Bankalar bu kadar çabalamışken veya çabalar görülürken 81000 görememiz bile hakikaten garip :( 80.500 üzerine çıkıp duramıyoruz bile buna rağmen bu endeksler 10 günde %10 nasıl artacak ben anlamadım..
İşte bu yüsden 80.300den şort devam :(
Printable View
Bankalar bu kadar çabalamışken veya çabalar görülürken 81000 görememiz bile hakikaten garip :( 80.500 üzerine çıkıp duramıyoruz bile buna rağmen bu endeksler 10 günde %10 nasıl artacak ben anlamadım..
İşte bu yüsden 80.300den şort devam :(
Yeniden yukarı atak değerimizi 80500 ve üstüne realize edelim.
öğleden beri 80000 de 5000 kontrat yazılı bakalım işlem gerçekleşecek mi? yoksa emir silinecek mi?
[quote=babazulu;336221]Bankalar bu kadar çabalamışken veya çabalar görülürken 81000 görememiz bile hakikaten garip :( 80.500 üzerine çıkıp duramıyoruz bile buna rağmen bu endeksler 10 günde %10 nasıl artacak ben anlamadım..
İşte bu yüsden 80.300den şort devam :([/quote]
Herşeyin bir yürüme şekli vardır babazulu sabah attığım grafiği boşuna atmadım, pozisyonum hakkımda yorum yapmıyorum çünkü stop patlatıyor.
Ama grafikten anladığını umuyorum.:..:
[quote=ordi;336248]öğleden beri 80000 de 5000 kontrat yazılı bakalım işlem gerçekleşecek mi? yoksa emir silinecek mi?[/quote]
Bunlar yalandır Ordi daha neler varda söylemeyeyim.:)
[quote=Larossıan;336259]Herşeyin bir yürüme şekli vardır babazulu sabah attığım grafiği boşuna atmadım, pozisyonum hakkımda yorum yapmıyorum çünkü stop patlatıyor.
Ama grafikten anladığını umuyorum.:..:[/quote]
Patron grafikleri gördüğümde annıyom lakin :) nedendir bilemiyorum geç gözüküyorlar en az 1 saat geç görüyorum :(
yuh diyorum ne emirmiş ekranı dondurdu. pc aç kapa yaptım anca data alabildim.
[quote=Larossıan;336261]Bunlar yalandır Ordi daha neler varda söylemeyeyim.:)[/quote]
doğrudur Larossıan abi, baksana piyasa sabır küpü gibi olduüüü
allahtan doğru yöndeyim de çarpılmıyorum yoksa vay halime..kom
Sizinde katkınızı yok sayamam SAĞOLUN, VAROLUN.brv
Vur kaç taktiği uygulandımı daha güzel bırakıyor günde 500 ile 1000 puan arası bana yetiyor ondan birkaç gündür vur kaç uyguluyorum.
buna göre 80000 deki 5000 kont satılmış, kademede alımda idi demek ki poz kapatılmış.:confused:
Bugünden itibaren duruma görede akşam kapanışa poz alacam sabahki hareketleri yakalamak için.
800den flat şimdilikk ???