spotun 500 puan üstünde şu an...spot acılsın gücünü görelim....YAGLI GÜREŞTE...GUZUYNAN BASA GELEMEZ BU....
Printable View
spotun 500 puan üstünde şu an...spot acılsın gücünü görelim....YAGLI GÜREŞTE...GUZUYNAN BASA GELEMEZ BU....
EL ENSE CEKİYOR ...buna alttan dalacagım...
poz yazmak doğrumu bilmiyorum
doğru diilse silerim
125den tekrar uzadım
1. spot açılışındada üstte kalırsak
2. 68300-68500 bandı üzerine atarsak
kısa kalınmamalı
şahsi görüşümdür ciddiye almayın ...
[quote=alfaalfa;245211]poz yazmak doğrumu bilmiyorum
doğru diilse silerim
125den tekrar uzadım
1. spot açılışındada üstte kalırsak
2. 68300-68500 bandı üzerine atarsak
kısa kalınmamalı
şahsi görüşümdür ciddiye almayın ...[/quote]
sn alfaalfa kuzunun topıgının temel prensıbı pozısyon aldıgın anda yazılıyor olunmasıdır ....kendısıde oyle yapıyor zaten .... sonrasında pozısyonun lehıne hareket olduktan sonra pozısyonu yazmak cok da tercıh edılen bır durum degıldır...... ve pekde hos karsılanmaz ... bu arada flatım ...
pozisyon aldığım anda yazdım ve girdi çok şükür :D
[QUOTE=alfaalfa;245236]pozisyon aldığım anda yazdım ve girdi çok şükür :D[/QUOTE]
pozu yazarsan garantı stoplar , murfynın borsa kanunlarındandır.. aynısey benımde basıma cok gelıyor.. eger stopun varsa kesın patlatıyor py
[quote=alfaalfa;245236]pozisyon aldığım anda yazdım ve girdi çok şükür :D[/quote]
üstad henuz pozisyon almadı .... fazla gıbrasmayın derim ;)
poz yok...hala paralarımı sayıyorum.... hepsi gıcır gıcır....ha ha ha
bence bugün buna bulaşılmaz...ne yaparsan yap carpılır adam....zaman önemli... bugün poza girme günü degil...grup yok....
yaptığım işlemin mantığı grafiktedir...
kanalın son hali
kırıldı, destek yapıldı ve gidiyor görüntüsü var
tabi bunun için 67925 üstü kapanışlar ve 68300-68500 üstü günlük kapanış gerekli
bana göre tabi:..:
özeleştiri... hatam düzeltmenin yapılmasını beklemeden poza girmek oldu bu durum tabiki sabırla ilgili yine... .dng
BARTON BIGGS: ABD HISSE SENETLERI ASIRI DUSTU / SERT YUKSELIS GELEBILIR NEW YORK MERKEZLI SERBEST FON TRAXIS PARTNERS LP.'NIN YONETICILERINDEN BARTON BIGGS, ABD HISSE SENETLERI PIYASALARININ ASIRI SATIS BOLGESINE GIRDIGINI VE BU DUSUK SEVIYELER NEDENIYLE BIR KAC GUN ICINDE SERT YUKSELISLER YASANABILECEGINI SOYLEDI. BIGGS GECEN YIL ABD HISSE SENETLERININ 1990 YILINDAN BU YANA EN DUSUK FIYAT SEVIYESINE GERILEDIGINDE AL TAVSIYESI VERMISTI. BIGGS BLOOMBERG TV'DEKI ACIKLAMASINDA BU ASAMADA ABD HISSE SENETLERININ YUZDE 10'LUK BIR ARTIS POTANSIYELI TASIDIGINI SOYLEDI. ahanda gaz vermeye basladılar ....
burdan poza girdiğimizi düşün... aşşağı veya yukarı 300, 500 potansiyel var...değermi poza girmeye??