eksper...şimdi okudun nu....küçük k...ya kıyamadım yeniden yazdım....
Printable View
eksper...şimdi okudun nu....küçük k...ya kıyamadım yeniden yazdım....
canımsın benim sevgili kuzum icimden gecenleri yazmışsın inan ....
lem...
hepinizi canavar gibi yetiştirdim...ilerde ben yokken...benim ogullarım bu piyasaya girer...sizde onlar üçün yazmazsanız...namertsiniz...ha ha ha
ben kapanışta ufaktan longladım... dalgaya doğru binmek adına... yarın yukarı açarsa reverse olurum açmazsa gendi bilir nasılsa yukarı gelecek ikinci düşüş dalgasından önce...
eyi geceler guzu üstad ve yawru kuzular...
buyunce koç olacaklara selamlar...
birini...sanal oynatıyorum....deyyuzzz tembel....
baba...çok argosun diyor....düzgün düzgün yaz diyor...
bende dedimki...
oglum...ben efendi adamdım...beni bu borsa bu hale soktu....üstümden buldozer gibi geçtiler...jilete dönmüştüm...1994 krizinde....keskin oldum artık...
[quote=jani;166097]lem...
hepinizi canavar gibi yetiştirdim...ilerde ben yokken...benim ogullarım bu piyasaya girer...sizde onlar üçün yazmazsanız...namertsiniz...ha ha ha[/quote]
kuzum boynuz kulağı gecer bize ne hacet ....heleki bunlar senin varislerinse....
iyi geceler küçük k....
[quote=küçük_k;166083]61000 e kadar tepki koyması koyması ortalamalar açısından icap eder...zayıf ihtimal 61500 e kadar tepki...
şimdi kuzunun dediği makro nedeniyle düşecekse.. ki büyük resimde bu düşüş olacak gibi duruyor... ilk hedef kılçıksız 50bin...
yok tepki fazla kaçarsa düşüşü unutup tepkinin eski zirveye yakın biyere yada daha yukarı bir atagın ulup olmayacağına bakmak lazım derim...bence...[/quote]
[quote=jani;166090]üçgenn sıkışmayı...vob 30 spotta...58 700 ila 60 700 arasında yapacaktır...
az deelll....2000 puan...ve 3 gün sürer bu....[/quote]
demek ki.... 61bin ve 61500 bekliyoruz..
bende ebesinin örekesi olmasada gösterecek bişey bulurum...
eyi geceler....
[quote=küçük_k;166098]ben kapanışta ufaktan longladım... dalgaya doğru binmek adına... yarın yukarı açarsa reverse olurum açmazsa gendi bilir nasılsa yukarı gelecek ikinci düşüş dalgasından önce...
eyi geceler guzu üstad ve yawru kuzular...
buyunce koç olacaklara selamlar...[/quote]
işin aslına bakılırsa bende 725 e alış yazmıştım tek kademeyle gelmedi..hayırlısı olsun dedim bulaşmadım...
hayırlı geceler cümleten sağlıcakla kalın.....guzu hocam sana seviyoruz
günaydın dostlar..güzel ve bol kazançlı bir gün olur inş..
günaydın ....oyuna dahil olmak icin sabırla bekliyoruz.....