USAGLAR....69 400 Ü GÖRDÜ...zarardan kurtuldum....bu sefer karda gömecegim bıktım artık....
Printable View
USAGLAR....69 400 Ü GÖRDÜ...zarardan kurtuldum....bu sefer karda gömecegim bıktım artık....
[quote=jani;189031]soruda şu...dün tek basına garanda 44 trilyon para girişi vardı....
bu neydi acep....kamuflajlı açıga satısmıydı....çünki bu girişte fiyat yükselmedi....
bu böyle ise...ki bana göre öyle...geçmişte hücrelerim buna tanık...çünki dün prostat hücrelerim şişti...çişimde zorlandılar 70 400 ü görünce....
O ZAMAN YÜZDE 25 DÜŞÜŞ AHA ORADA....[/quote]
+.+.+.+.+.
[quote=jani;189037]USAGLAR....69 400 Ü GÖRDÜ...zarardan kurtuldum....bu sefer karda gömecegim bıktım artık....[/quote]
bekleeeeeeee.............;)
[QUOTE=jani;189031]soruda şu...dün tek basına garanda 44 trilyon para girişi vardı....
bu neydi acep....kamuflajlı açıga satısmıydı....çünki bu girişte fiyat yükselmedi....
bu böyle ise...ki bana göre öyle...geçmişte hücrelerim buna tanık...çünki dün prostat hücrelerim şişti...çişimde zorlandılar 70 400 ü görünce....
O ZAMAN YÜZDE 25 DÜŞÜŞ AHA ORADA....[/QUOTE]
Bu benimde dün dikkatimi çekmişti eğer garana o kadar para girişi olmasaydı para girişi kapanışda eksi olacaktı,sanki kamufle edilmek için yapıldı,veya dün akşama haber gelecekti bu garanti idi haber gelmedi mal elde kaldı.Ama farketmez zaten sahibi onlar her daim o malı kakalayabilirler.
Birde şu var dün yaptığım hırsın cezasını çektim daha yeni benim maliyete geldi 450
[quote=boz ayı;189043]bekleeeeeeee.............;)[/quote]
ula bozo....
beleye bekleye...erkeklikten düştüm olummm....sen coktantır gacı oldun...sana göre havas hos....ha ha ha
[quote=boz ayı;189043]bekleeeeeeee.............;)[/quote]
şimdilik tepki var boz ayım, bende çıktım,......belki tuttururlar, ...
long dewam inadına long
bu tepki dünkü zirveyide geçebilir
60lıkta 625 üstünde kalırsa alda, bunun altında ise sattayız, son hareket alış yöünde.....
pariteden etkileniyor şimdilik burada bir toparlama oldu şimdilik,
Dolarda 1.4930 ,1.4900,1.4865 verdim,
1.4885, 1.4855, 1.4835 tekrar alıcıyım,
450 çıktığım shotu 775 yerine koydum, 875 de ikincisi var, şmdilik,...
Bu 60 lık barda 625 altına tekrar inilirse, kontra yemiş olacak, bu durumda 69 lar görülür, ihtimal,....