-
Yeni bir tartısmanın yenı kufurleşmelerın altyapısı falan mı hazırlanıyor anlamadım,
Galiba bu tür forumlarda bir gelenek var, birileri kendini PİR ilan edıyor, bu ınsanlar hıcbır yanılgıyı hıcbır elestırıyı kabul etmıyor,
Bir ara gereksiz kavgalar çıkıyor, birileri küsüyör ve bütün forumun toplanıp ricacı/minnetçi olmasını beklıyor,
Hadi başlayalım.... nolur gelın.. nolur yazın...
İsteyen yazar isteyen küser isteyen dınlenır... nedır allahaskına bu, secımı kaybedip küsen, sonra da NOLUR BAŞIMIZDAN EKSIK OLMA SAYIN GENEL BASKANIM anlayısını siyası partılerde gorunce komık buluyoruz da, demek kı anlayıs aynı bakıs acısı aynı, leylek yumurta hıkayesi.
-
[QUOTE=cırcır;90770]seviyeli tartışma topiği emrimizde :)[/QUOTE]
Ben yatıp uyumak istiyorum, uğraşamam bunla cırcır, seni bilmem.....uyk
-
[QUOTE=bull market;90768]Sana neki? yine kavgamı istiyo canın...huyun senin elalemin insiyatifinde olan şeye laf atmak, başka bi numaran yok, kafana girdimi bu dediklerim...[/QUOTE]
bull işine git....
-
[quote=bull market;90772]Ben yatıp uyumak istiyorum, uğraşamam bunla cırcır, seni bilmem.....uyk[/quote]
iyi geceler
-
[QUOTE=tuareg;90771]Yeni bir tartısmanın yenı kufurleşmelerın altyapısı falan mı hazırlanıyor anlamadım,
Galiba bu tür forumlarda bir gelenek var, birileri kendini PİR ilan edıyor, bu ınsanlar hıcbır yanılgıyı hıcbır elestırıyı kabul etmıyor,
Bir ara gereksiz kavgalar çıkıyor, birileri küsüyör ve bütün forumun toplanıp ricacı/minnetçi olmasını beklıyor,
Hadi başlayalım.... nolur gelın.. nolur yazın...
İsteyen yazar isteyen küser isteyen dınlenır... nedır allahaskına bu, secımı kaybedip küsen, sonra da NOLUR BAŞIMIZDAN EKSIK OLMA SAYIN GENEL BASKANIM anlayısını siyası partılerde gorunce komık buluyoruz da, demek kı anlayıs aynı bakıs acısı aynı, leylek yumurta hıkayesi.[/QUOTE]
hadi ya....sen misin şahane.....otlak olmada işine bak.....
sen kimsin lan.....senmisin pir......
-
[QUOTE=bull market;90772]Ben yatıp uyumak istiyorum, uğraşamam bunla cırcır, seni bilmem.....uyk[/QUOTE]
git zıbarrrr.....
-
Buraları tanımaya anlamaya calısıyorum, galıba bır de şöyle bir durum var, bir grup kendı arasında anlaşıp hadi şuraya gidelim diyor, (bu guzel, deneyımlerını baska bır yere tasıorlar ve haklı sebeplerle- buraya kadar sorun yok) sorun daha sonra baslıyor, gruptan bırısı herhangı bır tartısmaya katılınca KLİK hemen devreye giriyor, forum da kendını bu ınsanlara borclu hıssettıgı ıcın (sadece benım komplo teorımdır) pek de tarafsız davranamıyor, basıt bır tartısma kamplasmaya donusuyor.. gerısı malum.
Oysa ben her zaman durust ve adil olunabıleceğini savunmuş, buna inanmışımdır... En yakın dostum bıle yanlıs bır tutuma gırınce, dostumdur taraf tutayım demek yerıne, hata senın dostum demenın, o dosta iyilik olacağını düşünmüşümdür.
Insan ırkı kolonıler halınde yasıyor, kolonı demek ortak yaşam alanları demek, ortak yasam ortak davranış kuralları demek, bu da herkesın uyması gereken basıt kurallar demek.
Herkes kendını kolonı lideri sandıkça, herkes kendını kolonının ayrıcalıklısı sandıkca, bu işler hep devam edecek.
Bari dünyayı, toplumu değiştiremiyorsak ve bunun öfkesını hıssedıyorsak, hiç olmazsa burada eleştirdiğimiz anlayışları yıkalım.
