-
[QUOTE=selçuklu;149743]komisyon onbinde 2 patron ..[/QUOTE]
abavv 10000 de 2 ne yaf bızım banka dusurduk dedigi bile seninlinin 13 katı.. abavv... uleee sendekı komısyon bende olsa ortalıgı hoplatırdım :D fırıl fırıl donerdım :D
bide aga makası mı acıyo ne ayak bu yukseliş..
-
bu sıkışmalar hep yukarı yöndemi kırılır yahu :(
-
5 al
10 flat
15 flat
30 al
60 al
Gün Flat => Geçici AL
-
[quote=oguzhan;149737]Jani ben onu bunu bilmem düşecekse düşsün artık su gına geldi başlıcam vobuna ömrümüz çürüyo ps karsısında ya
Sanki aga guzellik yarışmasına gatılmış gızını verecek bize istediğimiz 2000 puan
yettigari[/quote]
ula oguzhan...
sen adamin gizini istesen aninda verir....senden iyisinimi bulacak...
ama guzel kardesim...sen adamin canini istiyorsun....PARASINI....
KOLEY KOLEY VERMEZ....once burnumuzu surtecek...essek sudan gelinceye kadar dovecek...ceryana verecek...
OLMEZDE SAG KALIRSAN....PARASINI ALIRSIN....
-
q..mum palası..ömrümden yedi..az kalsın stopluyordum..
Enorton bu long olayını hic sevmem abi,cok huzursuz oluyor insan longluyunca,zaten pesimist yapım var ortalık gulluk gulistanlık olunca insan huzursuz oluyor...yagmuru severim ben,kapalı havayı,siyah rengini,gotik kızları,rock dinlerim,edgar allan poe okurum,borsada dususu,vobda da shortu:))
-
[QUOTE=Kennym;149750]abavv 10000 de 2 ne yaf bızım banka dusurduk dedigi bile seninlinin 13 katı.. abavv... uleee sendekı komısyon bende olsa ortalıgı hoplatırdım :D fırıl fırıl donerdım :D
bide aga makası mı acıyo ne ayak bu yukseliş..[/QUOTE]
onbinde 2 çok düşük bir komisyonda değil .. .. çoğu kurum veriyodur bence araştır patron .. yazık parana ..
-
-
[QUOTE=elstock;149754]q..mum palası..ömrümden yedi..az kalsın stopluyordum..
Enorton bu long olayını hic sevmem abi,cok huzursuz oluyor insan longluyunca,zaten pesimist yapım var ortalık gulluk gulistanlık olunca insan huzursuz oluyor...yagmuru severim ben,kapalı havayı,siyah rengini,gotik kızları,rock dinlerim,edgar allan poe okurum,borsada dususu,vobda da shortu:))[/QUOTE]
Borsalar uzun vadede hep yükselir, long olmak daha karlıdır istatistiklere göre... Ama sn devirin dediği gibi 200 yıllık yükselen trend 2007 sonunda bittiyse onu bilemem tabi...
-
61 yaktılar ..vay anasını ... ulan pala ulan pala .. a* senin .. ralli rallli ralli ..
-
[QUOTE=selçuklu;149755]onbinde 2 çok düşük bir komisyonda değil .. .. çoğu kurum veriyodur bence araştır patron .. yazık parana ..[/QUOTE]
Yaw onun komisyon işini hallettik onbinde 2 den yüksek olmaması lazım...
-
15 dklık hala satta..üwww
-
mümkünse bir 61300 göstersin kefesine kefesine Shortingaleeeeeeee 62300 e kadar yerinden oynama yuokkkkk
Gene açgözlülük ettim 60550 ye verdim alışı 1 kademe ile gelmedi cenabet bari güzel yerden short fırsatı versede şüle bir arkaya yaslansak beyavvvvvvv