[quote=last trader;294259]kara cuma olur bugun yuzde 5 duser asaga yeni kanal olusur'hayirli isler[/quote]
inanarak mı diyorsun % 5 düşüşü nedense hiç aklıma bile gelmiyor böyle bi düşüş neden acaba :)
Printable View
[quote=last trader;294259]kara cuma olur bugun yuzde 5 duser asaga yeni kanal olusur'hayirli isler[/quote]
inanarak mı diyorsun % 5 düşüşü nedense hiç aklıma bile gelmiyor böyle bi düşüş neden acaba :)
300 de destek var burdan yukarı dönerse şortlar badem olur ühüüüü ingaaa
kaza degil aile faciasi olcak cunku birbirlerini ezecekler:)
[QUOTE=last trader;294259]kara cuma olur bugun yuzde 5 duser asaga yeni kanal olusur'hayirli isler[/QUOTE]
ben long gectım bıraz once kesınlıkle %5 duser.. yok yaf cıddı cıddı aganın orneklem grubundamıyım dıye dusunuyorum... .dng.dng.dng.dng
[quote=a.kaya;294264]inanarak mı diyorsun % 5 düşüşü nedense hiç aklıma bile gelmiyor böyle bi düşüş neden acaba :)[/quote]
5 olmassa 3 olur gerisini pazartesi tamamlar zaten,inanmadigim hic birseyi soylemem burda 6 ay once 80 85 leri konusan sayisi cok fazla degildi,ozaman da 80-85 olacak diyorduk ooldu ve benim longlar short oldu olay cok basit yani.....short actigim yer 84000 bugunku stopum:yü:
[QUOTE=last trader;294268]kaza degil aile faciasi olcak cunku birbirlerini ezecekler:)[/QUOTE]
valla ben de dow'da kötü düşüş bekliyorum bugün.. pozisyonel mi düşünüyorum aacaba..:o
tam 3 yıl oldu sivri tepe görmeyeli:(
[quote=Kennym;294269]ben long gectım bıraz once kesınlıkle %5 duser.. yok yaf cıddı cıddı aganın orneklem grubundamıyım dıye dusunuyorum... .dng.dng.dng.dng[/quote]
.brvduserken tepki gelir diye beklemede.....bende yuzde yuz demiyorum stopum 84000 de benimde oraya kadar alirsa flat olurum:yü:
Herifler olayı komediye çevirdi resmen... Zevkle seyrediyorum... .dng
[quote=jerfin;294272]valla ben de dow'da kötü düşüş bekliyorum bugün.. pozisyonel mi düşünüyorum aacaba..:o[/quote]
cok mantikli coniler bugun kamikaze yapar avrupadan bir kac haber de gelirse cook tatli olur
Garanti -iş 2 gündür nasıl mal sattıklarını gösteriyor.. Biraz çıksa tekrar satacaklar niyet o çünkü belli ettiler artık.. Fiyatları düşürecekler sonra alacaklarmı almayacaklarmı onuda 82.625 söyler bize...
İyice şamar oğlanı yaptılar...Dow dax çıkarken basıyorlar...Düşerken alıyorlar...
[quote=Astatin;294241]acaba güçlü mü yoksa güçlü süsü verimiş zayıf mı yoksa güçlü süsü verilmiş zayıf süsü verilmiş güçlümü... way **..her durumda bombalı pankart yada bombalı süsü verilmiş pankart gibi..dokunmadan patlayıp patlamayacağını bilemeyon..üüühühüh[/quote]
heheh pALA tatktik değiştirmiş... önce güçlü süsü sonra zayıf süsü sonra çok zayıf süsü sonra bunların hepsi süstü süsü...:D:D histmecilerin işi zor beyle günlerde
hayret dax ve fdji uctu ama biz gitmiyoruz nolduki?84 olmasi gerekir di olmassa coker demem gayet normal
normal şartlarda TA ya göre endekse realize gelmesi lazım ama nedense bırakmak istemiyorlar gibi bi izlenim oluşturuluyor :confused:
Önemli.... Önemli.... Önemli....
Tüm MATRIKS kullanıcılarına şiddetle 2.7.3 versiyonuna geçmelerini öneririm..eskiden yazılmış farklı indikler sistemler v.b. yi denedikçe görüyorum...2.7.3 ile 2.6.9 nadirde olsa bazı noktalarda farklı değerler üretiyor..o noktalara gidip baktığımda ve açık formülleri ile hesap ettirdiğimde hep 2.7.3 ün doğru hesapladığını görüyorum..übe alert yaniiii...
dokundugum yer kuruyor :) uheueh ula long long long :)
askerliğini komando olarak yapanlar iyi bilir eğirdirde siviri tepe
[IMG]http://i53.tinypic.com/3500zme.jpg[/IMG]
[quote=jerfin;294258]tam tersi olamaz mı? yani shortcuları dökmek için dün ilk önce sert yukarı, sonra aşağı.. ki dün dow çıkışında birçok kişinin stopları patladı..:)))[/quote]
ben biliyom noolduğunu .lelele
tek çekincem yine slipajsız aldım bu shortları ama inşallah yüzde 20 lik ihtimal gerçekleşir...