Çok mu zor???
-
[quote=mordak;90779]hadi ya....sen misin şahane.....otlak olmada işine bak.....
sen kimsin lan.....senmisin pir......[/quote]
Seviyen benımle konusmaya yetmiyorsa alıntı yapma, senı tanımam, muhatap da almam.
-
[QUOTE=tuareg;90782]Seviyen benımle konusmaya yetmiyorsa alıntı yapma, senı tanımam, muhatap da almam.[/QUOTE]
sen kimsin *seviyen olacak.....
-
[QUOTE=tuareg;90781]Buraları tanımaya anlamaya calısıyorum, galıba bır de şöyle bir durum var, bir grup kendı arasında anlaşıp hadi şuraya gidelim diyor, (bu guzel, deneyımlerını baska bır yere tasıorlar ve haklı sebeplerle- buraya kadar sorun yok) sorun daha sonra baslıyor, gruptan bırısı herhangı bır tartısmaya katılınca KLİK hemen devreye giriyor, forum da kendını bu ınsanlara borclu hıssettıgı ıcın (sadece benım komplo teorımdır) pek de tarafsız davranamıyor, basıt bır tartısma kamplasmaya donusuyor.. gerısı malum.
Oysa ben her zaman durust ve adil olunabıleceğini savunmuş, buna inanmışımdır... En yakın dostum bıle yanlıs bır tutuma gırınce, dostumdur taraf tutayım demek yerıne, hata senın dostum demenın, o dosta iyilik olacağını düşünmüşümdür.
Insan ırkı kolonıler halınde yasıyor, kolonı demek ortak yaşam alanları demek, ortak yasam ortak davranış kuralları demek, bu da herkesın uyması gereken basıt kurallar demek.
Herkes kendını kolonı lideri sandıkça, herkes kendını kolonının ayrıcalıklısı sandıkca, bu işler hep devam edecek.
Bari dünyayı, toplumu değiştiremiyorsak ve bunun öfkesını hıssedıyorsak, hiç olmazsa burada eleştirdiğimiz anlayışları yıkalım.
Çok mu zor???[/QUOTE]
edebi felsefik yazıları geçte açık açık yaz....
ben ne dedimde sen bu kadar alındın.....astatinin kıçıylamı yaşıyorsun....
-
bull bu arada sen arandın....eee sen bilirsin....
-
Benım öğrendiğim yaşam tarzında ''karsındakıne ıyı bak adam değilse yanıt vermeye değmez' der.
-
mersiyk benide engellersin şimdi sen....
-
sayın yonetıcılere tesekkur ederım
-
Mete hoş geldin :) Bu kadar erken beklemiyorduk ! :) Yakında bana avatar kirası ödemeye başlaycaksın..kendine bir avatr bul tez elden
-
Bu forum heyecan ve gerilim ve hatta reality show seviyor..bak bak bak
[URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=596"]Astatin[/URL], [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=1007"]SGCNR[/URL], [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=113"]maşuk[/URL], [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=505"]mordak[/URL], [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=894"]tuareg[/URL], [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=662"]cırcır[/URL]+, [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=428"][B]mersiyk[/B][/URL]+, [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=27"]mur@t[/URL], [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=897"]Mete[/URL], [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=151"]bull market[/URL]
-
[quote=Astatin;90789]Mete hoş geldin :) Bu kadar erken beklemiyorduk ! :) Yakında bana avatar kirası ödemeye başlaycaksın..kendine bir avatr bul tez elden[/quote]
Hoşbulduk birtanem
Saatlerdir buradayım, gözlerine bi baktır sen
-
[quote=Mete;90796]Hoşbulduk birtanem
[COLOR=red]Saatlerdir buradayım[/COLOR], gözlerine bi baktır sen[/quote]
Onu diyorum işte..Bu kadar erken beklemiyorduk:..: topiğe değil, foruma:D hoşgeldin...
(memlekette iş sıkıntısı ile beraber avatar sıkıntısı da mı başladı kuzum..sana bir yerden geriye dönük işlem yaptıran VOB platformu bulalım, parayı gani gani götür, ajanslar majanslara güzel bir avatar yaptıralım sana :))
-
-
[quote=Astatin;90800]Onu diyorum işte..Bu kadar erken beklemiyorduk:..: topiğe değil, foruma:D hoşgeldin...
