-
[QUOTE=jerfin;150157]şimdi buradaki ''şikayetçi feminist'' tanımlamasındaki şahıs ben mi oluyorum...dng.kom[/QUOTE]
Yok estağfurullah şikayet ne demek:o, klavyem sürçmüş jerf, alınacağını bilsem kırardımda o klavyenin duşlarını o kelimeleri yazmazdım inanbana:))), esas demek istediğim cins ayrımına ne gerek var her ortamda değilmi, her cinsin dünyadaki tüm konularda katılım yapabilecek bilgi, beceri, alaka vede vs vs özellikleri vardır, bunları ortaya koysada ayrımcılığı yada farklı olduğunu ön plana çıkarmasa diyorum dimi ama;) kaybımı olurdu,belki daha fazla kazanan toplum olurdu:)))
Biraz açıklamış olmamdan rahatsız olmadın inşallah...iii geceler.uyk
-
bizim matriksi bireysel alırsanız aylık 100-150 ytl civarı, tahvil derinlik, cme vs. istemezseniz. sundukları malumunuz, canlı data grafik 5-10 dene abidik gubidik indicator ve derinlik saçmalığı. halep ordaysa arşın aha aşağıdaki linkte astrolojik sürüm bile aylık 250 ytl
[url]http://www.market-analyst.com/screenshots.html[/url]
resimleri tıklayın gözünüz analiz görsün. şimdi bunu sunan bir iki program vardır beleş yada crack cinsinden, emme bu adamlar real time sunar, saygı duymak lazımdır, 1 ekim den itibaren aldım getti. :)
-
Veriyor mu bu Market Analyst IMKB ve VOB datasını real time ?
-
guzum, boşver mhp'yi, türkeş'i, turancılığı.. için dolu anlıyorum, ama yeri burası değil boşver...
hem ne işin var iran'da falan.. sonra franfurtlu, parisli gacılar sana küserler bak ona göre..:..: hele hele daksi gız seni parça pincik eder..:::
-
[quote=mozkan;150163]bizim matriksi bireysel alırsanız aylık 100-150 ytl civarı, tahvil derinlik, cme vs. istemezseniz. sundukları malumunuz, canlı data grafik 5-10 dene abidik gubidik indicator ve derinlik saçmalığı. halep ordaysa arşın aha aşağıdaki linkte astrolojik sürüm bile aylık 250 ytl
[URL]http://www.market-analyst.com/screenshots.html[/URL]
resimleri tıklayın gözünüz analiz görsün. şimdi bunu sunan bir iki program vardır beleş yada crack cinsinden, emme bu adamlar real time sunar, saygı duymak lazımdır, 1 ekim den itibaren aldım getti. :)[/quote]
Anlık VOB ve IMKB verilerini sağlıyorsa denemek gerekir..
Günlük işlem yapanlar için anlık veri şart..
Tabii bir de sistem dünyası MS ve Matriks ile benzer mi?
Yoksa yeni formül dünyasına merhaba mı demek gerekiyor?
1 Ekim'den sonra deneyimlerini paylaşmanı bekleriz mozkan patron.. :cool:
-
Günaydın herkese,iyi tatiller,
Guzzzuum,seni çok gahirli gördüm..
Haggeden Iragıyi fazla gaçurmuşun...
Bu açulum maçulum sakıncalu işler...
Biz o işi tamamladuk Mavi Gözlü Kurtun önderliğinde...
Irahat ol..moda olan şeylere takılma,onnar gelip geçici şeylerdür....
Herkesin bir hesabı vardurdaaaaaaaa Allahında bir hesabı vardur elbet...:cool:
-
Her haftasonu aynı saçmalık, alkolü fazla kaçırınca soluğu burada alıyor adam...
