[quote=medet;376835]iz sürenin hakkını veriosun helal..:..:[/quote]
at binenin,kılıç kuşananın,iz sürenin :D
Printable View
[quote=medet;376835]iz sürenin hakkını veriosun helal..:..:[/quote]
at binenin,kılıç kuşananın,iz sürenin :D
palaya sözüm yok .. mary teyze çoçuğu ortaya bıraktı ben ona bakarım... görcezz..
yak oğlum yeniden 73 leri :)
apsd gıllandırsada stop yakınlığına güvendik bakalım..
[quote=The Tatar;376840]apsd gıllandırsada stop yakınlığına güvendik bakalım..[/quote]
bişi olmaz..
duruma bakılırsa sam amca maça savunma ile başlayacak. aparkart la bitirecek gibi çalışma ona mı dersin...:..:
[quote=medet;376845]bişi olmaz..
duruma bakılırsa sam amca maça savunma ile başlayacak. aparkart la bitirecek gibi çalışma ona mı dersin...:..:[/quote]
dow un son saati pek içaçıcı değildi dün gece ama ben bizim piyasaya bakarım..
72100 üstü her kapanış makbuldür bence gün periyodunda..iyimserlik artabilir..
hoş ben güniçi 5 dk lık periyotla işlem yapıyorum,geceyede poz taşımamaya tövbeliyim :)
dow da 11700 leri aşabilirse iyimserlik artabilir gözüküyor..
pazartesi ne oldu ben cumadan gece poz uzundum 68 525 den 1000 puan opsionlu sl yi patlattı.. 1000 puanımı aldı geri aldım gerçi.. gece pozu tutulmaz piyasada.. görünen şuki kısa uzun sl leride affetmiyor 3 gündür.. yakın sl istemio
merhaba 73 :)
stop 72300 e çekildi..
devam longa..
[quote=The Tatar;376839]yak oğlum yeniden 73 leri :)[/quote]
Tekrar oynatalım, patron.brv.brv.brv:..::..:
[quote=The Tatar;376846]dow un son saati pek içaçıcı değildi dün gece ama ben bizim piyasaya bakarım..
72100 üstü her kapanış makbuldür bence gün periyodunda..iyimserlik artabilir..
hoş ben güniçi 5 dk lık periyotla işlem yapıyorum,geceyede poz taşımamaya tövbeliyim :)[/quote]
fitch midir pich midir nedir oda not haberleri geliyor bizim içinde bi pichlik yapmaz umarım :::