-
no stress..no stress...o kadar dehşet bir düşüş ardından bu dünya borsaları yukarı döneceyse bile (-niye ki), dünün makul miktar altına inmeli gün içinde..e biizmkide eşşek değil ya..ayrıca bizim tarafta bir kulak yada ipe çekme sorunsalı var ...he mi
-
[QUOTE=Astatin;451814]no stress..no stress...o kadar dehşet bir düşüş ardından bu dünya borsaları yukarı döneceyse bile ([B][SIZE="5"]-niye ki[/SIZE][/B]), dünün makul miktar altına inmeli gün içinde..e biizmkide eşşek değil ya..ayrıca bizim tarafta bir kulak yada ipe çekme sorunsalı var ...he mi[/QUOTE]
.dng.dng.dng.dng.dng
-
[quote=flexy;451813]Yaaaa fileksi, çok düştü burdan uzayayım dersen böyle baka kalırsın işte :D[/quote]
.dng.dngaha filkes turiz grubunu brakıp gelmiş...
FİLEX başgan, aga YENİ ŞAFAKın manşeti sıradan bir manşet mi, yoksa önümüzdeki günler için sinyal mi...Bizim Başgan yabancı bangalara karşı bir operasyon mu şeettirecek aceba diye düşünmeden edemiyorum..öylyse eğer Selçuklu gral e hedefine 3-5 günde gelebilir burası..YADA KARAMSARLIĞIN zaten zirvesindeyiz, ben saçmalıyorum..her dipte öyle olur ya, birileri hala sıfır gösterir.dngwasnt me
-
şu harekete dahil olmadan grafiği izlemektense, ben gidip dizi izliyim patron.. :)
-
[quote=flexy;451817]şu harekete dahil olmadan grafiği izlemektense, ben gidip dizi izliyim patron.. :)[/quote]
femen izle.dng
-
[QUOTE=Astatin;451818]femen izle.dng[/QUOTE]
Pozisyon kaçırmış ama gururlu bi fileksi vardı diye bi gün karşına çıkacam patron :p.dng.dng.dng
-
[quote=Astatin;451692]ayunun rüyası; şöyle bir graşsa alt boll banda değse, orda dev bir pupu yapsa...filan
[IMG]http://i40.tinypic.com/33wpid2.png[/IMG][/quote]
öne alalım:::
-
hacı ne iş..+400 makas filan
-
[QUOTE=Astatin;451822]hacı ne iş..+400 makas filan[/QUOTE]
ben bi tünele girip çıkacam patron :)
-
işte bak şu an tam flu ve puslu hava...açılışta relax dım..çünkü fiyat yükselirkene apsd düşüyordu...bir de "nereye gidiyorsun memed, mallanmadan" durumu vardu pala için..ama sonra ciddi gevşesi..üstüne +400 makas koydu..şu an hala artı makasta... apsd pozitife döndü..ivit şu an körüm... o zaman gıpraşmayak..yannız şu son 89525 şortları 89100 gipi kapasak şimdi ne güzel şortardık beaa..sakin ol aste..sakin...dönecekse bile daha çok dalgalanacak..az bi water loo
-
yannız şunu söyliyim..eğer bugün 83000 e düşerse.dng, şortları kalıcı olarak kapatırım..1 aylığına...tamam tamam 1 hafta.. yawww tamam 1 gün..:p.daha aşşası olmaz..yada kaderde 91 den gapatmak vardır belki..bilemeyong
-
[quote=flexy;451823]ben bi tünele girip çıkacam patron :)[/quote]
filex, bu mesajlarında derin kinayeler olduğundan gıllanıyorum..yan ordaki tünel harbi tünel mi..yoksa şu turist grubu ile alakalı bir metafor mu..ne bilim ortamda stres olduğu zaman yazıyonya hep tünele "girecem-çıkacam" diye...sonra rahatlamış olarak dönüyon foruma.dng hayır yani nedir..milyon dalarlık bir mirasyedisinde gün boyu alemler filan..hemi lem:::