rastgele patronlar..
Printable View
rastgele patronlar..
68700 den kısa son saat için..
hazır avrupa ve future dow toparlanmışken :)
:) astatin abiii astatin abiii akdenizde petrol bulacağukkkk üwwww 100.000 not zaten artıyor üwwwww 150.000 :Pp
[quote=Astatin;376089]bu arada hayret..GAYATRON 5 dakikalıkdaki PUPUlardan ve TOBO dan bahsetmemiş.. oysa her şeyi söylerdi..üww[/quote]
moral mi kaldı be patron üüü
[quote=seagate;376096]:) astatin abiii astatin abiii akdenizde petrol bulacağukkkk üwwww 100.000 not zaten artıyor üwwwww 150.000 :Pp[/quote]
Ah memücüm ah.. Tek bir hata ama tek bir hata benim gibi bir ayuyu bu kadar üzücü mertebede sonuçlar doğurmamalıydı...ingaaaaaaaa
AKdeniz de rum kesimini de işgal edüp oranın da petrollerien el koyacağız endeks 150000..infgaa
[quote=The Tatar;376095]68700 den kısa son saat için..
hazır avrupa ve future dow toparlanmışken :)[/quote]
Dax %3 üzerinde eksi olmayınca gısadan korkuyorum patron...:o
[quote=Astatin;376087]torunlara anlattığımızda esefle beni kınayacağı günler..endeks 75-58 ve 58-80 yapmıştı torunlar ama biz nette sadece 2000 pian alabilmiştik...(o da dün bugün)..dersek suratımıza tükürürler valla..ü[URL="http://www..oysa"]www..oysa[/URL] düşüşün tamamını almıştım..ingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. gurtar bizi bangacı kedi.. bize gredi aç, 10 kalıraçla 100,000 puan vuralım...neşemizi bulalım...şşş[/quote]
bangacı gedi..faiz oranlarınız kaç aceba...
[quote=Astatin;376087]torunlara anlattığımızda esefle beni kınayacağı günler..endeks 75-58 ve 58-80 yapmıştı torunlar ama biz nette sadece 2000 pian alabilmiştik...(o da dün bugün)..dersek suratımıza tükürürler valla..ü[URL="http://www..oysa"]www..oysa[/URL] düşüşün tamamını almıştım..ingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. gurtar bizi bangacı kedi.. bize gredi aç, 10 kalıraçla 100,000 puan vuralım...neşemizi bulalım...şşş[/quote]
atemede para kalmadı mı , ayu büstü?.dng
[quote=excali;376101]Dax %3 üzerinde eksi olmayınca gısadan korkuyorum patron...:o[/quote]
ben de dax %4 den fazla eksi olunca gısadN KORKUYORUM
patron 75000 den ilk sinyali kaçırınca hop oturup hop kalkıyoz işte arada girince poza böyle işte .dng
[quote=excali;376103]atemede para kalmadı mı , ayu büstü?.dng[/quote]
BİZ ATEMELERİ PARA BOŞ ŞEKİLDE İMAL EDİYORUZ:p HEM ATM DEN ALSAM GREDİ OLMAZ HIRSIZLIK OLUR..BEN BANKACILIK SİSTEMİNDEN GREDİ OLARAK ALIP SİSTEMİN UYSAL BİR EVLADI OLARAK OLAYA GİRMEK İSTİYORUM... YALNIZ GREDİ 20 YIL GERİ ÖDEMESİZ OLACAK... HER FAİZ ORANIM KABULUM..NASILSA 20 YILA GAPİTALİZM ÇÖKER...:D VALLA CAPS E BASMIŞIM KAZARA ŞİMDİ HEPSİNİ KÜÇÜK LETIR A ÇEVİREMEM..SORİ MISS HELPATROS
çok stres birikti tahtada çoook :)
kontratak lazım patronlar :)