-
Ah Asti kardeş Ahhh dertliyim dertli 82950 de iken 15 likde pupu lar var dedim bağırıyor tepki geliyom diye ama sen yoktun buralarda üüü bıraktın pupularla beni başbaşa 84000 den flatladım 3 günlük şortu :o 1200 puan kardan gitti.Sıfır işlem ile bekliyom flat flat bugün palanın çarpma günü .dng kadınların altın günü gibi :p onun için bulaşmıyım dedim flattan sonra ancak long ağır basıyor sistemle birlekte ancak şuda varki 9-10000 puan düşüşten sonra 2000 puanlık tepki gayet normal bence :rolleyes:
-
-
aleykümselam tecrübeli Kardeşimiz hoşbulduk, yazıyonda okumuyoz demedin ya bunada şükür.. çoğul anlamında tekil mi yoksa yeniler derken misal?)..
-
300 flat üçe beşe bakmayalım ağalar ühühühüh
-
[quote=eloy;308852]en azından sen alarmların ısaretledıgın kutucukları bi kaldır oyle dene, kac dakıkalık perıyoda bakıyorsan [COLOR=red]telefonu fılan kur[/COLOR]..[/quote]
telefonu kur derken :confused:
-
[quote=negrolino;308862]müsterih ol astipat lüfer yap ızgara(fena yakışıyor namıssıza) yanına roka dometes söğüş bol limonlu zeytinyağlı(sızma olsun lütfen) geriye ise kalan bir küçük aslan sütü (sen kartal sütüde alsan olur) :..::..::..:[/quote]
sarı zeybek bal kimin olur..
-
bugün 3000 puana yakın kar yapan sistem varsa el kadırsın
-
85000 longlar 85350 flaten 85400 üzerine bakarız gene
-
[quote=trader38;308859]selam millet. eskiler görünmüyo pek. yenilerin mesajıyla sayfalar dolup gidiyo. sayfa başına katılımcı oranı oldukça düşmüş:( bunda bizlerinde suçu var aslında. neyse herkese bol kazançlar.
sazan abinin topiğe bir iki sayım verdim. ilgilennelere
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=308848&postcount=1468[/URL][/quote]
hocam günün kutlu olsun.lelele.lelele
-
ben kepengi indirdim hadi hayırlı akşamlar milletttt
-
Arkadaşlar short stop:) long henüz yok
-
[quote=kitaro;308872]bugün 3000 puana yakın kar yapan sistem varsa el kadırsın[/quote]
.lelele