son günlerde DOĞAN da ki hareket...
Türkiye siyaseti için ip uçları veriyor..
geniş çerçevede siyaset ve ekonomi üzerinde beyin jimlastikleri yapmak
gerekiyor:..::..:
Printable View
son günlerde DOĞAN da ki hareket...
Türkiye siyaseti için ip uçları veriyor..
geniş çerçevede siyaset ve ekonomi üzerinde beyin jimlastikleri yapmak
gerekiyor:..::..:
bugün özel bi gün...bi sürü insanı margine soktu...14 30 a kadar ya satacaklar ya para koyacaklar....pis bi yatay olur...para kazanılmaz....
saldırı sınırlarım...67 200 e inerse long...
68 300 kırılamazsa short...
aradaki fiyatlar işimize gelmez....
hazır gaza gelmişken büyük resmide paylaşayım istedim...
her nekadar bir önceki kanal düşüş olsada ve üstüne değsekde kalıcı olarak kırması halinde ana düşüş kanalı gündeme gelir
ve buda bence 70 üstü rakamlar ve belkide yeni zirve demek, ama şimdilik konuşmak için erken önce bu sert yükseliş sindirilmeli...
not: tüm çizgiler birbirine paraleldir ve düzeltme yapılmaya gerek bile duyulmamıştır :).brv
Fed / bullard: Swap oranlarındakı dusus uygun
-matrıks-
67 650 deyiz...77 000 kontratta....90 000 e daha var....bu 67 200 de dolar....
fiyatta her 500 puanlık fark hacimde 30 000 kontrat yaratıyor...daytrader kol kesmesi nedeniyle...
67 525 deyiz....81 000 kontrat....az kaldı...
Yok emmi estağfurullah topiği kirletiyorum başka da topik yok forumda ondan giderim dediydim sadece okurum burayı yazmam çünkü sen varken bize yazmak düşmez böyle kesici biçici zamanlarda
foruma 64000 de girdiydim 74000de çıktıydım lönglerden o zemandan gayrı kesip biçildik önümü göremez oldum salı dibe kadar cörttüm dipten löng oldum hep kontrat az bucuk emme güzel kar ettik dün se erken verdim löngleri ve 1000 puanda zarar dünden var 500 de bugün var 1500 puvan zararla önceki cört karının yarısı gitti üzüntüm parasal değil çünkü kaybım yok 1 haftadır sıkıntım bozulan ayısal algılarım oldu,
---geleceğin kaygısı geçmişin eleminden evladır bende---
poz flat 68 üstünde cört dokunur zühtüye
[quote=jani;245030]seni seviyorum olumm...sakın bi yere gitme...yazılarını duzgun yaz...para kaybedecegini bildigim için kızıyordum eccik...dersini aldın...
hemen geri gel...seni sevdigimi biliyorsun....[/quote]
[quote=jani;245034]belirsiz bölgedeyiz....eccik yorulmasını bekliyorum....
günaydın kardeslerim...bazen sevgimi abartıyorum...
zöhtüden özür diliyorum....hempara kaybetti hem benden cila yedi....[/quote]
evet telefonlar çalmaya başladı...
berbat bir duygudur o
telefonun çalacagını bilmek ve telefonun çalması..
bir kaç kere yaşadıgım için
iyi bilirim:)
ve
kimsenin bunu yaşamasını istemem......
muglalı benım ıcın hepınızın göruslerı degerlıdır yazın paylasın bızımle ama kımseye laf atmayın herkes sonucta para kazanmaya calısıyor bugun senın dusuncelerın öne cıkar yarın benımkıler paylaşalım ama kımseyı kırmadan herkesın fıkrıne saygılı olalım bence kımse kımseye uyarak poz almak zorunda degıl bunu aklınızdan cıkarmayın kötu olunca suclama olmaz yanı kendım ettım kendım buldumu söylerız :):)
TAMAM ZÖHTÜ...önemli degil..ders cıkardık beraber...gene kazanacaksın...
güzel insan...seni seviyorum...