-
[QUOTE=Astatin;148571]eurusd sorun değil laross..1.4795 e kışkışladım..13-uğursuz-küçük bir kara....daa...bu doncans endustrıyal böyle giderse vob da inceltirler şortlarımızı..:D:D:Düüüüüüüüü[/QUOTE]
Asti çok tırsak gördüm seni :) Geçen gün dow mov umrumda değil diyodun,hayırdır...
-
[QUOTE=enorton;148568]Vay anasını herkesin üst düzey bankacı arkadaşı var ve tüyo alıyor :D Şaka bir yana eski bir bankacı olarak bankacıların hiçbişeyden haberleri olmadan sanki bişeyler bilirmişcesine ordan buradan duyduklarını millete sallayan kişiler olduklarını düşünüyorum. Bizim bankanın hazine müdürü 2008 yılı borsa tahmini 90000 di. Başka da bişey demiyorum :D
[B]Şuanda doların düşeceğini herkes söyler, iran bile rezervi değiştirdi. Bir iki ülke daha trende katılırsa çarşı pazar karışır gibime geliyor. Hele çin napacak o çok önemli.. [/B]Bence sabah futurelar bi terso yapmazsa yine 59000 leri deneriz...
Cuma bizim vob kapanırken fdow 9745 di şimdi de 9730...[/QUOTE]
Çin bir şey yapamz çini testere filmindeki gibi tuzaklamışlar. Doalra müdahale etmeye kalkarsa kendi bacağını kesmek zorunda kalacak.
-
Dowun 9840ı gördüğü şu sıralarda BORSACI ÖZGÜRün buralarda bir şey yazmamış olması ilginç.
-
[QUOTE=VOBiX;148575]Dowun 9840ı gördüğü şu sıralarda BORSACI ÖZGÜRün buralarda bir şey yazmamış olması ilginç.[/QUOTE]
Derken 22 puanı iki dakikada nasıl veridler öyle?
-
[QUOTE=VOBiX;148576]Derken 22 puanı iki dakikada nasıl veridler öyle?[/QUOTE]
baskı belli küskü belli vobix patron ... yarın -2000 gap tahmin ediyorum .. olmadı -1500 .. oda olmadı -1000 garanti .. oda olmadı en kötü ihtimalle -875 açarız ..::::::
-
ya yemişim vob u pariteyide....dağ gibi 4 gün tatil nasıl geçti...üwwwwww..yarın kim gidecek işe üwwwwwwwwwwwww
-
[IMG]http://i34.tinypic.com/344ts9l.jpg[/IMG]
ula az çıksaydı orda net bir NU yapaydıda öyle geri geleydi..çok şık olacaktı, haftalık takozla ahenk içinde bafilenecekti..şimdi az ortada..9868 üzeri saatlik kapanış olmaması lazım..felan feşmekan
-
[QUOTE=enorton;148568]Vay anasını herkesin üst düzey bankacı arkadaşı var ve tüyo alıyor :D Şaka bir yana eski bir bankacı olarak bankacıların hiçbişeyden haberleri olmadan sanki bişeyler bilirmişcesine ordan buradan duyduklarını millete sallayan kişiler olduklarını düşünüyorum. Bizim bankanın hazine müdürü 2008 yılı borsa tahmini 90000 di. Başka da bişey demiyorum :D
Şuanda doların düşeceğini herkes söyler, iran bile rezervi değiştirdi. Bir iki ülke daha trende katılırsa çarşı pazar karışır gibime geliyor. Hele çin napacak o çok önemli.. Bence sabah futurelar bi terso yapmazsa yine 59000 leri deneriz...
Cuma bizim vob kapanırken fdow 9745 di şimdi de 9730...[/QUOTE]
tüyo değil yahu cocukluktan beri arkadasım , öylesine muhabbet ediyoduk , yoksa her fırsatta dikkatli olmamı soyler hatta uzak durmamı fx piyasalarından :) biseyler bilmesi konusunda tereddutum yok zira çok şey biliyor ve bunu biliyorum.. sadece bana söyleneni aktardım , kaldıkı paritelerle filan ilgilenmediğimi de daha önce söylemiştim :) bahsettiğim arkadas sadece fx piyasalarında işlem yapan yüklü hesapları olan müşterilere tavsiye veren birisi.. yoksa bankada müdür filan değil.
neyse söylediklerimi yok sayın sadece paylasmak istemiştim yanlıs anlasılabiliyomus demek ki ..
sisteme devam agaya selam.. :::::::::
-
Dolar kalesine vuran vurana
[URL]http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Dolar_kalesine_vuran_vurana&tarih=22.09.2009&Newsid=260485&Categoryid=4&wid=104[/URL]
-
[quote=VOBiX;148575]Dowun 9840ı gördüğü şu sıralarda BORSACI ÖZGÜRün buralarda bir şey yazmamış olması ilginç.[/quote]
Daha ne diyebilirim abi, ne diyebilirim ? Adamın bayramın birinci günü verdiği bilgiyle yaptığım işlemde forex te 2 günde yüzde 29 kardayım.
Eve geldim. Oturmuş ayaklarımı uzatmış kahve içiyorum.
Dünyanın en keyifli kahvesiymiş.. Daha kazanacağım yüzde 200 kaldı..
Ordan karımı alacağım..
Yeni analizi bu forumda sadece 2 kişiye özel mesaj ile söyledim..
-
[quote=BORSACIOZGUR;148582]Daha ne diyebilirim abi, ne diyebilirim ? Adamın bayramın birinci günü verdiği bilgiyle yaptığım işlemde forex te 2 günde yüzde 29 kardayım.
Eve geldim. Oturmuş ayaklarımı uzatmış kahve içiyorum.
Dünyanın en keyifli kahvesiymiş.. Daha kazanacağım yüzde 200 kaldı..
Ordan karımı alacağım..
Yeni analizi bu forumda sadece 2 kişiye özel mesaj ile söyledim..[/quote]
imf den arkadaşın olsun 500 bin borcun olsun :::
valla hanımla aram bozulacak,herkes bankacı dostlarından tiyo alıyor bizim eşimiz bankacı tiyo falan hak getire :::
onuda geçtik kendi şube müdürü bana bu seviyeden senet alınırmı diye sordu iyimi :..:
-
bu arada ramazan dedik geçti,bayram dedik bitti.
ömür geçiyor yahu..
nicelerine sağlıklı ulaşmak nasip olsun inşallah !