-
[quote=Astatin;149015]hayret arkadaş yaa...sapık mısınız kardeşim..rahat brakın esir ordumu:..::..:
al long şort kontratlar sizin olsun..bana esir ordum yeter...
PS: SAZAN nerde yaww...yalnız kaldık savaşta..stonhand de aynı pambık gibi zırlıyo neyseki:D:D gorkman le..sabah firirler buna... bizim gayrınizami harp birliklerimiz gece götürür olayı...saakkkkinn.....
esir orduma yan bakanın, ciğerini alırım long şort fark etmez, astatin affetmez[/quote]
SHORT lar yine badem oldu asti...bafi bafi...bafi bafi...:mad:
-
[QUOTE=enorton;148763]Sn sovalye ve sn clark da var, ayrıca VOBİX de var o da askerliği bekliyor...[/QUOTE]
Askerliği geçen ay hallettim. Hürgeneral oldum.
Kamuya bakıyorum ama uygun iş yok şu sıralar.
-
Savaşırsak ne olur? Güçlüysek galip çıkarız, sorunları çözeriz, ganimetleri toplar zenginliklere zenginlik katarız. :D:D
-
[QUOTE=YAVUZHAN;148764]bende varım :rolleyes:[/QUOTE]
Sen olmazsın hipodromdan takviye alıyorsun .dng
-
[QUOTE=stonhand;148998]Hocam stokları artsında petrol tüketilmiyorsa demekki üretim yoktur, şincik petrol bugün %4 düştüyse yarın %4 artımı yapacak DOW da petrol şirketlerine hiçmi satış gelmeyecek yahu
FED kararı 21:15 deymiş haydi bernanke faizlere bir 0,10 kitle olmadı DOW böyle artarsa gelecek ay kitlerim haaaa de yoksa sabah sabah bize kitleyecekler üüüüüüüüüüüü[/QUOTE]
Valla seni dinlemedik trend sistemini bıraktık hem 400 puan zarar ettik hem de stres yaşadık gereksiz yere... Artık sisteme devam 59200 kırılana kadar long devam...
-
Arkadaşlar,
Biz Brezilya grubunda deyilmiydik,Bovespa ekside...:)
-
[QUOTE=enorton;148769]İşten ayrılalı nerdeyse 1 yıl oldu bu sürede zengin olamadım, eskiden kötü de değilim. Artıları; sabah 9 da kalkıyorum, haftada bir traş oluyorum, laptop nerde iş orada., işe geç kalma, trafikte kalma derdi yok, müdür ne dedi, iş stresi yok..
[B][COLOR="Blue"]Eksileri; [/COLOR][/B]can sıkıntısı, forumu saymazsak iş arkadaşı yok, kariyer yok, bi de "[B]sizin damat ne iş yapıyor[/B]" sorusuna hafif tebessüm ve gecikmeyle verilmeye çalışılan cevaplar...[/QUOTE]
Sigortan ödenmiyor, kıdem tazminatın birikmiyor. Sodexho veren yok. Sabit ücretin yok. TRend olsa ne ala, olmayınca muamma.
-
[URL]http://www.izlesene.com/video/amator-turk-askeri-turkish-soldier-mehter-marsi-esligi/165677[/URL]
-
[QUOTE=VOBiX;149013]Sen zuun açıyıorsun ben kısa açıyorum. sence terslik var mı?
ING ile OYAK arasında bir bağ yok. OYAK bankasını sattı bitti.
OYAK Yatırım ayrı şirket ve bankadan bağımsız bir şirket. Banka Oyak'ta iken de öyleydi.[/QUOTE]
Gerçekten hiç bağ yok mu?? Ben tesadüflere inanmam, ING nin bankaların notlarını artırdığı gün oyak yat. banka hisselerinde en iyi satıcı ise ben şüpheyle yaklaşırım olaya...
-
[quote=VOBiX;149023]Sen olmazsın hipodromdan takviye alıyorsun .dng[/quote]
yok valla hipodromdan bişey aldığım yok,direkt tevziyi kaldırmaya yönelik oynadığımdan illa bi yerden yatıyorum.ama oynaması,çalışması çok zevkli :)
iddaa dan alıyorum ama yalan yok :)
-
[QUOTE=Larossıan;149022]Savaşırsak ne olur? Güçlüysek galip çıkarız, sorunları çözeriz, ganimetleri toplar zenginliklere zenginlik katarız. :D:D[/QUOTE]
ahanda geldi başkomutan larossian patron ..
astatin aleni savaş ilan etti abi ..ben atlı birliklerimi gönderdim .. esir ordusunu alacaz ilk olarak astatinin .. jani yok ortada esas tehlike o .. .. .boks.
-
[QUOTE=jerfin;148771]evet enorton.. geçen hafta..üüü artık işin stresine dayanamıyordum, üstünede bazı tadsız olaylar gelişti... 5 yıllık borsa geçmişimi sildim.. bir daha da bu sektörde çalışmam, tövbe..[/QUOTE]
Bu sektörde o konumda çalışılmaz yoksa genel müdürlük adı altındaki çiftlikler çok rahat. Müşteri ile muhatap bile olmuyorsun. Yılalrdır sınavlara girip lisans almayan adamlar sende alınabilecek en süt düzey lisanslar olsa bile senden kıymetli oluyor.
Geçmiş olsun demeyeceğim sadece hayırlı olsun diyeceğim.
Benim de kamuya bakma sebebim seninkiyle aynı zaten.