sistemciye her yer trabzon..ehuheuehue...+600 last poz
Printable View
sistemciye her yer trabzon..ehuheuehue...+600 last poz
[quote=a.kaya;308869]telefonu kur derken :confused:[/quote]
5 10 15 20dk da bir tlf alarm çalsın sende o zaman bak anlamında sölemiş galiba
[quote=zozo;308874]hocam günün kutlu olsun.lelele.lelele[/quote]
Teşekkür ederim:)));)
[quote=a.kaya;308869]telefonu kur derken :confused:[/quote]
dısarıdan bır alarm kur anlamında soyledım , zaten tam perıyodunda ıslem yapıyorsan 1 dakıka oncesıne alarmı kurarsın hem arada ekrana bakma derdınden de kurtulmus olursun..
81000 e de az kaldı emme dow'a sorarsak hiçte ele deel.. sanver sarı zeybek..
[quote=flexy;308879]5 10 15 20dk da bir tlf alarm çalsın sende o zaman bak anlamında sölemiş galiba[/quote]
matriks de telefonla ne alaka onu anlamadım yıllar önce mail atmıştım alarm geldiğinde cebe msj gelsin diye onu mu yaptılar acaba dedim bende ::: harbiden telefonu kur derken ne demek istedin eloy hoca merak ettim şimdi :confused:
[quote=flexy;308879]5 10 15 20dk da bir tlf alarm çalsın sende o zaman bak anlamında sölemiş galiba[/quote]
yukarıda da yazdım,
tam da flexy nın dedıgınden işte :)
[quote=nanodeal;308867]aleykümselam tecrübeli Kardeşimiz hoşbulduk, yazıyonda okumuyoz demedin ya bunada şükür.. çoğul anlamında tekil mi yoksa yeniler derken misal?)..[/quote]
genel olarak 3-4 ay öncesine göre yeni gelmiş olanları kastedtim.
Hoş geldiniz :) sayfaya renk katmışınız. herşeye rağmen selcuklu patron olmadan tadı tuzu yok :(
oy tirabizon tirabizon içi galay içi galaylı gazan.... golay gazan..kolay kazan..hehehe...
Long devam long:)
[quote=trader38;308889]genel olarak 3-4 ay öncesine göre yeni gelmiş olanları kastedtim.
Hoş geldiniz :) sayfaya renk katmışınız. herşeye rağmen selcuklu patron olmadan tadı tuzu yok :([/quote]
bi mukabele.. isim babası topic kurucusu var olsun.. hoş bulduk teşekkür ederim..
Ana fikir; Her seviye hem şort hem long için uygun olabilir....kukurikü..dimi