selpatros nirde gerçekten ya ?? Ben mi kaçırdım arada geldi miy?
Printable View
selpatros nirde gerçekten ya ?? Ben mi kaçırdım arada geldi miy?
radyo karadeniz 67400 benim dünki destekti vayy bee
VOB long devam, EURUSD long devam... VOB'da geceye de long devam ederim herhal emme EURUSD'de diken üstündeyim... üvvv.. Her an verebilirler hissinden kurtulamıyorum... Parayı cebe atıp kaçsam mı ne.... Du bakalım... üvvv... :)))
[quote=flexy;308896]selpatros nirde gerçekten ya ?? Ben mi kaçırdım arada geldi miy?[/quote]
Dün geldi bi ara, işi çokmuş bu aralar... üvvv...
hoyt bre 6. tepe bitmiş az dur daa yedi kedimimi yedi?..
[quote=trader38;308889]genel olarak 3-4 ay öncesine göre yeni gelmiş olanları kastedtim.
Hoş geldiniz :) sayfaya renk katmışınız. herşeye rağmen selcuklu patron olmadan tadı tuzu yok :([/quote]
Bu arada trader hocam, öğretmenler gününü kutlarım... .lelele
87400 e kadar gider ordan bi düzeltme gelebilir long um ama çok geç kalmış bi long ve hiç mi hiç rahat değilim nedense :(
[quote=nanodeal;308905]hoyt bre 6. tepe bitmiş az dur daa yedi kedimimi yedi?..[/quote]
nano hızlı gidiyon üsteğmen olmuşun bakıyom bayağı hızlı sayılır :..:
[quote=Strategist;308906]Bu arada trader hocam, öğretmenler gününü kutlarım... .lelele[/quote]
Teşekkür ederim. stro patron.
burdan aşağı bi silkeleme yapması lazım diye düşünüyom
Trader hocam sabahtan beri aklımdasın ama şimdi kutlamak nasip oldu :D Öğretmenler gününüz kutlu olsun patron
vay anasını 750 ye şort yazdım vermez dedim vermiş. gece mesaiye kalıcaz artıkınn
burası çok çıktı düşmesi lazım ağalar.çok fenaaa pahalıyızzz koalisyon olabilir bütçe açık verebilir dikkat diyorum yaniiii