-
[quote=enorton;150614]Hocam geçmiş olayları hortlatmayın bence... Duayen,üstat,usta, vs... Bunlarda bir sıkıntı yok, kimse de aksini iddia etmedi zaten... Kuzuyu elleyen de yok... Sorun hakaret, sataşma... Biraz geçmiş mesajları okuyun öyle yorum yapın, ya da yapmayın...[/quote]
arakadaşlar dışardayım geçmişi okuyamadım..
ancak kuzu olaya nükte katar...teşbih yapar.. özünde hakaret ve saldırı olmaz.... tabbiki kimseye ciddi anlamda hakaret küfür vs. taraftarı olamam.. sevgiler..
-
[QUOTE=selçuklu;150618]ben uzun abi .. yarın yokum hayırlısı artık ... :)[/QUOTE]
Sen merak etme patron atıyoruz golü...
-
[QUOTE=küçük_k;150610]Adama ***** dedin, hadım edecem dedin, sünnet edecem dedin... İyi sabır varmış valla... Ondan önce ben patladım... Yeter artık bir dur diyecek yok mu bu adama...[/quote]
kuzuyu ellemeyin.. o bir duayendir... benceee[/QUOTE]
bize duayen lazım değil...
bize adam lazım....
insanlara durduk yere hakaret etmeyen....
karşısında ,bir kişi oldugunu unutmayan....
-
konu su idi...
ben selcuklu beye...sevdigim icin kendisini...takildim...bunu her gun yapiyoruz....
fakat enorton kardesimiz...bunu mevzuu yapti...selcuklu beyde...bi daha bana hitaben yazma dedi...
bende tamam yazmam dedim...
***** kelimesi kufur degildir....
***** halki lubnan daglarinda yasayan...cok cesur cok yiyit...cok savasci bi halktir....
osmanliyada zaman zaman isyan etmistir...rusvetci idareciler yuzunden...osmanli ***** yu kotu kelime yapmistir...isine gelmedigi icin...
israilide lubnani isgal ettiklerinde o halk durdurmustu....
ama haklisiniz...bunlari enorton un bilmesini enorton dan benim beklemem abesle istigalmis...
iyi aksamlar....
-
[quote=selçuklu;150618]ben uzun abi .. yarın yokum hayırlısı artık ... :)[/quote]
patron stoptan iyi yırtmışsın :)
stobu esnek tutunca sallandık ama dökülmedik bakalım.
5 dk üstü periyotlarda epey palazlandı bu arada..
yarın ola hayrola..
-
[quote=unlimitted;150613]pala'dan kasıt ufak bir grup ise, katılıyorum.
ama PY olayına sadece "piyasa", yani "alanlar-satanlar" diye bakmak da bana göre yanlıştır.
10 dakikada 1000 puan yukarı/aşağı yapılabilen bir piyasada, bu hareketleri "sadece alış satış yapan kullanıcıların, yani büyük paraları olan değil de, sen-ben yaptırıyoruz" diye değerlendirmek, biraz saflık olur zannımca...
forumlarda yazılanlara bakarsanız, KY, yani sen-ben diye tabir ettiğimiz kitle %80'e yakın bir oranda kaybediyor...
kazanan kim?
kaybeden %80'in kaybettiği paranın büyük çoğunluğunu yine forumlardaki kazanan %20'nin kazandığını varsaymak da bence biraz fazla iyimserlik olur...
zira o %20'nin forumlarda işi ne?
her biri küpleri koyacak yer bulamayan adamlar olmalı... :)))[/quote]
piyasada oyuncular ikiye ayrılıyor
1. grup değişime ve gelişime açık dinamik grup
2.grup değişime ve gelişime kapalı statükocu grup
1. grup sürekli büyüyor aynı senin avatarındaki balina gibi
diğer gelişime ve değişime ayak uyduramayan grup ise zamanla yok olup siliniyor.
bu 2. grubun içinde sizin ağa baba pala dediğiniz insanlar da var. bunlarda kroyum ama para bende çizerim kademeleri diyor ama zamanla ana trendde ters hareket ettiği için silinip gidiyorlar. genelde 1. grupta büyükler yer alıyor küçükler nedense 2. grupta daha fazla. ama demin de dediğim gibi 2. grupta da büyükler, 1. grupta ise küçükler yok değil...
doğada ne çok büyükler ne de çok zekiler hayatta kalmaktadır sadece değişime ayak uyduran canlılar hayatta kalırlar
dinazorlar bile değişime ayak uyduramadığı için silinip gitti...
borsalarda doğa kanunları işler
-
[QUOTE=enorton;150611]Yani diyorsun ki son 4 aya göre sistem geliştirilmez... Aslında bakarsan elinde son 10 yıllık veri de olsa birşey farketmez.. Önümüzdeki 10 yılın dalga yapısının geçmişteki 10 yıl ile benzer olacağını kim iddia edebilir ki??[/QUOTE]
Elindeki veri ne akdar öçoksa hata payın o kadar azalır diyorum. Bir nevi son 4 aylık veiryle çıkan sisteme çok güvenme sistem değil de sistemcik de geç.
