tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.. 11 bin 4 yüz points kılçıksız 1 buççuk günde, tıp kı eskisii giibii iiii.. ))thanx a.kaya, bir mehmetçik'te beni say lütfen.. kalın selametle.. ZİLD..)
Printable View
tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.. 11 bin 4 yüz points kılçıksız 1 buççuk günde, tıp kı eskisii giibii iiii.. ))thanx a.kaya, bir mehmetçik'te beni say lütfen.. kalın selametle.. ZİLD..)
zate korede savaş çıkmış long kovalamak büyük cesaret her an büyük bi şelale gelebilirrr..şincik bizim ülke korede tecrübeli diye yine sırtını sıvazlayıp bizi yine savaşa sokabilir bu birleşmiş milllettekiler
GBPUSD'de çok pis TOBO potansiyeli hayal ediyorum... :))) Tutarsa min 200 pip... Geri çekilip dönerse pis long'larım... :)
dun dıgıturkte bı fılm ızledım, fransa da bı okulda gecıyordu. ogretmen -ogrencı ılıskılerı sankı o sınıftaymısınız gıbı gerceklıkle ıslenmıstı.hanı her ıs zordur derler ya, ogretmenlık gercekten de herhangı bır sekılde karsılıgı odenemeyecek kadar zor bır meslek.
Metin hocam gununuz kutlu olsun..
longlar kapandı
Short devam short:)
250 puan karla flat allah bereket versin
savaşa girmeyiz diye düşündüm son kararım budurrrr
Züstem 1dk'lıkda short'a döndüğü için flat... Kapanışa kadar tekrar long'a dönerse oradan long, yoksa 17:34'de long düşünüyorum... Yine boğalığım mı tuttu ne... :)))
herkeşlere iyi akşamlarrrr
[quote=kitaro;308935]herkeşlere iyi akşamlarrrr[/quote]
Gap tahmini alsaydık kitaro... :)))
Shortlarla arkaya yaslanmaya devam:)
84500 altında satışlar hızlanır,
Kapanışa yetişmezse yarın açılışta oralarada olmamız kuvvetle muhtemel:)
[quote=Strategist;308937]Gap tahmini alsaydık kitaro... :)))[/quote]
sistemlerin tersi olur dicem yani çoğu longta olduğu için gap down ama histemlerim bu akşam gayhan patronun teşrif edeceğini sölüyor o yüzden top ortata patronnn ben o yüzden flatosum. eğer son dakka sert satış gelirse long olabilirim
Conilerin şükran gününe düşüşle girdiği görülmüş duyulmuş şey değil.. O yüzden Dow'un - kapatması çok şaşırtıcı olur..