-
hala almadım..tam aha bu deyince zort diye yeni birşey çıkıyordu çünkü... iyiki de almamışım..şirket blackberry leri kalite bir smartphonela değiştirme kararı verdi...teprik ederim şirketi..long live şirket...
ayrıca xperia odin ne zaman çıkar acaba..
-
mt4 uyumlu özel indik yükleyebiliceğimiz bir cihaz yokmudur ? yada mt yı cihazlara uyumlu hale getirecek yazılım pc den kurtaracak bir taşıyıcı cihazda olur
-
[quote=fotomidyat;420878]mt4 uyumlu özel indik yükleyebiliceğimiz bir cihaz yokmudur ? yada mt yı cihazlara uyumlu hale getirecek yazılım pc den kurtaracak bir taşıyıcı cihazda olur[/quote]
android cihazlarda çalışıomuş, denemedim bi bakın isterseniz..
-
En iyi no-smartphone gh 688 idi :) ne telefondu be :D
-
[quote=flexy;421121]android cihazlarda çalışıomuş, denemedim bi bakın isterseniz..[/quote]
[B]iPhone Trader:[/B] Günümüzün populer telefonu iPhone için hazırlanan iPhone Trader, rakiplerinden çok daha hızlı, çok daha kapsamlı ve çok daha güvenilir bir cep telefonu uygulamasıdır. Böylelikle yatırımcılarımız iPhone telefonları ile işlemlerini kesintisiz ve her yerde gerçekleştirebilirler.
[B]iPad Trader:[/B] iPad için hazırlanan iPad Trader, rakiplerinden çok daha hızlı, çok daha kapsamlı ve çok daha güvenilir bir pad uygulamasıdır. Geliştirilmiş grafik ekranları aracılığı ile teknik analiz ve piyasa takibi hiç bu kadar keyifli olmamıştı!
[B]Android Trader:[/B] Akıllı işletim sistemi Android için hazırlanan Android Trader, muadillerinden çok daha hızlı, çok daha kapsamlı ve çok daha güvenilir bir cep telefonu uygulamasıdır. Böylelikle yatırımcılarımız android sistemi olan telefon ve cihazları (Samsung Galaxy Tab, HTC Tab Flyer, LG Optimus Pad, Acer Iconia Tab ve tüm android sistemli cep telefonları) ile diledikleri yerde işlemlerini gerçekleştirebilirler.
yerli kurumdan alıntıladım bunlarda mt4 uyumlu- lazım olan kısım özel indikatör yükleyebilmek sadece içinde hazır olanlar yanlız kullanılıyormuş onlarda iş görmez sordum şuan için öle bir imkan yokmuş - belki ilerde mt4 programını yazanlarlar uyumlu hale getirir. yerli yabancı forumlarda araştırıyorum inşallah rastgelirim. sisteme dayalı kesintisiz takip durumu oluşursa inanıyorum başarı oranı %95 olur ya evde işyerinde kesintisiz takip durumu olacak oda bana ters en iyi çözüm cep veya tablette olur
-
[quote=fotomidyat;421124][B]iPhone Trader:[/B] Günümüzün populer telefonu iPhone için hazırlanan iPhone Trader, rakiplerinden çok daha hızlı, çok daha kapsamlı ve çok daha güvenilir bir cep telefonu uygulamasıdır. Böylelikle yatırımcılarımız iPhone telefonları ile işlemlerini kesintisiz ve her yerde gerçekleştirebilirler.
[B]iPad Trader:[/B] iPad için hazırlanan iPad Trader, rakiplerinden çok daha hızlı, çok daha kapsamlı ve çok daha güvenilir bir pad uygulamasıdır. Geliştirilmiş grafik ekranları aracılığı ile teknik analiz ve piyasa takibi hiç bu kadar keyifli olmamıştı!
