1.4808 eu şooorrrrrrrrr
Printable View
1.4808 eu şooorrrrrrrrr
pambık zırlasana az daha ya...para etmeyecek bu şortlar de...yoksa durum sakat..üwww
[QUOTE=Astatin;148562]pambık zırlasana az daha ya...para etmeyecek bu şortlar de...yoksa durum sakat..üwww[/QUOTE]
Astatin patron .. dow kapanış tahminim 7777,71 .. vob açılış tahminim 55.075 kayıtlara geçsin ... üüüüüü
zırlmaya gerek yok bence .. şelale şelale şelale .. küskü belli baskı belli .. :D:D
[quote=selçuklu;148563]Astatin patron .. dow kapanış tahminim 7777,71 .. vob açılış tahminim 55.075 kayıtlara geçsin ... üüüüüü
zırlmaya gerek yok bence .. şelale şelale şelale .. küskü belli baskı belli .. :D:D[/quote]
aha ekibi toplamışız..ver küsküyü ver patron..bende diyorum selçuklu niye böyle mütevazi 40-50 puanlık düşüş tahmin ediyor..meğer 9777 değil, 7777 miş..doğru söze ne denirpatron
bu SHORT lar patlar abi...
[quote=SEYYAH;148565]bu SHORT lar patlar abi...[/quote]
96xx olursadamı patlar pembıkkkkkk..
proceksiyon belli sabaha;
dow:96xx
eurusd: 1.46xx (tokoba bizim emektar indike bak...kapı gibi yakaladı NU yu:)
vob:-600
[QUOTE=Astatin;148561]1.4808 eu şooorrrrrrrrr[/QUOTE]
bugun ozel bi bankada yatırım danısmanı ve portfoy yonetıcısı olan arkadasımla bırlıkte aynı ucakla geldık ıstanbula ve soyledıgı sey doların daha da deger kaybedecegi yonundeydı.. parıteyıde 1.50 uzerıne cıkması beklendıgını belırttı.. daha dogrusu doların herseye karsı deger kaybedecegınden bahsettı.. bilmiyorum ben pek ilgilenmem parıtelerle ama genede aklınızda bulunsun..
[QUOTE=Kennym;148567]bugun ozel bi bankada yatırım danısmanı ve portfoy yonetıcısı olan arkadasımla bırlıkte aynı ucakla geldık ıstanbula ve soyledıgı sey doların daha da deger kaybedecegi yonundeydı.. parıteyıde 1.50 uzerıne cıkması beklendıgını belırttı.. daha dogrusu doların herseye karsı deger kaybedecegınden bahsettı.. bilmiyorum ben pek ilgilenmem parıtelerle ama genede aklınızda bulunsun..[/QUOTE]
Vay anasını herkesin üst düzey bankacı arkadaşı var ve tüyo alıyor :D Şaka bir yana eski bir bankacı olarak bankacıların hiçbişeyden haberleri olmadan sanki bişeyler bilirmişcesine ordan buradan duyduklarını millete sallayan kişiler olduklarını düşünüyorum. Bizim bankanın hazine müdürü 2008 yılı borsa tahmini 90000 di. Başka da bişey demiyorum :D
Şuanda doların düşeceğini herkes söyler, iran bile rezervi değiştirdi. Bir iki ülke daha trende katılırsa çarşı pazar karışır gibime geliyor. Hele çin napacak o çok önemli.. Bence sabah futurelar bi terso yapmazsa yine 59000 leri deneriz...
Cuma bizim vob kapanırken fdow 9745 di şimdi de 9730...
Aman dönüş yoluna dikkat edin, lütfen biraz dikkat...
[url]http://w9.gazetevatan.com/Bayram_bilancosu_88_olu_425_yarali/260595/1/Manset[/url]
Selamlar herkesin geçmiş bayramını kutlarım.Djı için önemli olan 9820-30 drenci bıraktığımız yerde durması hayra alamet değil.
eurı usd 1.48.14 uzaklaşması lazım ama aynı yerde durmuş.
Ana sistemler yukarı açılışı gösteriyor.
[quote=Larossıan;148570]Selamlar herkesin geçmiş bayramını kutlarım.Djı için önemli olan 9820-30 drenci bıraktığımız yerde durması hayra alamet değil.
eurı usd 1.48.14 uzaklaşması lazım ama aynı yerde durmuş.[/quote]
eurusd sorun değil laross..1.4795 e kışkışladım..13-uğursuz-küçük bir kara....daa...bu doncans endustrıyal böyle giderse vob da inceltirler şortlarımızı..:D:D:Düüüüüüüüü
birbirine yakın 2 drenç ama zorluyor geçebilir.Vobda 57300 gelen al sat vermemesi yukarı gideceğine işaret.