-
Şimdi bu oyalanmanın şöyle bir faydası oldu..bğırsakalrından gördüğüm kadarıyla 60800 gibi saatlik sistemde sata geçer...15 dklık zaten satta 175 den...15 dklıkla saatlik birbirine bu derece yakın yerlerdeyken gelen sinyaller, ballı börek kıvamında pıvan brakıyor....ama buda koşullu..hele bir sat versin...
-
argadaslar...
celcukiyi...rehin filan mı verdiniz...görünürde yok....
-
Allahsız veriye kadar tuttu piyasayı Veri ile yukarı yaparsa son atım barutla shortları yakma operasyonu yapabilir 61800 e kadar yolu var sonrası afedersiniz ama bana göre bubayı gider oradada taze 61,000 üstü ne kadar loncu varsa keser sabırrr ulen sabırrrr 61600 de ekstra shortlar bekliyor sabırrrrr ver ulen pala vierrrr evladummm
-
[quote=demir;149893]arkadaşımızın sevgilisine saklanmam abi o senin tepe tepe kullan. .lelele[/quote]
sark demedim saklan dedim:D:D:D sen her arkasına saklandığına sarkarmısın? :D eyle yaparsan pala da senin az önce dediğin gibi yapar....lelele
-
Aga verdim elibe 61325 ten tut bakalım
-
[quote=jani;149894]lem demir...demir gibisin valla...
lem bu harbi gazanırsak....
seni sirbistan gralı atayacagım....slav ırkını yönetirsin...gacılardan bahsetme sakın...marasal duyarsa...yandın haaaa....[/quote]
slav kadınlarıda pek bir gözel olur beaaaaa....şu VOB la hesap bitince birde sırbitan amı savaş açsak....:rolleyes:
-
yeni geldim .. 100 den kısa .. şelale ..
-
[quote=jani;149896]argadaslar...
celcukiyi...rehin filan mı verdiniz...görünürde yok....[/quote]
En son, long vadilerinde ceylanlar gibi mutlu mutlu sekiyodu ama çok saattir haber yok..sekreterinin kafasına kül tablası atmış olabilir...kıl kapmaya başlamıştı sekreterinin kinayeli bakışlarındna çünkü
-
lem yaklaşık 1000 puan soktu bana....çok agırıma gidiyor....burnumu sürtmedigi yer kalmadı....
seni yiyitler üstünde gidesice....gidişin ola gelişin olmaya...*****üüü....
-
[QUOTE=Astatin;149902]En son, long vadilerinde ceylanlar gibi mutlu mutlu sekiyodu ama çok saattir haber yok..sekreterinin kafasına kül tablası atmış olabilir...kıl kapmaya başlamıştı sekreterinin kinayeli bakışlarındna çünkü[/QUOTE]
kültablasını vobun kafaya geçirecem patron .. küskü geliyo küskü .. hehe :D
-
ABD'li tanınmış yatırımcı Marc Faber, hisse senetlerinin bu yıl için
zirve yapmış olabileceğini ve deflasyon endişeleriyle yüzde 20 gerilemenin
mümkün olduğunu söyledi.
Gloom, Boom & Doom'un da yayıncısı olan Faber, Dolar'ın 'aşırı satış'
durumundan canlanmasının muhtemel olduğunu ve bu durumun hisse senetleri
için olumsuz olacağını kaydetti.
Katıldığı bir TV programında konuşan yatırımcı, "Hisse senetlerinde
bu yıl için zirveyi görmüş isek bu beni şaşırtmaz. Ekonomik haberlerde
önemli bir gelişme olmayacak" dedi.
Faber, Batılı ekonomiler için olumsuz bakışını devam ettirdiğini
vurgulayarak, yeni krizin önlenemediği yalnızca ertelendiği yönündeki
görüşlerini de tekrarladı.
Altın için 8 yıldır Al tavsiyesi veren Faber, bu kez fiyatların
920 Dolar/ons seviyelerine kadar inebileceğini söyledi. Bununla
birlikte kendi altın varlıklarını samayacağını vurguladı.
------------------------
yeterli long topladılar herhalde gelen haberlere bak.. şakamı bunlar yaf..
-
küskü... gel artık.. 60800 bekliyorum ...
attığımız taş ürküttüğümüz kubağaya değmiyor.. 61150 kısalar devam..