İmkbde Önceki yeşil buluta bakınca bu yeni bulut içinde baya bir volatilite olacak.
Vade sonu başı seçim icimiki zamanına denk geliyor, bilmiş yani aşağı yukarılar olacağını.
Jelibon.
Printable View
İmkbde Önceki yeşil buluta bakınca bu yeni bulut içinde baya bir volatilite olacak.
Vade sonu başı seçim icimiki zamanına denk geliyor, bilmiş yani aşağı yukarılar olacağını.
Jelibon.
[quote=jelibon;284308]Düşüyordu, yukarı tabii ama mesele ne? devamı gelecekmi.
Sonuçta bu düşüşe kontra sadece.
Jelibon.[/quote]
üstad russel endeksini bilmiyorum.o yüzden sordum.vix gibi algıladım bir an için
üstad sizde cahilliğimi ortaya döktünüz şimdi.russel li bile bilmiyorsan burda nwe işin var demişsindir şimdi.biz daha neleri bilmiyoruz bir bilseniz varya
allaha emanet oynuyoruz işte
hihihihihihih
passat.dng.lelele
üstad bu bulut olayının esprisi ne acaba.neye göre ileriyi işaretliyor
bir ara verim eğrisiden ilerde risk olup olmadığına bakıyordum,bayağı da işe yarıyordu
şimdi onuda bıraktım.birde üstad sizden altın\dow grafiğine bakmanızı istiyorum
ordaki durum nedir acaba.6 seviyesi dibleriydi.10 ise son 1 yıllık tepeydi
passat
üstad kısaları açtık bekliyoruz artık.söz bu sefer siz kapat demeden kapatmayacağım.büyük lafı dinleyeceğim
passat
sayın rex parite 1.2685 i kırmaya başladı yavaş yavaş
hadi gayret oğlum.ayrıl da gel ayrılda gel
hihihihihih
passat
60 dk. graf kanal hareketi belli yorumsuz
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/5d1ddec2.png[/IMG]
üstad sanırım altın\ dow grafiğinden gelecek sene altının düşeceğini ve dowun tepe yapacağını söyleyebiliriz
bir akümülatör safhası oluştu:)))))
altın satacaklar bu dönemde dow alacaklar.taki ellerinde altın kalmayıncaya kadar.ondan sonrada
ver gazı dow a gitsin
passat
İşsizlik verisine 7 dakika var bakalım nasıl gelecek.
Jelibon.
İyi geldi tutacam bu dax longları.
Jelibon.
papaz 1,2685 kırdı....iş NY açılışına kaldı...buranın eksiye geçmesi ....DXY upwarda sokar...:::
Sabah ne yazdım.
1063.91
Aşağıdada 1038.
ÖNEMLİ.
Jelibon.
...yukarı gitmesi gerekiyor dedik (1,2718 kadar denedi)...ama para tersoda dedik....lelele