700 zorrttt
Printable View
700 zorrttt
[QUOTE=Astatin;150347]ben 500 longları 725 den kapadım...225 puan bereket versin..çakma boğa bu kadar olur :)[/QUOTE]
yaf tırtık manyagı oldum ... agada 3 -5 ne koparsak kardır diip 3-5 kademede verip kacıyoz heueh piyasa yalan oldu..
ii seanslar..725 short oldum..bugünde eksi olursa sistem sinyalde günlük sat verecek..
650 den tekrar kısa...
girdi 2 kademe.....:)
625 fil-at
[QUOTE=Kennym;150338]forumda kimse kalmadı mı yaf ne bu sessizlik.. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/QUOTE]
Abi Kanal D de cilt güzelleştirici maske yapıyorlar onu izliyorum :::
[quote=enorton;150354]abi kanal d de cilt güzelleştirici maske yapıyorlar onu izliyorum :::[/quote]elma yesen daha faydalı hemde çekirdekleriyle beraber sapı kalsın ama :)))
sistemim 600 den al verdi bakalım sonunda bize ne verecek...)))
[quote=mbm;150352]650 den tekrar kısa...
girdi 2 kademe.....:)[/quote]
patron piyasa sıkışık.. yön belli olana kadar flat kal bence.. 725-750 çalışıyor şu an..
baskı belli ralli belli .. zero işlem uzun devam .. arkaya yaslandım artık ...
[QUOTE=martoniki;150357]patron piyasa sıkışık.. yön belli olana kadar flat kal bence.. 725-750 çalışıyor şu an..[/QUOTE]
flat neymiş patron .. yemişim flati ..mbm patron uzuna geçmiştir .. ralli ralli ralli ...:D:D:D:D
[quote=enorton;150354]Abi Kanal D de cilt güzelleştirici maske yapıyorlar onu izliyorum :::[/quote]
Bugün yine VOB sıkıntıdan öldürüyor. Son iki haftadır içimde daytrading isteği öldü. Her hareketin soluğu 400-500 puan sonra kesiliyor. Böyle para kazanılmaz ki.... Ağa ya yukarı ya aşağı sağlam bir aksiyon yapsa da nemalansak....