[quote=Cerphin;222115]delimavi beni yine stop etti..:mad:[/quote]
üvvvvv üüü
Printable View
[quote=Cerphin;222115]delimavi beni yine stop etti..:mad:[/quote]
üvvvvv üüü
bu delimavi sözkonusu olunca sisteme uyamıyorum nedense ve ısrar ediyorum pozda.. hakbuki 1.5070 lerde sinyal ala geçmişti.. eur/usd deki PU yu göre göre sinyalin yanılmasını bekledim..:)
[quote=Cerphin;222125]bu delimavi sözkonusu olunca sisteme uyamıyorum nedense ve ısrar ediyorum pozda.. hakbuki 1.5070 lerde sinyal ala geçmişti.. eur/usd deki PU yu göre göre sinyalin yanılmasını bekledim..:)[/quote]
mesele delimavi değil. yenilgiyi kabullenemiyosun. en çok yaşadığımız şeylerdendir, normaldir.
apla, az mola ver o pariteye. allasen inatlaşma. portföyüne büyük zarar verir.
ben o paritenin karakteristik özelliklerini, 5lik bile olsa hangi barda nereye kadar uzanabileceğini bile kestirebildiğim halde temkinli yaklaşıyorum ona.
az bi söz dinle örtmenim yaw... üvvv
GBP/USD
1,51527 short.
stop:1,51740
TP:1,50990
[quote=unlimitted;222136]GBP/USD
1,51527 short.
stop:1,51740
TP:1,50990[/quote]
stop patladı :(
euro/usd intikam feci alındı, dün akşam çok yordu beni belki hedef 1,35xx ama yeter şimdilik bu kadr :)
[QUOTE=unlimitted;222144]stop patladı :([/QUOTE]
senide mi patlattılar.:)
dün ben bu deliyi 1.51 den sattım.. 1.5060 gördü.. yani bana 40 pip kar verdiği halde kapatmadım..
diğer bütün paritelerde 20-30 pip kar olduğu zaman affetmiyor hemen kapatıyorum da bu delideki ısrarım niye.. ilginç gerçekten.. niye bu deli sözkonusu olunca karı alıp çıkamıyorum, duygusal bir bağ mı kurdum ben bu deliyle acaba..:D
sanki bu paritede özellikle zarar etmek için uğraşıyorum..:::
hisse işlemleri yaparken de böyleydim ben.. bazı hisselere karşı zaafım vardı ve diğer hisselerde kar ettiğim halde bir tek o hissede zarar etsem mutsuz olurdum..:D:confused::confused:
[quote=Cerphin;222185]senide mi patlattılar.:)
dün ben bu deliyi 1.51 den sattım.. 1.5060 gördü.. yani bana 40 pip kar verdiği halde kapatmadım..
diğer bütün paritelerde 20-30 pip kar olduğu zaman affetmiyor hemen kapatıyorum da bu delideki ısrarım niye.. ilginç gerçekten.. niye bu deli sözkonusu olunca karı alıp çıkamıyorum, duygusal bir bağ mı kurdum ben bu deliyle acaba..:D
sanki bu paritede özellikle zarar etmek için uğraşıyorum..:::[/quote]
usd/jpy'ye 93,64'e short yazdım.
oil'de 82,15'e short yazdım.
usd/cad 1,01418'e long yazdım.
gelmezse, çok da tın. :)))
CHF/JPY 88,053 short.
hadi yavrum kemik... :D
yok yok ısrar etmeyin..gelmem forexe..yok bak valla gelmem..olmaz gercekten olmaz...
hımmm..du bakayım EURUSD yine long kıvamımı yapıyo lem yoksa..yok yok gelmem abi bulaşmayacam :) :)
[QUOTE=Astatin;222218]yok yok ısrar etmeyin..gelmem forexe..yok bak valla gelmem..olmaz gercekten olmaz...
hımmm..du bakayım EURUSD yine long kıvamımı yapıyo lem yoksa..yok yok gelmem abi bulaşmayacam :) :)[/QUOTE]
gel gel.. :..: