları dökmek isteyebilirler ya da istemezler nebiliim ben. :confused:[/QUOTE]
73350 olamaz mı,most çizgisi orada duruyor...brv
-
-
[QUOTE=oguzhan;227698]fXci sbobun durumu nasıl[/QUOTE]
cuma son bardan bevrı kımrızı abi
-
[quote=yesilova;227697]73350 olamaz mı,most çizgisi orada duruyor...brv[/quote]
2 gündür pala bizlerle uğraşmadı. Yallah aşağıya dedi. Longçular kar'dan yedi, short'çular zarar azalttı. Daha iyiler hem long'dan hemde short'dan kazandı. 73,350 destek olurmu? Olabilir ama olmazsa da başka destek noktaları ararız olur biter.
-
[quote=selçuklu;227679][COLOR=sienna][B][SIZE=5][COLOR=red]zicsd...[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]zero işlem cumadan kısa devam .. .[/B][/COLOR][/quote]
Selçuklum,sap uzmanım,
Tavanın sapını dediğim gibi yaptım,kürek sapı olarak yerine ........