gucluyuz haziriz cesuruz un yanina longuz yazmayi unutmuslar komondolar sayin sovalye:)
[QUOTE=sovalye;294290]askerliğini komando olarak yapanlar iyi bilir eğirdirde siviri tepe
[IMG]http://i53.tinypic.com/3500zme.jpg[/IMG][/QUOTE]
ben eski foçada yaptım :) kardes tugay :p:p
[quote=a.kaya;294286]normal şartlarda ta ya göre endekse realize gelmesi lazım ama nedense bırakmak istemiyorlar gibi bi izlenim oluşturuluyor :confused:[/quote]
ben gidiyom derse peşine çooooooook adam gider ...sanat burda işte çaktırmadan.. Akşam bi bakarsın yav nasıl düşmüş dedirtirler 200 ileri gider 300 geri.. Bugün için düşüncem buda genel olarak söyledim ...stil işte..
[quote=sovalye;294293]tek çekincem yine slipajsız aldım bu shortları ama inşallah yüzde 20 lik ihtimal gerçekleşir...[/quote]
% 20 lik realizeye nedense inanmak hiç içimden gelmiyor demek ki düşeceğiz :D :D :D (ky ters indik)
eğer olursa şimdi 66*** lara mı gideceğiz demek oluyor yuhhh derim o zaman teminatları 700 e geri çeksinler hatta 600 olsun
tırmananlar iyi bilir her yukarıya tırmanışta görünen yükseği tepe zannedersiniz ve o görünen yere kan ter içinde tırmandığınızda bir bakarsınız aslında orası tepe değilmiş, yeni bir yüksek daha varmış hemen kalaylamaya başlarsınız:) sonra en yüksek gerçekten görüldüğünde ise hiç kimse artık onun zirve olduğuna inanmaz....
aile faciasi basliyormu ne.......catirdi seslerini sadece ben mi duydum
Kaç gündür pür dikkat izlettiler yordular.. Dinlenmek bugüneymiş..alım emirlerim 82,625 de seyre göre ordan + alımda denenebilir...
aha da geldik 112 ema ya gelde kır şimdi burayı uff yaaa çok zor 150 ama satışlar da yüklü geliyor belkide ilk seferde bile kırılır :(
[QUOTE=unlimitted;294292]ben biliyom noolduğunu .lelele[/QUOTE]
n'olmuş de bakem..:D
Rekoru 17:30 gibi mi tazeler, yoksa yarın sabaha mı bırakır acaba diye düşünüyorum... :..:
heheheehehhe....
Çok çalıştınız PALAM size Afyon dan .... lazım..eheuheue
[URL]http://www.dailymotion.com/video/xdndeh_ankaral-turgut-kaymak-lazm-2010-yep_music[/URL]
fiyuuuuu USDTL de 3 lü dipmi oluştu benmi yanlış görüyorum he buranın altı tolar için tehlike çanlarını çaldırır 1,27 ler gündeme gelir :..: bakalım asti ne diyecek bu yorumuma :..:
[quote=Strategist;294306]Rekoru 17:30 gibi mi tazeler, yoksa yarın sabaha mı bırakır acaba diye düşünüyorum... :..:[/quote]
yarın sabah mı :..:
[quote=last trader;294300]aile faciasi basliyormu ne.......catirdi seslerini sadece ben mi duydum[/quote]
Aslan Mustafaaaaaammmmmmmmmm............
[URL]http://www.dailymotion.com/video/x5sojx_aslan-mustafam-turkusu-dere-oo_music[/URL]
eveettttt longlarımı 83200 de bıraz once stopladım... dusus bıttı sımdı 1000 puanlık bır yukselıs gelır.. flat oldum pıyasanın onu acık artık...
[quote=a.kaya;294309]yarın sabah mı :..:[/quote]
Ben piyasaların kapalı olduğu günleri yaşanmamış sayıyorum.... :..: :..: :..:
Tahvil gitti gidiyor.. USDYTL daha da beter... Biri bu piyasanın çökeceğini bu heriflere söylemeyi unuttu mu ne.... :)))
[quote=EMEKDAR;294310]Aslan Mustafaaaaaammmmmmmmmm............
[URL]http://www.dailymotion.com/video/x5sojx_aslan-mustafam-turkusu-dere-oo_music[/URL][/quote]
video da guzelmis abi bugun cokmesse kotu abi
[IMG]http://ressim.net/a/upload/e4f38c5a.jpg[/IMG]
[QUOTE=perfectt;294315][IMG]http://ressim.net/a/upload/e4f38c5a.jpg[/IMG][/QUOTE]
teprik ederim güzel kanaliasyon olmuş .. perfecttt .brv.brv