74,500'e kadar herhangi bir yerden yönünü yukarı çevirebilir. Ayulara sevindirici haber : 74,475'den itibaren satışlar hızlanabilir.
Printable View
74,500'e kadar herhangi bir yerden yönünü yukarı çevirebilir. Ayulara sevindirici haber : 74,475'den itibaren satışlar hızlanabilir.
çok bayık bir seans.. piffff apsd 5173 seviyelerinde.. keskin bir hareket gelir ya öğleden sonra ya yarın.. gari nasıl bişey olur bilmem amma adamlar hep aynı numero ıle eleman topluyolar... hıs eksılmıyo shortcumuz :))
Pela amcam bugün gökhan a trade etmeyi öğretiyor sanırım. Hani geçen gün de halka nüfus eylemişti ya.
74,500'den döndüğünün teyidi için 74,850 geçilmeli.
74750 uzunladım ben....
alın layn.......
herkese melaba..
müşteri ve toplantı manyaa olan ben anca oturabıldı...durum um filat...izliorum..yap hamleni goca yusuf...
herkese hayırlı seanslar...
Hacimli bir barla oalcak bir yukarı/aşağı hareket bekliyorum..Yukarda seanslık pek çok direnç oluştu, bunları kırarsa zirve yenilenir...TGG=1 patron..kusku may be on the way..fekat sistem hala alda
[IMG]http://i42.tinypic.com/2irssno.png[/IMG]
[QUOTE=Astatin;227286]Hacimli bir barla oalcak bir hareket bekliyorum..Yukarda seanslık pek çok direnç oluştu, bunları kırarsa zirve yenilenir...TGG=1 patron..kusku may be on the way..fekat sistem hala alda[/QUOTE]
üvvv ... TGG birse patron .. highly impressive fractalic kusku on the door i think patron .. .. unlimited patroned .ne der acaba .. kars diyarlarından ... üvvvv .. :D:D:D
725 kısa tekrardan........ basın leynnn..
650 uzun...
[quote=selçuklu;227287]üvvv ... TGG birse patron .. highly impressive fractalic kusku on the door i think patron .. .. unlimited patroned .ne der acaba .. kars diyarlarından ... üvvvv .. :D:D:D[/quote]
limitos bir şey diyecek durumda değilmiş patron...zaten gittiği yeri kazara yanlış yazmış..kars değil pars diyarındaymış....bir şeyyazacak durumda değil...:..::..: ya parslar onu kovaliyordur yada o parsları kovalıyordur, safari şekli..bu safari kelimesi de tuhaf yaw...eş anlamlı iki şeyi tekrar etmişler..ne gereği var ki.... saf-ari:cool:.kom
[QUOTE=Astatin;227296]limitos bir şey diyecek durumda değilmiş patron...zaten gittiği yeri kazara yanlış yazmış..kars değil pars diyarındaymış....bir şeyyazacak durumda değil...:..::..: ya parslar onu kovaliyordur yada o parsları kovalıyordur, safari şekli..bu safari kelimesi de tuhaf yaw...eş anlamlı iki şeyi tekrar etmişler..ne gereği var ki.... saf-ari:cool:.kom[/QUOTE]
forumdada ağır bir hava var patron .. ürperdim bir an .. :o:o:o:( ... üvvv ..