(memlekette iş sıkıntısı ile beraber avatar sıkıntısı da mı başladı kuzum..sana bir yerden geriye dönük işlem yaptıran VOB platformu bulalım, parayı gani gani götür, ajanslar majanslara güzel bir avatar yaptıralım sana :))[/quote]
Espri dediğin biraz kaliteli olmalı selocan, böyle ağızdan rastgele çıkan 15-20 kelime ,2-3 sıralı cümle bende gülme etkisi yaratmıyor maalesef sende olduğu gibi :D
Avatar resmim seni niye bu kadar rahatsız ediyor ki, hayrola volkan gezegeninden akraba falan mısınız .kom Altı üstü dizi kahramanı asti, kendini özdeşleştirecek başka adam mı bulamadın :D Hadi ışınlan bakim sen :yü:
-
Bu topikde 35. sayfayı açabilen varmı?
Hah açıldı en sonunda..açılmadı bende bi türlüde..
Yazma hakkı yokmuş vatandaşın:) cevap hakkı doğmasın diye sileyim istedim..olmadı.. artık okumakla yetinecek...
-
[QUOTE=tuareg;90786]Benım öğrendiğim yaşam tarzında ''karsındakıne ıyı bak adam değilse yanıt vermeye değmez' der.[/QUOTE]
[QUOTE=tuareg;90788]sayın yonetıcılere tesekkur ederım[/QUOTE]
neden bu teşekkür adil olunmadığından dolayı mı?
ne yazdım ben yasaklanacak.....ama sizler yanlış yaptınız......
ben normal konuşuyorum neden araya giriyorsun maden araya giriyorsun daha önceden araya girenlere neden sesin çıkmadı recep efendi.....
öyle efendi usul yazmak kolay nasılsa değil mi?
-
[QUOTE=bull market;90851]Bu topikde 35. sayfayı açabilen varmı?
Hah açıldı en sonunda..açılmadı bende bi türlüde..
Yazma hakkı yokmuş vatandaşın:) cevap hakkı doğmasın diye sileyim istedim..olmadı.. artık okumakla yetinecek...[/QUOTE]
sayın öküz çok kaşındınız....sizi eskişehirde yoklamaya talim edecez anlaşılan...:):)
hemde tarla üzerinde sen anladın onu hadi bakalım.....lelele.lelele
gene yanar döner olmaya devam et......
ama sana inan bu yazılarını yedirecem.......çıktılarını aldım....+.+.+.
o zaman senin erkekliğini göreceğiz.....cümle alem.....hemde senin memleketinde.........
-
[QUOTE=mordak;91513]sayın öküz çok kaşındınız....sizi eskişehirde yoklamaya talim edecez anlaşılan...:):)
o zaman senin erkekliğini göreceğiz.....cümle alem.....hemde senin memleketinde.........[/QUOTE]
mordak abi iyi adamsın ben sana kefiil olurum ama niye boyle yapıyosun bosver abi analizlerin konussun kavga etme artık .uyk
-
[QUOTE=gacırt;91515]mordak abi iyi adamsın ben sana kefiil olurum ama niye boyle yapıyosun bosver abi analizlerin konussun kavga etme artık .uyk[/QUOTE]
canım görmüyormusun adamlar yasaklı olduğum halde yazmış utanmadan....
o gece ne dedim de yasaklandım.....
kusura bakma....aslında haklısın ama itle it olduk artık....yapacak birşey yok.....
-
[QUOTE=mordak;91513]sayın öküz çok kaşındınız....sizi eskişehirde yoklamaya talim edecez anlaşılan...:):)
o zaman senin erkekliğini göreceğiz.....cümle alem.....hemde senin memleketinde.........[/QUOTE]
eğer biraz erkeksen bana özelden yaz....eğer gram erkekliğin varsa.....
sana bu yazılarını yedirmezsem şerefsizim.....onurun gururun varsa yazarsın özelden....
tek telefonunu yaz yeter...ben ararım....
hadi bakalım sanal alem delikanlısı görelim seni.....
-
bu arada çöl savaşcısı senle ayrı konuşacağız.....
bakalım gerçekten savaşcımısın.....hemen yazılara vurma kendini....senle efendi konuşacam...
-
tüm olanlardan dolayı sevgili mordak tan özür dilerim...olayın burda kapanmasını rica ediyorum
-
Astatiiiin nerdesin ,gel bak ben geldim, nolcak bu piyasalar astiii
-
marakes arkadaşım bak topik burda....gözünün önünde ondan dedim okuman yazman var mı diye.....hemen kızdın ama haksız sayılmam...
yine seviyor seni sayın HELLİM......