[B]Android Trader:[/B] Akıllı işletim sistemi Android için hazırlanan Android Trader, muadillerinden çok daha hızlı, çok daha kapsamlı ve çok daha güvenilir bir cep telefonu uygulamasıdır. Böylelikle yatırımcılarımız android sistemi olan telefon ve cihazları (Samsung Galaxy Tab, HTC Tab Flyer, LG Optimus Pad, Acer Iconia Tab ve tüm android sistemli cep telefonları) ile diledikleri yerde işlemlerini gerçekleştirebilirler.
yerli kurumdan alıntıladım bunlarda mt4 uyumlu- lazım olan kısım özel indikatör yükleyebilmek sadece içinde hazır olanlar yanlız kullanılıyormuş onlarda iş görmez sordum şuan için öle bir imkan yokmuş - belki ilerde mt4 programını yazanlarlar uyumlu hale getirir. yerli yabancı forumlarda araştırıyorum inşallah rastgelirim. sisteme dayalı kesintisiz takip durumu oluşursa inanıyorum başarı oranı %95 olur ya evde işyerinde kesintisiz takip durumu olacak oda bana ters en iyi çözüm cep veya tablette olur[/quote]
cepten mt4 kullananların en fazla şikayet ettikleri konu özel indikator oluşturamama.Ama remote desktop olayıyla programın çalıştığı pc'ye bağlanıp takip ve işlem yapıyor çoğu.Android ve ios için bedava olarak teamviewer, ücretli olarak gotomypc,logmein yada splashdesktop (buna yakın bi ismi vardı hatırlayamıyorum) kullanın bence.3g yada wifi'ın olduğu her yerde bilgisayarınız cebinizde olur.
Ben teamviewer free versiyonunu kullanıyorum çok sık cepten bakmam gerekmediği için ama yoğun olarak kullansam paralı sürümünü alırdım 3g üzerinden performans arttırıcı ve data maliyetini düşürücü çözümler ekliyorlar çünkü.
-
[quote=flexy;421125]cepten mt4 kullananların en fazla şikayet ettikleri konu özel indikator oluşturamama.[COLOR=Red]Ama remote desktop olayıyla programın çalıştığı pc'ye bağlanıp takip ve işlem yapıyor çoğu.Android ve ios için bedava olarak teamviewer, ücretli olarak gotomypc,logmein yada splashdesktop[/COLOR] (buna yakın bi ismi vardı hatırlayamıyorum) kullanın bence.3g yada wifi'ın olduğu her yerde bilgisayarınız cebinizde olur.
[COLOR=Red]Ben teamviewer free versiyonunu kullanıyorum çok sık cepten bakmam gerekmediği için ama yoğun olarak kullansam paralı sürümünü alırdım 3g üzerinden performans arttırıcı ve data maliyetini düşürücü çözümler ekliyorlar çünkü.[/quote][/COLOR]
hem görüntü hem perfonmansta sıkıntı olyormuş onuda düşündüm tam randıman vermiyormuş başka forumdan okudğum kadarıyla ,ama en kötü ihtimal öle bir düzen kurabilirim. zaten amacım 30 luk barlara dayalı sistem çerçevesinde poz giriş çıkışlarda belirli saatlerde mesela gece 24 veya 03 gibi zaman diliminde sl ve tp siz hareket alını oluşturma - takibe dayalı kontröl amaçlı trade etme
-
-
[QUOTE=selçuklu;422440]1700 yukarı gırılsın ...[/QUOTE]
evet patron bunlar önemsiz konular :) en önemlisi 1700 bence de kırılaydı iyiydi :)
-
-
HTC One S'e baktım.. çok teprik ederim HTC yi... tilifon incecik..hafif..şık..ekran bir telefon için olması gereken boyutta (okhuzboy değil)...
Amma phablet diyenler için
-HTC Droid DNA (Butterfly)
-Sony Xperia Z (CES 2013 Ocak da duyurulacak)
-Samsung Galaxy Note 2.
karşılaştırmak lazım...
-
[IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQcOA9sr66E_khRTPEcOKeeTF4Z-cOhcU57YjD4kRYWB7mtXbeM[/IMG]
acaba? sony xperia z?