[quote=sazan;150517]La Gardaşım, yok mudur Day Trade eden birisi. .:confused:[/quote]
Ben vardım ama bu durgunlukta ne daytrade, ne nighttrade yapabiliyorum. Sıfır işlem flata flat devam. Elim kaşınıyo ama girecek pozisyon yok... .boks.
Printable View
[quote=sazan;150517]La Gardaşım, yok mudur Day Trade eden birisi. .:confused:[/quote]
Ben vardım ama bu durgunlukta ne daytrade, ne nighttrade yapabiliyorum. Sıfır işlem flata flat devam. Elim kaşınıyo ama girecek pozisyon yok... .boks.
[QUOTE=sazan;150517]La Gardaşım, yok mudur Day Trade eden birisi. .:confused:[/QUOTE]
ben ediim ama tamamen histemle.. histemi bu hafta formule edip sizinle paylaşırım benim matrix ekranları acılırsa eğer..
[QUOTE=mbm;150484]savaştı askerlikti hucumdu esirlerdi derken
ortalıkta bayan bırakmadınız.......
helalll size....:)[/QUOTE]
forumun bu hale gelmesine katkıda bulunan herkese bende ''helal olsun'' diyorum...brv.brv.brv
jani bir daha bana hitaben yazı yazma .. aksi takdirde ortamı bozmamak için üzülerek forumdan ayrılmak zorunda kalacağım ...
[quote=enorton;150518]Keşke mesajların altına "Teşekkür et" butonu yanına bir de "Kınıyorum" butonu koysa sn hellim... Bu mesaj oldu mu şimdi hocam?? Ne komik ne etik...[/quote]
senin gibi aksama kadar kiz resimleri mi koysaydim yani...o mu etik....o mu komik...ha ha ha
ulen AGA ver al vob canlansın hem biz hareketlenelim hem de aracı kurumlar kazansın zaten tek kazanan onlar ya:::(((
kıpraşmadık bile :)
[QUOTE=jani;150513]simdi 5 dakika sonra...
o tamam...bu tamam..baski var...projeksiyon belli o belli bu belli...sellele sellele diye yazip savastan kacmazsa namerdim....ha ha ha[/QUOTE]
yinemi içtin kardeş...
durup dururken selçukluya ***** dedin...
sonra sünneti var dedin....
yazdıkların ne anlama geliyor farkındamısın sen....
yoksa forumdan gitme vaktinmi geldi....birileryle kavga edip öylemi gideyim diyorsun....
yaşını başını almış adamsın... ****** diye hitap edilmek hoşunamı gidiyor...
zorla küfürmü yemek istiyorsun milletten....
onu söyle sen....
86 tane misafirimiz var,havayı bozmayalım,güzel-güzel yazalım,paylaşalım..
piyasa zaten sıkıntılı birde burada gerginlik olmasın..
[QUOTE=VOBiX;150503]Bu Deli Kadir'in benzeri var Haneler programında Yaban diye. Baya güzel işlemişler. Tipleme tuttu. 7. bölümünü bile gösterdiler. "Neyyyyyy...." diyişi filan var.
[url]http://haber.ekolay.net/Haber/65/648953/yeni+fenomen+yaban.aspx[/url][/QUOTE]
[url]http://forum.shiftdelete.net/komik-video/98854-haneler-yaban-tum-videolar-bu-baslikta.html[/url]
[QUOTE=jani;150526]senin gibi aksama kadar kiz resimleri mi koysaydim yani...o mu etik....o mu komik...ha ha ha[/QUOTE]
Ben senin gibi burada arkadaşlarıma sataşmıyorum... Foruma resim yapıştırmakla burada birilerine sataşmayı aynı kefeye koyuyorsun... Koyduğum resimlerde de etik olmayan hiçbir durum yoktu buarada....
QUOTE=jani;150513]simdi 5 dakika sonra...
o tamam...bu tamam..baski var...projeksiyon belli o belli bu belli...sellele sellele diye yazip savastan kacmazsa namerdim....ha ha ha[/QUOTE]
[QUOTE=jani;150504]usaglar...
saat 15 30 da...bizim celcukinin sunnet toreni var....
davetlisiniz...[/QUOTE]
[QUOTE=jani;150480]cok az kaldi...
birazdan seni hadim edip....harem agasi yapmazsam namerdim *****....
esin simdilik....ha ha ha[/QUOTE]
Adama ***** dedin, hadım edecem dedin, sünnet edecem dedin... İyi sabır varmış valla... Ondan önce ben patladım... Yeter artık bir dur diyecek yok mu bu adama...
tamam...
ben yazmiyorum artik...