[quote=Astatin;151036]haywan dow artı kapatacak bu[/quote]
Geyik bi tarafa da teknik açıdan bakacak olursak bu aralar asıl S&P 500 önemli. Bugün yarın 1060 direncini aşağı doğru sağlam kırıp da altında tutunamazlarsa bizim düşüş hikaye olabilir....
Printable View
[quote=Astatin;151036]haywan dow artı kapatacak bu[/quote]
Geyik bi tarafa da teknik açıdan bakacak olursak bu aralar asıl S&P 500 önemli. Bugün yarın 1060 direncini aşağı doğru sağlam kırıp da altında tutunamazlarsa bizim düşüş hikaye olabilir....
dow cok onemli degil aslinda....ikili tepeyi yaptik...48 300 de...fincan kulpsuz olmaz....
longcu usaglar boy abdesti filan alsinlar...60 200 aha orada....
pala hep silahlı takılmış yaww.acımasız pala :) şimdi diyorumki, pıçağın saplandığı nokta PU ile gelmiş, balyozun indiğe yerde NU laymı gelecek acep..üwww gelsin
[IMG]http://i37.tinypic.com/104je43.jpg[/IMG]
[QUOTE=ERGEN;150998][B]ZORLA GETİRME MÜZEKKERESİ YAZILACAK[/B]
[URL]http://www.sabah.com.tr/Siyaset/2009/09/29/ankarada_ifade_krizi[/URL][/QUOTE]
Bu işin çözümü basittir... Avrupa birliğindeki yasaları ülkemize hemencecik uygulayan, yargı, asker, bürokrat gibi dokunulmazlara dokunan, ayrılıkçılara açılımlar yapan demokrasi, özgürlük havarisi hokümetimiz millet vekili dokunulmazlığını kaldıracak ve sorun çözülecek...
[QUOTE=mozkan;151035]internet sağolsun[/QUOTE]
O internet daha Real Time MS 11'i veremdi ama .dng
[QUOTE=Strategist;151040]Geyik bi tarafa da teknik açıdan bakacak olursak bu aralar asıl S&P 500 önemli. Bugün yarın 1060 direncini aşağı doğru sağlam kırıp da altında tutunamazlarsa bizim düşüş hikaye olabilir....[/QUOTE]
burak gibi desteğe direnç deme yawf .dng
[quote=VOBiX;151045]burak gibi desteğe direnç deme yawf .dng[/quote]
Pardon abi. Bu Pazartesi'den önce dirençti o, ağzım alışmış... :)))
DOW kapanış: 9742
SP500 kapanış: 1060
İkisi de tam desteğin üzerine yapışıp kapandı. Yarın çok ilginç bir gün olabilir....
[quote=VOBiX;151044]O internet daha Real Time MS 11'i veremdi ama .dng[/quote]
crack edilmiş halini gördüm, agamın paylaşmasını bekliyorum, az daha bekleyelim
[quote=enorton;151043]Bu işin çözümü basittir... Avrupa birliğindeki yasaları ülkemize hemencecik uygulayan, yargı, asker, bürokrat gibi dokunulmazlara dokunan, ayrılıkçılara açılımlar yapan demokrasi, özgürlük havarisi hokümetimiz millet vekili dokunulmazlığını kaldıracak ve sorun çözülecek...[/quote]
Düzelir düzelir,hepsi düzelir,bak demir çekilk fabrikalarında ne biçim demirleri doğrultuyorlar...:)
[QUOTE=VOBiX;151045]burak gibi desteğe direnç deme yawf .dng[/QUOTE]
xtraderx in akşamki yazısını gördünüzmü?
dow mow boş ver diyor
[quote=Astatin;151042]pala hep silahlı takılmış yaww.acımasız pala :) şimdi diyorumki, pıçağın saplandığı nokta PU ile gelmiş, balyozun indiğe yerde NU laymı gelecek acep..üwww gelsin
[IMG]http://i37.tinypic.com/104je43.jpg[/IMG][/quote]
EW ciler;
Bu sağdaki kısım bir ED olabilir mi? Fi tarihde, sistem geliştirme mevzularının orta dünyasındayken, sistemlerin çuvalladığı bir dönem vardı.. Bay SAZAN demiştiki, orada çuvallaması normal o bir ending diagonal..grafıda hatırlıyorum, böyle birşeydi..diagonal olduğu kesin, end olup olmadığını merak ediyoruz...:cool:
[QUOTE=mozkan;151047]crack edilmiş halini gördüm, agamın paylaşmasını bekliyorum, az daha bekleyelim[/QUOTE]
Almomayaz2005 ten bekliyorsan EOD sürümü o.