-
[quote=küçük_k;359217]eyyüp il küçük kuzu... kıpraşamıyor..
çok güzel in -çıklar var emme bizde tık yok...
nasıl olacak ki..
sistemsiz longlamışız ve zarardayız..
beleyeceyik eyyüpppp...
başka lönk olan var mı... beraber ağlaşak...[/quote]
bende long yakalananlardanım...benim kaderdaşlarım...long için dua edip duruyoruz inşallah 79-80 vururda zararı sıfırlarız....
-
arkadaşlar...
haftalıkdan 5 dakkalığa kadar her şey sat da..
gandi üstadın destek ve direçlerini kullanabilirsiniz..
benim pozum çok az... bana bakmayın...
beklediğim 79-80-81 tepkisi gelmedi... tepkiler zayıf kalıyor.. yeniden 70-73bine yönelebilir...
ben beklmeye devam edicem.. görünen o şimdilik...şalterim atarsa anında 2 kat reves de olabilirim..
pozunuzu kendi risk durumunuza göre ayarlayın lütfennnn
-
üstad 76.650 üstünde longa girmek ha işte alıyor dediğimiz anda vermeye başlıyor durumu oluşturmuyor mu ? alttan girmek 76.075 altından en azından düzeltme de kurtarma imkanı sağlıyor..
-
[quote=se_m;359233]üstad 76.650 üstünde longa girmek ha işte alıyor dediğimiz anda vermeye başlıyor durumu oluşturmuyor mu ? Alttan girmek 76.075 altından en azından düzeltme de kurtarma imkanı sağlıyor..[/quote]
doğrudur, ölede kullanılabilir, ama py çok oynak, çok işleme neden olur,...650 forsingtir, yalnız üstünde kalmalı, girersin, stobunu yazar çıkarsın...
Seninkide olur, buda olur, tarz meselesi,...
-
Hızlı 120
76400 üstüne tepki veriyor, ancak 650 daha iyi, hepsinde stop uygulayın bence,...
-
-
Hafta sonu pozisyonlu olacak olan varmı beyler?
-
-
[quote=indregandi;359272]650 üstünde taşırım,...[/quote]
tşk hocam
-
[quote=milaslı;359273]tşk hocam[/quote]
stop unutulmasın, 375 kırıldı, altı bir yer uygun,....
-
İndi Üstad yoldaş olduk mu ??
-
[quote=indregandi;359279]stop unutulmasın, 375 kırıldı, altı bir yer uygun,....[/quote]
650 kırıldı altı bir yer düşünce yani, böyle olmalı,....tırmandıkça tırman,...