-
Astatin bugün yok anlaşılan, tüh bugün kısa bir keyfi çok gördü bize ...
-
mordak arkadas,syn mod evet beni çok sever saolsun:)göz görüyo nede olsa..bunun sevgi ile ilgisi yok tanımaz etmez beni.geliyim bi bakıyım dedim ne var ne yok.ama daha once de dedgm gibi biraz kibarlık kimseye bişey kaybettirmez.anlayışlı olmak senin doganda var.bunun için de ayrıca teşekkür ederim ve sana başarılar dilerim..
-
[QUOTE=Mete;91560]Astatiiiin nerdesin ,gel bak ben geldim, nolcak bu piyasalar astiii[/QUOTE]
onun yerine birazdan yalaması olan çöl savaşcısı hemen koşa koşa gelir.....felsefi ve edebi yazıları ile bizi aydınlatır......
yaw kardeşim sen aklını peynir ekmekle mi yedin derler ya.......... aynen o misal be çöl savaşcısı(pardon siz devenin heryerini yiyordunuz pardon ya).......
bu arada recep ivedik 2 fena olmamış biraz yağlı ama sana yakışır.....HELAL...
-
[quote=mordak;91566]onun yerine birazdan yalaması olan çöl savaşcısı hemen koşa koşa gelir.....felsefi ve edebi yazıları ile bizi aydınlatır......
[/quote]
Yalamasını napim mordak, tanımıyorum bile o senin olsun:..:
Aslı varken sureti gerekmez ben asistanı isterim, aman astatin i:)
Minik kuşum o benim:p
-
[QUOTE=marakes;91565]evet beni çok sever saolsun:)göz görüyo nede olsa..bunun sevgi ile ilgisi yok tanımaz etmez beni.geliyim bi bakıyım dedim ne var ne yok.ama daha once de dedgm gibi biraz kibarlık kimseye bişey kaybettirmez.anlayışlı olmak senin doganda var.bunun için de ayrıca teşekkür ederim ve sana başarılar dilerim..[/QUOTE]
anlayış derkenn?
anlarız merak etme sen.....belki şans belki de yine şans olayların üzerine gelmen ama bu konuda benden anlayış bekleme....
ama gerçekten şans ise zaten anlarız zamanla......o zaman bakarız durumlara....
eee anladın artık sen onu........
-
ben ortaya laf attım sen cevapladın o bakımdan anlayışlsın diyorum:)maşallah:)
-
[QUOTE=marakes;91569]ben ortaya laf attım sen cevapladın o bakımdan anlayışlsın diyorum:)maşallah:)[/QUOTE]
sen ortaya ne attığının ya farkında değilsin yada salağa yatıyorsun.....
bence ikincisi o yüzden senle artık meselemiz uzun....
sanada maşallah.......taktın nazar boncuğunu erkenden.....
unutma eskiler derki takma hemen sıra sıra sonra bozarlar yana yana...lelele.lelele
-
[QUOTE=marakes;91569]ben ortaya laf attım sen cevapladın o bakımdan anlayışlsın diyorum:)maşallah:)[/QUOTE]
bir daha ortaya atarken haber verde....düşünelim biraz tam orta mı değil mi?
bu arada ortaya attıklarında önemli.....
-
[quote=mordak;91570]unutma eskiler derki takma hemen sıra sıra sonra bozarlar yana yana...lelele.lelele[/quote]
Gün gelir devran döner keser döner sap döner gibi bir şey sanırım bu söz mordak , googleda arattım bulamadım ne demek bu , hayır kötü bir şeyse asticiğime kullanacağım .dng
-
yok farkındayım da merak ediyorum hani bi gün gelir mordak sakinlikle satasmadan saldrmadan küfür veya argo kelimeler kullanmadan derdni anlatabilir mi..bakıyorum herkese saldırıyosun..madem haklı olduguna inanıyosun bunu neden normal şekilde yapmıosun..böyle haklı iken haksız oluyosun farkında degilmisin..yoksa benim için burası bi forum ..forumun dışına çıkmak istediklerimle de iyi şekillerde çıkmayı tercih ederim..basit oyunlarla falan ugrasmaya zamanım yok..ama sen de ugrasmasan keske..senin için iyi olur yani..yoksa dedgin gbi yolun uzun