-
Günaydın voborsanın yiğit ve yiğideleri...Ayu kardeşlerimin yüzü güleye başlamış az olsun...dünden kalan 1 long kontratım size feda olsun ayularım benim..amma sistem 800 fiyata rağmen hala alda... :) o yuzden henuz gurban olmuyor gosterge 1 aet longum...ehuehueuehe..üwwwwwww
-
bakalım neler olacak .. .. üvvvv .. :D:o
[IMG]http://i41.tinypic.com/1zwopih.jpg[/IMG]
-
[quote=selçuklu;227576]bakalım neler olacak .. .. üvvvv .. :D:o
[IMG]http://i41.tinypic.com/1zwopih.jpg[/IMG][/quote]
bu ne patron..ema kaç bu::::::::: deperse roasted&toasted bears olmasın..şşşş:::
-
astatin patron bak yukardaki sistemde alda patron .. 62500 de al vermiş saatlik hala alda .. nası sistem ama .. ben yaptım .. eheuhhue:::::::::
-
Günaydın hayırlı işler bol kazançlar
-
[quote=Astatin;227573]Günaydın voborsanın yiğit ve yiğideleri...Ayu kardeşlerimin yüzü güleye başlamış az olsun...dünden kalan 1 long kontratım size feda olsun ayularım benim..amma sistem 800 fiyata rağmen hala alda... :) o yuzden henuz gurban olmuyor gosterge 1 aet longum...ehuehueuehe..üwwwwwww[/quote]
Asti,
Sen de benim gibi gitgide hissiz sistemlere kayıyorsun , dikkat.
Ama benim Classic Sazan bile dün satış verdi. :)
-
[QUOTE=Astatin;227577]bu ne patron..ema kaç bu::::::::: deperse roasted&toasted bears olmasın..şşşş:::[/QUOTE]
nereye depiyo patron tavukmu bu .. çökecek bence ...üvvv ::::::
-
[quote=selçuklu;227578]astatin patron bak yukardaki sistemde alda patron .. 62500 de al vermiş saatlik hala alda .. nası sistem ama .. ben yaptım .. eheuhhue:::::::::[/quote]
50000 tl ye sat bana patron...o ne patron ema(3-14) sistemimi..şşş
-
[QUOTE=Astatin;227582]50000 tl ye sat bana patron...o ne patron ema(3-14) sistemimi..şşş[/QUOTE]
söylemem patron .. çok özel bir sistem :D:D.. eheuhhehue :::::::::[COLOR="White"] 61-21 ema patron ..[/COLOR]:::
-
günaydın gençler.........
-
[quote=sazan;227580]Asti,
Sen de benim gibi gitgide hissiz sistemlere kayıyorsun , dikkat.
Ama benim Classic Sazan bile dün satış verdi. :)[/quote]
Valla öyle SAZAN patros;
Yok yok böyle iyi...Dönüp fast sistemlerle karşılaştırıyorum, püüüüüüüüü, yatayda maymuna dönmüşler.....böyle iyi bence..hem de çok iyi...:):)
PS: Graflarda gördüğün sistemde AL ile APK, SAT ile AÇIĞA SAT formülü aynı.. Fekat sanmaki unuttum, AL ile AÇIĞA SAT ı zorlaştır, APK ile SAT ı kolaylaştır inspiration unu boş geçtiğimi. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
-
astatin patron senden bişey reca etsem abi .. o saatlik sistemin testini ve grafını yapıştırabilirmisin .. yaparsan teşekkür ederim yapmassan sana bişey olmasın ...:o:D:D