usaglar...
marasal sag mı....
Printable View
usaglar...
marasal sag mı....
60750 ye stop yazıp çıkıyorum.
61175 ten uzunum..
kolay gelsin size..
Hayırlı haftalar herkese bu paladan bi m.....k olmaz.
ABD’yi her an şiddetli bir deprem vurabilir
ABD’nin batı yakasındaki Utah eyaletini her an şiddetli bir depremin vurabileceği belirlendi. Yerbilimciler, depremin büyüklüğünün 6,5-7 büyüklüğünde olabileceğini ve ağır kayıplara yol açabileceğini belirtiyorlar.
Utah Jeolojik Araştırmalar ve ABD Jeolojik Araştırmalar Kurumlarınca yapılan çalışmalarda elde edilen yeni bulgulardan, Wasatch Front adı verilen deprem kuşağı boyunca meydana gelen son şiddetli depremin sanılandan çok daha yakın bir zamanda olduğu anlaşıldı. Bu bölgede son büyük depremin 800-1500 yıl önce olduğu sanılırken, yeni bulgular 500 yıl önce meydana geldiğini ve çok kısa bir zaman dilimi içinde tekrarlayabileceğini ortaya koydu.
milliyet.com.tr
[quote=jani;149883]usaglar...
marasal sag mı....[/quote]
dimdik ayaktayız ama adam ayakta götürüyor .lelele
[quote=jani;149883]usaglar...
marasal sag mı....[/quote]
Sağ, dimdik ve orduların başında..Bir elinde bal öbür elinde esir....:..:
usaglar oynamaya deymez...700 puana sıkıştırdı...oynarsan ya 200 puan alırsın yada verırsın...
kmisyon o bu...degmez yaw....
aasama dogru ceset çogalır....oflu hoca gelir gömer....
uşaklar 61100 kısa
vurun acımayın...
[quote=demir;149887]dimdik ayaktayız ama adam ayakta götürüyor .lelele[/quote]
Sabah resmini yolladığın yengenin arkasına saklan...:::
[QUOTE=activex31;149879]63.000 kadar saflardayım artık orayıda geçerse yapacak bir şey yok..[/QUOTE]
umarım dusundugun gıbı olur ama bu adamlar bu saatten sonra longculara kolay kolay para kazandırmazlar dıye dusunuyorum..
sadece kendı mı kazanacak pekı ? bence hayır .. dunden bugune ne degıstı ? sadece makası actılar .. ılersıne goturebılecekler mı ? yenı para gırısı mı olacak spota ?
aga dedıgımız sey ya cok saglam para basıyo yada bu durak son durak.. bılmıyorum bana long da pek mantıklı gelmıyo bu saatten sonra..
illa cokecek bu aga sırtında en cok zıplayan ben olucam.. bugunlerde bıraz hırpalasa yerıdır ama saglık olsun altından gelenı 30 kontratta verdık bugunluk olurda duserse o zaman kotu ıste longcular ıcın..
[quote=Astatin;149891]Sabah resmini yolladığın yengenin arkasına saklan...:::[/quote]
arkadaşımızın sevgilisine saklanmam abi o senin tepe tepe kullan. .lelele
[quote=demir;149887]dimdik ayaktayız ama adam ayakta götürüyor .lelele[/quote]
lem demir...demir gibisin valla...
lem bu harbi gazanırsak....
seni sirbistan gralı atayacagım....slav ırkını yönetirsin...gacılardan bahsetme sakın...marasal duyarsa...yandın haaaa....