-
[QUOTE=Kennym;149750]abavv 10000 de 2 ne yaf bızım banka dusurduk dedigi bile seninlinin 13 katı.. abavv... uleee sendekı komısyon bende olsa ortalıgı hoplatırdım :D fırıl fırıl donerdım :D
bide aga makası mı acıyo ne ayak bu yukseliş..[/QUOTE]
onbinde ikinin 13 katı 0,0026 yapar en yükske komisyon zaten 0,002 sende sorun var gibi. onbinde 2,6 filandır o.
-
[QUOTE=elstock;149754]q..mum palası..ömrümden yedi..az kalsın stopluyordum..
Enorton bu long olayını hic sevmem abi,cok huzursuz oluyor insan longluyunca,zaten pesimist yapım var ortalık gulluk gulistanlık olunca insan huzursuz oluyor...yagmuru severim ben,kapalı havayı,siyah rengini,gotik kızları,rock dinlerim,edgar allan poe okurum,borsada dususu,vobda da shortu:))[/QUOTE]
Sagopa Kajmeri dinle namı diğer Pesimist Kötü Adam
-
[quote=Xmen;149807]Indicator Builder => Organizer => Export..[/quote]
sayın Xmen teşekkürler baya bir hamlamışım sayenizde hatırladım
-
[QUOTE=mbm;149762]vay A&Q......
sigara içmeye indik aşagı...olana bak....
800 uzun yeriyken 900 den uzunladık.....
yok bu sigarayı bırakmak lazım...böyle olmayacak........[/QUOTE]
Sigarayı bırakın batsın sigara şirketleri shortlar para etsin.
Kuzu semirsin KOÇ olsun.
-
[QUOTE=SEYYAH;149783]o ne lem o nası bi guş eyle? :::[/QUOTE]
Zümrüdü anka kuşunun tüylerini yolunca zümdürü anka kuşu oluyor .kom
-
Herkese hayırlı cumalar...
-
60 dklık grafın **...hangi peryotla trade ediyorsan pna bak **..ne işin var 60 la günle, EW ile... yeşil halka 15 dk daymış..kaçırdık ü[url]www...sözün[/url] özü..buralar ikili tepe oldu oldu, olmadı şortlar olacak *ikili tepe
[IMG]http://i34.tinypic.com/33nx9o9.jpg[/IMG]
-
-
waya*...Jani ve benden başka şort varmı..hişşşş
-
Ula Kitapsız Pala öğlen arası spot derdinde yok çek ulen 61600 e yemezler ulen şarapsız kitapsız çek ulen yukarı yada çiekkkkkk evladım çiekkkkkk adamı dinden imandan çıkartma ulen çiekkkkkk
iki gündür yurt dışı düşer tınmaz FDOW %0,30 artar ralli moduna girer yimezler pala bunların hepsini toptan tahsil edeceksin zamanında ettin şimdi yimezlerrrrr çiekkk yavrımm yukarı çiekkkkk
-
[quote=negrolino;149817]61350 ikili tepemi oldu[/quote]
belli değil...ya ikili tepe olacak yada *ikili tepe...
-
üüüüü..bide veriler var bugün..way**...bizim hesap 60300-350 trend desteğinden şortları kapayıp, veriye flat girmekti..ama şimdi masada verinin bize girmesi ihtimali var..üwww