[quote=Astatin;148776]üübeee alllerttt..sistemde geçici sat çıkıyı 350 den..13:00 da gel bakak[/quote]
Öndeki derviş,arkayamı geçecekmiş.....:D
Printable View
[quote=Astatin;148776]üübeee alllerttt..sistemde geçici sat çıkıyı 350 den..13:00 da gel bakak[/quote]
Öndeki derviş,arkayamı geçecekmiş.....:D
sat sinyali geldi...
Cerfin:
Üzüldüm yaww...Hayırlısı olsun..kimden KY nin pozisyonu tuyosu alcaz şimdi
Silecek işine giriyorum :D
[url]http://www.fmgraphics.net/forum/video-bolumu/26750-silecek-bozulursa-turk-usulu-cozum.html[/url]
usaglar...
agam bugun vasiyetnamesini yaziyor....azrail dosune cokmus...sag yaninda seyhulislam ebu cinci hoca var....sag yaninda hahambasi cadivo var....
gunah ve sevaplarini yazip ciziyorlar....seyhulislamefendi...katli vaciptir fetfasini yazmis emme...hahambasi gunahi cok...surunerek olsun diye....amel defterinideki noktali virgulleri koyulastiriyor....
izdivaç çok heyecanlı tavsiye ederim :D
Yeni topik hayırlı olsun, her türlü görüş ve yorumlarınızı bekliyorum...
[url]http://www.voborsa.com/forum/gecimini-sadece-vob-ile-saglayanlar-kosesi-t5249.html?p=148789#post148789[/url]
[quote=jani;148787]usaglar...
agam bugun vasiyetnamesini yaziyor....azrail dosune cokmus...sag yaninda seyhulislam ebu cinci hoca var....sag yaninda hahambasi cadivo var....
gunah ve sevaplarini yazip ciziyorlar....seyhulislamefendi...katli vaciptir fetfasini yazmis emme...hahambasi gunahi cok...surunerek olsun diye....amel defterinideki noktali virgulleri koyulastiriyor....[/quote]
ecnebi devletlerin boyukelcileri...padisah efendimize baski yapiyor....idami halinde...IMF den bi hacli ordusunun mudahale ucun...canakkale bogazi aciklarinda oldugunu....soyluyorlar emme...
seyhulislamefendinin bu ordunun tumuyle zindik oldugu...faizle istigal ettigi ucun....zinhar haram oldugu...bunnarin ipiyle kuyuya inen hicbir padisahin kuyudan geri cikamadigini...padisahimiza ufluyor...o ufledikce padisahimiz meydan okuyor.....
bir kısa kontrata,sn jani nin yazıları itinayla günümüz diline özel olarak tercüme edilir.
60350 yine etkisini gösterecekmi ne ?
halen 60 bin üstünde olsakta bu seviye altına sarkarsak halen + olan görüntü değişebilir..
59600 altında long kalmamak gerekir kesinlikle..
zild.. yyld ..pbld
tırtıga devammm 275 den long küçük bi miktar.. 350 400 didinmi satarın affitmen..:::
S&P, GARANTI BANKASI'NIN GORUNUMUNU NEGATIF'TEN DURAGAN'A YUKSELTTI
-MATRIKS-
maşallah onune kim geldiyse durağana almışş...
Bende s&p nin notunu ZZZ- DEN ZZZ+ ÇIKARIYORUM....