-
[quote=Astatin;150407]Jani nerde jani...ula yine tek mi kaldık şortsaflarında **[/quote]
marasal...
sesini cikarma...bi yere gizlen...durum kotu...ordu bozuldu...
bizim celcukiye mutluluk cubugu takmis kefere....
*****nun hormanal dengesi bozuk....
neme lazim...bi yere gizlen...ne olurrrr ne olmaz....
58 700 yandiginda...tuslara connnnn....
-
[QUOTE=Astatin;150411]yok patron sordum ben..eğer küsküyü postaya verirlerse APS ile gönderirlermiş..küskü postada ise çarşambaya kalmaz:D:D[/QUOTE]
o işi hallettik .. demirci patron biz isteyince yollayacak küsküleri .... olmadı demir patron aps memurlarına esir götürecek biraz .. küskü sevkiyatı kontrolumuz altında yani ... :D:D
-
[quote=Astatin;150411]yok patron sordum ben..eğer küsküyü postaya verirlerse APS ile gönderirlermiş..küskü postada ise çarşambaya kalmaz:D:D[/quote]
Bu küskü kargoda kayboldu galiba. Haftalardır bekliyoruz gelen giden yok... .dng
-
[quote=Astatin;150407]Jani nerde jani...ula yine tek mi kaldık şortsaflarında **[/quote]
Patron ben de şort'um. Bu boğalar moralini bozmasın, belki bugün de olmaz ama en geç Çarşamba tepetaklak aşağı gidiş bekliyorum. Na şurda duvara da yazıyorum, kimse demedi demesin.... .dng.dng
-
[QUOTE=jani;150412]marasal...
sesini cikarma...bi yere gizlen...durum kotu...ordu bozuldu...
bizim celcukiye mutluluk cubugu takmis kefere....
*****nun hormanal dengesi bozuk....
neme lazim...bi yere gizlen...ne olurrrr ne olmaz....
58 700 yandiginda...tuslara connnnn....[/QUOTE]
jani hoşgeldin .. çekil önmüzden boynuzlar sivri .. hehe :D:D
[IMG]http://gallery.photo.net/photo/5031488-lg.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=YAVUZHAN;150376]patron 34.mekanizeden teskeremi aldım.
selçuklu ordusuna,atlı süvari olarak kayıt yaptırmak istiyorum :::
atımda var hemde safkan :)
2 öğün yemeğe fitim ben :)[/QUOTE]
Tarkan'ın dediği "HAncı bana bir kuzu budu Kurt'a da et ver." deidği gibi "Komutanım bana iki öğün yemek atıma da arpa" benzeri oldu. hayırlı olsun.
-
[quote=negrolino;150410]kemeri bağladık ama sıktı ne yapmak lazım :confused:[/quote]
uçağın penceresini açta biraz hava al eyi gelir :p
-
-
seans açılsın hareket gelir buraya :)
-
[quote=selçuklu;150416]jani hoşgeldin .. çekil önmüzden boynuzlar sivri .. hehe :D:D
[IMG]http://gallery.photo.net/photo/5031488-lg.jpg[/IMG][/quote]
bak marasal ikiside gudurmus bunnarin...
dedim ya...hormonal dengeleri bozuk...aaasama ikisinide mezbahaya sokarlar....
-
Arkadaşlar,
Tamamen Day trade yapan bir sistem geliştirdim. Her gün sonunda açık pos kapatıyor ve gece pozisyonsuz takılıyor. Ancak daha önce bu yönde sistemler geliştirmediğimden performansı hakkında yorum yapamıyorum. Eğer day trade yapan (gece pozisyon taşımayan) bir sisteminiz varsa, sistem sonuçlarını siz de bana iletirmisiniz. (Sistemi kıyaslayabilmek adına)
5 dk'lık grafiklerde son 4 ayda,
%32.3 Kar
65 Karlı - 84 Zararlı işlem
Ort Kar / Ort Zarar : 2.35
Max drawdawn : %-1.8
Peşinen teşekkürler.
-
[quote=SEYYAH;150418]uçağın penceresini açta biraz hava al eyi gelir :p[/quote]
pençere kenarında oturmuyorum nasıl yaparız :..: