550 stoploss ve long ralli ..
Printable View
550 stoploss ve long ralli ..
dun long olanlar...dow dususu ile zabah 59 900 den kutlettiklerini zararla...buyuk pismanlikla 60 300 den geri aldilar....
dun short olanlar....59 900 e bu az diyip bozmuyanlar 60 700 de zararina helak oldular....
agami taniyin....iste boyle pushty bi yapisi var....
bakalim bizim ucun ne planlamis deyyuzzzz....simdilik gurus gaptirmadik....
[quote=SEYYAH;149281]sen yokken tatildeyken piyasa dinamiği piyasa dinamiti olmuş değil mi ağbey?[/quote]
Seygili Seyyah,
Gerçekten piyasa diye bir şey kalmamış. Birinde 100 digerinde 125 puan zararla 2 defa stop ettirdiler (Ew'yi, Sistemi değil. Sistem zamanında pozisyon alıyor.). Tebrik ederim. O 250 puanı hamudu ile götüreceğimiz zaman da gelecek.
Ordular istirahatte ileri saflarda çarpışmak için yeni emir bekliyor.
[QUOTE=jani;149282]saat 11 43...
endeks 47 603....hacim 884....cok iyi...yon yukari....[/QUOTE]
jani birakip gittinmi biz shortcuları ? yön yukarı demissin.. bu gunleride mi gorecektik.. neyse ben savasacam biraz daha.. artik cesedimi alıp bir gariban mezarı yaparsınız :D
[quote=sazan;149288]...[B]Sistem zamanında pozisyon alıyor...[/B][/quote]
iyi bari abi hala bu piyasada zamanında pozisyon alabilen bir sistemin olduğu için şanslısın.benimki kevigre döndü...cep delik,cepken delik,kol delik,mintan delik hesabı...
düzgün bir sistemin olduğu için seni sir ilan ediyorum, o da yetmez arap şeyhi al-maktum ilan ediyorum o da yetmez şovalye ilan ediyorum...
[quote=Kennym;149290]jani birakip gittinmi biz shortcuları ? yön yukarı demissin.. bu gunleride mi gorecektik.. neyse ben savasacam biraz daha.. artik cesedimi alıp bir gariban mezarı yaparsınız :D[/quote]
kennym..
teknik olarak verdigi mesaj o...yon yukari...
emme...
onemli olan aklindaki.....
daxi gız öğleden sonra bide artıya geçiyormuş,seyreyleyin cümbüşü.
[quote=selçuklu;149286]550 stoploss ve long ralli ..[/quote]
patron yaww...forumda 1.75 den uzun olan yok mu??? en uzunumuz KUIN mi yani...way canına..ordu mordu kumandan komutan bordo bereliler milisler falan diye bissürü palavra atıyoruz..ordu meğersem cüce ordusuymuş patron:..::..:
vay a* .. iyice uyuzlaştı piyasa ..
[QUOTE=Astatin;149294]patron yaww...forumda 1.75 den uzun olan yok mu??? en uzunumuz KUIN mi yani...way canına..ordu mordu kumandan komutan bordo bereliler milisler falan diye bissürü palavra atıyoruz..ordu meğersem cüce ordusuymuş patron:..::..:[/QUOTE]
beni boyum 1,70 patron .. :)
ee..buraya kadar gelip..6 1.75 yapmadan stoplatmadan dönermi gız..