[QUOTE=ordi;359527][IMG]http://666kb.com/i/bu4ny7fbv8rh28zik.gif[/IMG][/QUOTE]
Teşekkür ederim sn ordi benimkinde çıkmıyor sembol seçiminde Tahvil in altı boş bunu başka nerden takip edebilirim acaba ?
Printable View
[QUOTE=ordi;359527][IMG]http://666kb.com/i/bu4ny7fbv8rh28zik.gif[/IMG][/QUOTE]
Teşekkür ederim sn ordi benimkinde çıkmıyor sembol seçiminde Tahvil in altı boş bunu başka nerden takip edebilirim acaba ?
[quote=eyyüp;359529]... başka nerden takip edebilirim acaba ?[/quote]
[IMG]http://666kb.com/i/bu4och36wkd1q67yk.gif[/IMG]
Denedim Benim matriks sınırlı gelmiyo usta
seans sonu işlem hacmine bakın lütfen görünürde yükseliş olmasına rağmen işlem hacmi oldukça düşük birileri sanki conta tutma derdinde . indi üstadımızın söylediği gibi dünyada bu kadar olumsuz şartlar var ken bizim iyi olmamız beklenemez borsada da seçim için spekülasyon yapılmakta . peki seçim bitince ne olacak
büyükkıyametmi ........
her gün türkiye için bir kredi kuruluşu olumsuz yönde diyaloğda bulunmaktayken bu tabloyu olumlu klan nedir sizce ...???????????
[quote=küçük_k;359461]devam gaz kesmeyelim
77700 çok zorladı demek ki geçiş çok ani ve sert olacak..
saatlik sistemim 77 üzeri alda ve bekliyorum.. zarardayım.. zordayım.. ne edeyim...[/quote]
[quote=indregandi;359517]Son atakla 60, 120 ve günde yukarıda kapandı, bende poz yok,....
Artık bu haftayı trade ile geçircem, seçime pozsuz girecem,....
Sinyal görürsem alırım, sinyal görürsem satarım bu hfta cumaya kadar,...
Son durum artık long bunu söyleyebilirim, kriter 700üstü idi, çiş tazyiğindede olsa 700 üstünde kapattı, ancak ben katılmayacam longa,.......longun yolu açık olsun,[/quote]
uzunda olan zaerada olan bizler sistemli ve sabırlı olarak beklemeye devam ediyoruz.....
hedef 79-80-81bin şeklindeydi...
önce 79bine gelsin bakalım.. palanın tavrına göre dürüm değerlendirmesi yapacağız...
[quote=küçük_k;359128]amiralde 4.96 altında kalış... vobi de 77bin altında kalış.. işi sakata sokar...
sabah 1000 point güzel bi düşüş oldu.. 77777 önemli yerdi..
ama ben günlük işlem yapmıyorum..
tersde kaldığım için beklemedeyim...
çıkış inancım devam ediyor... biraz ürkmüş ve korkmuş olsamda..
ya sabır...[/quote]
eski bir mesajıma rastladım... 77bin ve 77777 demişiz...
bugünkü çıkış ve kapanış bize biraz ümüt veriyor.. düşerken önemli olan yer çıkarkende önemlidir...
[quote=küçük_k;358443]ne yaparsanız yapın sonuç değişmez..
borsalar milletin parasını çarpmak için kurulmuştur...
vob varant gibi sanal piyasalar (türev) ise çarpma işini daha seri ve daha yüklü yapmak içindir...
bu suınırsız güç karşında sadece 3-5 kazanan çıkar.. kaybedenler ise çok ama çok fazladır....
diğer tarafdan bu piyasalar eroin gibidir... başlarsan bağımlılık yapar bırakamazsın... hem para kaybedersin hem stres ve gerginlik içinde asosyal bir yaşantın olur....
hem bırakamıyoruz hem para ve zaman harcayarak mutsuz oluyoruz...
benim çözümüm basit...
olabildiğince az kontrat ve az işlem (max portföyün 1/10)
ve olabildiğince duygulardan ekran hareketlerinden uzak sistemli sabırlı sakin...
saatlik günlük graflara göre alım satım yerlerinizi belirleyin 300-500 önemli değil işleninizi yapın ve olabildiğince az ekrana bakın...
yatırım tavsiyesi felan değildir...
sadece düşüncelerimi tecrübelerimi yazım...
poz unuz az neşeniz kazancınız bol olsun.....[/quote]
voba kalay geçenlere düşüncelerimi hatırlatmak isterim.. acı tecrübe ile sabittir..
bu işten kazanç sağlayanlar kızacaktır ama...
siz siz olun pozunuz az neşeniz bol olsun derim...
