dow kapanış tahminim 9630.11 kayıtlara geçsin lütfen
sallamasyon değil tamamen teknik
Printable View
dow kapanış tahminim 9630.11 kayıtlara geçsin lütfen
sallamasyon değil tamamen teknik
[quote=demir;148980]gitti bıyıklar ama shortlar duruyo hala :D[/quote]
ya brak ağdayı mağdayı..şortlarla gün başı açtığımız zararı akşama kapatana kadar çatlıyoruz..yoruluyoruz...stres falan...
yani diyorum bir keç esir göndersen:::::: bide thracian rakı gönderse...:D
Selam arkadaşlar sabah ettiğim dua kabul oldumu iyi para kazandınızmı acaba.
[quote=demir;148980]gitti bıyıklar ama shortlar duruyo hala :D[/quote]
sadece bıyıklar gittiyse yine iyi.yok bi de ağda kısmısı vardı bakıyom o konuya hiç girmiyon :::
[quote=Astatin;148982]ya brak ağdayı mağdayı..şortlarla gün başı açtığımız zararı akşama kapatana kadar çatlıyoruz..yoruluyoruz...stres falan...
yani diyorum bir keç esir göndersen:::::: bide thracian rakı gönderse...:D[/quote]
yarın 1 tane esir alıp gönderiyorum nasılsa ramazandan çıktık :::
öldürmek içinmi abi hayırdır :..:
[quote=SEYYAH;148985]sadece bıyıklar gittiyse yine iyi.yok bi de ağda kısmısı vardı bakıyom o konuya hiç girmiyon :::[/quote]
bence girmeyelim abi :..: ne öyle yolunmuş tavuk gibi.bizi bozar :..:
[QUOTE=demir;148980]gitti bıyıklar ama shortlar duruyo hala :D[/QUOTE]
Abi ben de bıyıkları değil de cümlenin ikinci kısmını içinde ağda geçen bölümü merak ettim :::
[quote=enorton;148988]Abi ben de bıyıkları değil de cümlenin ikinci kısmını içinde ağda geçen bölümü merak ettim :::[/quote]
abi bi anlık heyecanla söylemişim. bizi bozar abi :)
aşağgıdaki sistem sonradan sinyal veriyor bunu düzeltmenin yolu yordamı yokmu arkadaşlar.
long
[FONT=Times New Roman TUR]TroughBars(1,MACD(),100)=1[/FONT]
[FONT=Times New Roman TUR]short[/FONT]
[FONT=Times New Roman TUR][FONT=Times New Roman TUR]PeakBars(1,MACD(),100)=1[/FONT]
[/FONT]
[quote=V.O.B;148983]Selam arkadaşlar sabah ettiğim dua kabul oldumu iyi para kazandınızmı acaba.[/quote]
Allah razı olsun, bereketli bir gündü... :o :o :o
[quote=demir;148986]yarın 1 tane esir alıp gönderiyorum nasılsa ramazandan çıktık :::
öldürmek içinmi abi hayırdır :..:[/quote]
he öldürmek için..vakit öldürmek için:..::..:
[quote=demir;148981]dow kapanış tahminim 9630.11 kayıtlara geçsin lütfen
sallamasyon değil tamamen teknik[/quote]
Siz bu dow u oraya indirin,bende sizin o bıyıklarınızda 41 defa barfiks çekeyim....:):)