-
[QUOTE=mozkan;150163]bizim matriksi bireysel alırsanız aylık 100-150 ytl civarı, tahvil derinlik, cme vs. istemezseniz. sundukları malumunuz, canlı data grafik 5-10 dene abidik gubidik indicator ve derinlik saçmalığı. halep ordaysa arşın aha aşağıdaki linkte astrolojik sürüm bile aylık 250 ytl
[url]http://www.market-analyst.com/screenshots.html[/url]
resimleri tıklayın gözünüz analiz görsün. şimdi bunu sunan bir iki program vardır beleş yada crack cinsinden, emme bu adamlar real time sunar, saygı duymak lazımdır, 1 ekim den itibaren aldım getti. :)[/QUOTE]
Abi resimleri inceledim adamlar uçmuş ya :D Astroloji ile analiz falan bunlar beni aşar, basit iyidir... Fazla kurcaladıkça kafayı yer insan, al iki tane mav koy grafiğin üstüne... Jerfin in dediği gibi günde 300 puan al işine bak... .heyk
-
[quote=enorton;150169]Abi resimleri inceledim adamlar uçmuş ya :D Astroloji ile analiz falan bunlar beni aşar, basit iyidir... Fazla kurcaladıkça kafayı yer insan, al iki tane mav koy grafiğin üstüne... Jerfin in dediği gibi günde 300 puan al işine bak... .heyk[/quote]
mesele para kazanmak kaybetmek değildir, her gün sadece long yap 500 puanda kol kes yada tam tersini illaki kazanırsın eninde sonunda, buradaki mesele teorik bilginin real time kullanılmasıdır, yoksa o resimde gördüklerinizin %80 ini ben manuel yapıyorum zaten, ama benim hesap sürem 2-3 saati buluyor tek bir security yada paritede bazen, burada canlı ek zahmet istemiyor, demişsiinizki iki mav da aynı işi görür, doğrudur aynı işi görür ama işin birde güvenlik ve ego tarafı vardır. özetle bu trade işi sex yapmaya benzer, her sex sexdir ama her sex orgazm sağlamaz.:..:
-
[quote=martoniki;150166]Anlık VOB ve IMKB verilerini sağlıyorsa denemek gerekir..
Günlük işlem yapanlar için anlık veri şart..
Tabii bir de sistem dünyası MS ve Matriks ile benzer mi?
Yoksa yeni formül dünyasına merhaba mı demek gerekiyor?
1 Ekim'den sonra deneyimlerini paylaşmanı bekleriz mozkan patron.. :cool:[/quote]
Bu forex için galiba.:)
-
[QUOTE=mozkan;150171]mesele para kazanmak kaybetmek değildir, her gün sadece long yap 500 puanda kol kes yada tam tersini illaki kazanırsın eninde sonunda, buradaki mesele teorik bilginin real time kullanılmasıdır, yoksa o resimde gördüklerinizin %80 ini ben manuel yapıyorum zaten, ama benim hesap sürem 2-3 saati buluyor tek bir security yada paritede bazen, burada canlı ek zahmet istemiyor, demişsiinizki iki mav da aynı işi görür, doğrudur aynı işi görür ama işin birde güvenlik ve ego tarafı vardır. özetle bu trade işi sex yapmaya benzer, her sex sexdir ama her sex orgazm sağlamaz.:..:[/QUOTE]
Abi ben iki mav da aynı işi görür demedim :) benim için amaç sadece para kazanmak burada, o yüzden 2 yıllık vob tecrübemde gördümki ne kadar basitse o adar iyidir... Bu benim için böyledir, dedim ya bunlar beni aşar...
Sizin gibi ustatlara saygımız sonsuz, zaten son cümlenizde olayı çok iyi ifade etmişsiniz. :D Saygılar...
-
[quote=enorton;150173]Abi ben iki mav da aynı işi görür demedim :) benim için amaç sadece para kazanmak burada, o yüzden 2 yıllık vob tecrübemde gördümki ne kadar basitse o adar iyidir... Bu benim için böyledir, dedim ya bunlar beni aşar...
Sizin gibi ustatlara saygımız sonsuz, zaten son cümlenizde olayı çok iyi ifade etmişsiniz. :D Saygılar...[/quote]
EST. ustalık vs. bizi aşar, başka bir örnek verelim, ist. dan ankara ya gideceksiniz, uçak, otobüs, araba, bisiklet, eşek vs. hepsi götürür sizi ankaraya, aradaki farkı tercihleriniz, tercihlerinizi de bilginiz paranız sabrınız ve geçmiş tecrübeleriniz belirler.