[quote=indregandi;359500]bütün şartlar aleyhte [ı][b]şu an için,[/b][/ı] tahvil, yurt dışı, seçim, yabancı açıklamaları, demekki ülkeye oynuyor şu anda, yani seçime,....[/quote]
[quote=kanterturk;359539]seans sonu işlem hacmine bakın lütfen görünürde yükseliş olmasına rağmen işlem hacmi oldukça düşük birileri sanki conta tutma derdinde . Indi üstadımızın söylediği gibi dünyada bu kadar olumsuz şartlar var ken bizim iyi olmamız beklenemez borsada da seçim için spekülasyon yapılmakta . Peki seçim bitince ne olacak
büyükkıyametmi ........
Her gün türkiye için bir kredi kuruluşu olumsuz yönde diyaloğda bulunmaktayken bu tabloyu olumlu klan nedir sizce ...???????????[/quote]
kanter ben yorumda şu an için dedim,.....uzuncadır ülke tahlili hele yurt dışından dolanıpda burayı satma işini bıraktım,....
O yazdığım bu gün ün denkleminde vardı, futursuz düşüşüne karşı koydu,....dji yi bekledi bu defa, onunda düşüşünü pas geçti, toparlanışına direnç kırdı,......
Bu hareket shortu gizlemeye yönelik olabilirdi ama somut short yok, oluşmadı.....77225 altında olacaktı, hele 075 altında 650 lere kadar, işte buna katılmadı ağa tüm gün, ......
Aralığın sabah açılış haricindeki bölümünün dar oluşu long tutanıda short tutanıda bezdirdi, bu defa sınır ihlallerinde terse koşsak oralara da gelmedi,....
Buna karşın yereler oldukça sağlıklı idi, yalnız yerelerin sağlıklıda olsa dar aralık nedeniyele sürekli üstünde gidilip gelinmesi, günün mana ve öneminin yitirilmesine neden oldu,....
Arada olur bunlar, 2+2=4 etmez her zamn,...sinyal geldi fiyat oluşmadı,...long agresif dedik 675 üstüne sakin gelişti, 450 altında short ümit ettik toparladı,....
Olur böle,....bırakın para koysunlar, siz para koymayın dümbükler koysun bakın yetrli para koymuşlarsa girer poz alırız bizde,...
Bu aps ile sıkışmışlık normal, pazar yok, pazarın olmadığı yerde fiyat olmaz,....ancak dümbükler ve dalkavuklar her daim olacaktır,...
Bırakın bu dümbülker ülkeyi satın alsınlar ve ya satmasınlar,....siz şunu düşünün seçim sonrası oynak pysaya dayanabilecekmisiniz,....buna bakın,....
Buradan bakarsanız bu günler cillop günler aslında, 3-5 krş da olsa,....
Seçimden sonra oynak olur,.....
şimdi şu vergi paketi, en yakın para kaynağı o, yalınız bunda mb faizleri artırırsa l poz almak lazım,....çünkü yabancı bu kaynağı almaya gelir o zamn,....bütün bunlar, yani kaynak oluşturuldu,...cillop kaynak,.......
H sonu konuştum , dediki ben ödedim,....taksite bağlamış ödemiş,....3 yılı temizlemiş, hiç bir şey kalmadı külliyen sıfırladım, taksit taksit ödeyecem diyor vatandaş, açıklanan 35 mil tl idi, talep 58 olmuş , arpası buğdayı hepsi içinde cillop durumda, ....
Yalınız bunun için faizleri etud etmek gerekli, yabancı faiz istiyor,....alışmış kudurmuştan beterdir,....faiz istiyor ama yok nereden faiz verceksin,...işte cillop kaynak,....faizle birleşirse bir şenlik olur derim,....
Bu ikisi cillop kaynak ve faiz artırımı,....cillop kaynak var faiz artmadı o zaman cari makyajlanacak demektir,...
Bu proceksiyon,....finans proceksiyonu, birde siyaset var, ona dedikki, artık siyaset para edecek,....siyaset paranın güdümünde olacak o oradan devam, ....
Demokrasi para etmez artık,....
Bunlar seçim sonrası proceksiyonlar,..........
Ama rakamlarımız daha iyi, bunların proceksiyonların sırası gelince tozunu alırız arasıra, ama rakmlarımız ise baki,....