-
[QUOTE=mbm;150616]geceye kısa girdim.... basın dowdaki uşaklar...
acımayın.....[/QUOTE]
Aynen Yorum Yok Short Devam,
-
burada 150 kisiyiz...
bi kismimiz uzun...bi kismimiz kisa...bi kismimiz ise flatiz...bundan daha dogal bisey yok...
gunu gecirmek icin...hem bilgi paylasiyoruz hemde sohbet ediyoruz...buda dogal...
cunki...borsaci onunde ve yaninda ekranlari olan yalniz bi insandir....
forumlarda ise insani temasi saglar ve gunu gecirir....
forumlarda ise...sorunu cikaran tipler...onu oyle yazma bunu boyle yazma diye devreye girerler....ve forumu karistirirlar...buda normaldir...boyle insanlarida allah yaratmistir....bir nedeni vardir...
-
way way way...şortları 650 den kapattım ama 925 den yine açtım maalesef..geceye 3/5 şort..üwwwww
-
[QUOTE=jani;150622]konu su idi...
ben selcuklu beye...sevdigim icin kendisini...takildim...bunu her gun yapiyoruz....
[B]fakat enorton kardesimiz...bunu mevzuu yapti...selcuklu beyde...bi daha bana hitaben yazma dedi...[/B]
bende tamam yazmam dedim...
***** kelimesi kufur degildir....
***** halki lubnan daglarinda yasayan...cok cesur cok yiyit...cok savasci bi halktir....
osmanliyada zaman zaman isyan etmistir...rusvetci idareciler yuzunden...osmanli ***** yu kotu kelime yapmistir...isine gelmedigi icin...
israilide lubnani isgal ettiklerinde o halk durdurmustu....
[B]ama haklisiniz...bunlari enorton un bilmesini enorton dan benim beklemem abesle istigalmis...[/B]
iyi aksamlar....[/QUOTE]
Vay anasını sayın seyirciler açıklamaya bak, buna çocuklar bile güler...
1-Madem ***** kelimesinin anlamı oydu madem, sen o anlamda kullandın o zaman neden vobix tdk daki anlamını yazdığında sen karşı çıkmadın ben o anlamda kullanmadım demedin??
[QUOTE=VOBiX;150498]***** : Ağır hakaret ve küfür sözü.
****** : Bit yavrusu, sirke. Geveze, yılışık kimse.[/QUOTE]
2- Sen selçukluya ***** dedin o da sana ****** dedi... Bunu bir tek selçuklu ya da ben yanlış anlamadım herkes böyle anladı Örn, astatin in aşağıdaki mesajı...
[QUOTE=Astatin;150493]EVettttt..Meydan Muharebesi başladı...Saldırın ayular ve ayu kalmayı başaranlar..:)
Selçukluya 12 ay long olmama cezası YAVUZHAN a ise 30 gün disko cezası düşünüyorum...
(şşşş patronlar... "*****", "******" v.s. kelimeleri, gerçek bir savaşa yol açacak kadar gerilim yükleyebilir..kullanmasak süper olur..bence)[/QUOTE]
3- Ben ***** dedin diye yanlış anlayıp o mesajına cevap vermedim çünkü ona yanıtı selçuklu vermişti. Senin aşağıdaki mesajına yanıt verdim... Hem de gayet efendi biçimde...
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=150518&postcount=22918[/url]
[QUOTE=jani;150504]usaglar...
saat 15 30 da...bizim celcukinin sunnet toreni var....
davetlisiniz...[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;150518]Keşke mesajların altına "Teşekkür et" butonu yanına bir de "Kınıyorum" butonu koysa sn hellim... Bu mesaj oldu mu şimdi hocam?? Ne komik ne etik...[/QUOTE]
4- Bir sözün farklı bir çok anlamı olabilir, bunlara da eşsesli sözcükler denir. Bilmiyorsan git öğren. Önemli olan kişinin hangi niyetle söylediğidir... Seninkine benzer örnek; [B]abaza[/B]...
5- Madem ***** demek kötü söz değil o zaman benim gibi Türk Dil Kurumu da bundan bihaber, ara orayı da düzeltsinler...
[url]http://www.tdk.gov.tr/TR/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF4376734BED947CDE&Kelime=d%C3%BCrz%C3%BC[/url]
Son olarak ***** kötü bir söz değil madem sana Neyzen Tevfik den [B]BE HEY DÜRZÜ[/B] şirini hediye ediyorum. Tekrar okuyunca sanki seni anlatıyor...
BE HEY DÜRZÜ
ne ararsın tanrı ile aramda
sen kimsin ki orucumu sorarsın
hakikaten gözün yoksa haramda
başı açığa niye türban sorarsın
rakı şarap içiyorsam sanane
yoksa sana zararım içerim
ikimizde gelsek kıldan köprüye
ben dürüstsem sarhoşkende geçerim
esir iken mümkünmü ibadet
[B]yatıp kalkıp atatürke dua et[/B]
senin gibi *****lerin yüzünden