-
[quote=selçuklu;285753]flat devam .. poz açamıyorum korkuyorum arkadaş vay anasını ya ..... geceye pozda girecem ama ... büyük ihtimal long girerim .. kararım değişmezse ... kısa girmem ....[/quote]
evet abi pozda girmek lazım geceye..taraf olmayn bertaraf olur ...ehuehuehe..üwwwww way** 975 dende şortlr gitti.. olduk 1/2..ühühühhühh
-
Nereye gidiyo daha şortmu giyiyon lem bu yaşta!
-
[quote=AMON RA;285766]Nereye gidiyo daha şortmu giyiyon lem bu yaşta![/quote]
mevsimsel olarak pardon sistemsel olarak değişii AMAN RAAA.. bazen şort giyiyik bazen long arap entarisi giyiyk..ühühühü..AMAN HAAAA dikkat
-
[QUOTE=AMON RA;285766]Nereye gidiyo daha şortmu giyiyon lem bu yaşta![/QUOTE]
patron kanal patladı .. koku varmı .::::::. ühühüühüh .... tamir ekibi olay yerinde .. ühühüüh :o
-
kendimi kınıyorum ... ....dng.dng.dng ..vay anasını ...
-
way**..verilere bak..ula bir kere de benim olduğum pozisyonun lehine gelsin bu ** verileri..ühühühhü
-
BeN kaçtım arkadaşlar görüşürük!
-
ağır kınadım kendimi de sistemi de..sisteme 775 puan taktılar...bana da yarım portfoy üzerinden histemli stop ile 450 puan..geçmiş olsun vatana millete hayırlı olsun...bişi değil topiği kokuttu sistem..üühühühü
-
... %2 yükselmiş .. vob .. bende 200 point kar var .. vay anasını ...... bende ağır kınıyorum kendimi ........ shorttan 125 point .. longdan 75 point ..... geceye flat ...... 11 den sonra geldim ama ... seansa .... oda var ...sağlık olsun ...... ..:o:o:o
cümleten iyi akşamlar ...
-
[quote=selçuklu;285769]patron kanal patladı .. koku varmı .::::::. ühühüühüh .... tamir ekibi olay yerinde .. ühühüüh :o[/quote]
Selçuklum nerden bulursun bunları..:..::..:
Ya gerçekten fena patlattı namuusuz pala.
-
hayret yaw..kimse günlükte ikili tepe muhabbeti yapmadı..havvret yani...yoksa??
-
[quote=Astatin;285816]hayret yaw..kimse günlükte ikili tepe muhabbeti yapmadı..havvret yani...yoksa??[/quote]
görmediki patron zirveyi :D üwww
o deelde uçar bura yani 100 bin diyorum ühühühühüüh :D:D
rally ferrari porsche uçuş kaçış simonların sermaayesi becne bu cemaatte olabilir bu sermaye olmayabilirde neden yükseliyo yandaşmı bunlar bu nası iş ühühühühü tarihi zirve işe bak ühühühühühü kazıkkkkklandım gene ühühühühü