-
[QUOTE=stonhand;149008]Artık son umudumuz Tayyeappp
Tayyeappp durma keferelerin memleketinde koruma moruma birinin burnuna koy kafayı yatır iki seksen aşağıya gelmiyom ulen bir daha ameriganyaya EMF nizide alın başınıza çalınde yoksa bizi yatıracaklar üvvvvvvvvvv[/QUOTE]
Şaka bir yana ülkemize ve başbakanımıza verilen değeri gördük bir kez daha... Yazıklar olsun bizlere... Devlet politikasında kısasa kısas esastır ama biz herkesi burada el üstünde tutuyoruz, yolları kapatıp halkımıza çile çektiriyorz ama biz misafirliğe gittiğimizde adam yerine konmuyoruz... Nedir bu aşağılık kompleksi... :mad: İran cumbaba geliyor diye istanbulda kapanmayan yol kalmadı, obama gelecek diye memleket 1 hafa diken üstünde durdu, kraliçe gelince yine aynı... neyse...
-
valla selçuklunun ordu zor yıkılır bu akşam..
dün düşen asyada şimdi dow a ayak uydurursa sağlam gab yaparlar sabaha..
-
[quote=selçuklu;149032]ahanda geldi başkomutan larossian patron ..
Astatin aleni savaş ilan etti abi ..ben atlı birliklerimi gönderdim .. Esir ordusunu alacaz ilk olarak astatinin .. Jani yok ortada esas tehlike o .. .. .boks.[/quote]
zordur almak bizden kızı..:d
-
[QUOTE=Kennym;148773]tam benim istediğim şeyler :) işin garip tarafı bundan onceki işyerim (ki bu bikaç saat önce bankalar için alım tavsiyesi veren kurum :::) den ayrılalaı 3 ay olmuştu keşke yeni bi yere başlamasaydım dediğim oluyor voba önceden girmiş olsam hayatta başlamazdım yeni biyere.. saat 6.45 te kalk 7 de servis filan bana zor geliyo.. önceden 8 de kalk 8.15 te işyerinde ol cok kolaydı.. şimdi tek isteğim zamanımın olması.. bide kış geliyo ki benım ıcın calısmak buyuk bi pskolojik baskı olusturacak.. sadece haftasonları yetmiyo hayatı yaşamak için.. aslında en güzeli sırt cantasını alıp geze geze vobla ilgilenmek.. anadoluyu karış karış.. ihtiyaçlar : sırt cantası , notebook , wınn :D bide snowboard..nerde akşam orda sabah..[/QUOTE]
Güzelmiş. Arefe günü saat 23:00 civarı o banka açıktı içeride personel çalışıyordu hala. Sözde mesai saatleri 09:00-17:00 diye geçer. Üstüne bir de yok BES sat, yok kasa kriala, yok sigorta sat, yok kredikartı sat, yok net şubesini aktive ettir gibi bir sürü hedefler koşturmacalar.
-
Gayrınizami savaş birlikleri, gerilla, kontrgerilla, selçukluyu almadan gelmeyin...sağ istiyorum :)
-
[QUOTE=Astatin;148783]Cerfin:
Üzüldüm yaww...Hayırlısı olsun..kimden KY nin pozisyonu tuyosu alcaz şimdi[/QUOTE]
Sektörden çıktıysak bnğlantılarımızı da tamamen kopartmadık yawf.
Haber alınacak birileri mutlaka bulunur off the record tabi.
-
[QUOTE=VOBiX;149021]Askerliği geçen ay hallettim. Hürgeneral oldum.
Kamuya bakıyorum ama uygun iş yok şu sıralar.[/QUOTE]
Abi tebrikler, en güzel şey belirsizliğin kalkmasıdır... Neden paylaşmadın daha önce :(
-
[URL]http://video75.com/5lj59rgE3Ht/sari-tutku-dokturuyor-ankara-pavyon-alemi/[/URL]
-
[QUOTE=VOBiX;149021]Askerliği geçen ay hallettim. Hürgeneral oldum.
Kamuya bakıyorum ama uygun iş yok şu sıralar.[/QUOTE]
hayırlı olsun vobix patron ...
-
[QUOTE=Astatin;149041]Gayrınizami savaş birlikleri, gerilla, kontrgerilla, selçukluyu almadan gelmeyin...sağ istiyorum :)[/QUOTE]
esir ordusunu yolla patron onlar alsınlar beni bari .. heheheh :D:D
-
[quote=enorton;149037]Şaka bir yana ülkemize ve başbakanımıza verilen değeri gördük bir kez daha... Yazıklar olsun bizlere... Devlet politikasında kısasa kısas esastır ama biz herkesi burada el üstünde tutuyoruz, yolları kapatıp halkımıza çile çektiriyorz ama biz misafirliğe gittiğimizde adam yerine konmuyoruz... Nedir bu aşağılık kompleksi... :mad: İran cumbaba geliyor diye istanbulda kapanmayan yol kalmadı, obama gelecek diye memleket 1 hafa diken üstünde durdu, kraliçe gelince yine aynı... neyse...[/quote]
geçen yıl ingiliz kraliçesi bursayada uğradı,ulucami ve ipek hanı gezdi.
o gün bende eve hapsolmuştum.
epey çınlattık ingiliz kraliyet ailesinin kulaklarını,ne 8.henry kaldı ne aslan richard hepsine küskü :::
zaten amerikalılardan bile çok severim ingilizleri :D
-
astatin patron 30 puanlık bi güdümlü füze yolladı valla :)