[quote=catedral;87135]Güle güle o zaman... Pesss diyeceğiniz yerde ne işiniz var?
Hemde 5. 6. yazınızda :..:[/quote]
Sana da eski bir dostu anımsattı mı +.
Binlerce dansöz var diyeyim anlarsın sen :..:
Printable View
[quote=catedral;87135]Güle güle o zaman... Pesss diyeceğiniz yerde ne işiniz var?
Sana da eski bir dostu anımsattı mı +.
Binlerce dansöz var diyeyim anlarsın sen :..:
[QUOTE=Mete;87136]Sana da eski bir dostu anımsattı mı +.
Binlerce dansöz var diyeyim anlarsın sen :..:[/QUOTE]
Anımsatmaz mıı ? Şimdi İBO gelir basar tokadı .. .lelele
[quote=Astatin;87128]Haydaaa... tarumaknac ı sakin uslubundaon dolayı moderatörlüğe aday göstermem sana niye bu kadar dokundu anlamadım açıkcası.
SERENAY yine dönüşmüş SALDIRAY'a... Bu mesajına yanıt yazayım mı, yoksa geçen seferk gibi aklını başın alıp sileceksen silmeni mi bekleyeyim.. bilemiyorum... Etrafında çok şerefsiz ve yalaka varsa tanıman normal. Ancak .net ortamında şerefsiz ve yalakaları tanıman çok olası değil.. .net ortamında, en fazla aşırı iddialı, sizi kurtarmaya geldim tarzında yazan tarderların kendilerini rezil edişlerini görebilirsin en fazla...
Çook heyecanlısın çook... Dünyayı kurtaran adam misyonu ağır bir misyondur bu kadar heyecan kaldırmaz..:D:D[/quote]
geçen seferki mesajı dahi anlamak istememişsin..alıntı yap bakalım ne diyor....ben sözümün arkasındayım.....sen kıskanç ve haset bir adamsın......sanal alemde bir kıskançlık....anladık burada yazmamdan rahatsızsın...ben burda yazma meraklısı değilim....sırf bölünme olmasın diye topiğimden buraya geldim.....tarumaknac niye gelmiş..ne var bilmeden fırsat bu fırsat kendini ortalara attın....nerde dedikodu ortada astatin...kadın gibi...delikanlı ol biraz......adam gibi....
.dng
[quote=Mete;87136]Sana da eski bir dostu anımsattı mı +.
Binlerce dansöz var diyeyim anlarsın sen :..:[/quote]
Catedral,
"Eski bir dost" ifadesinden tarumakca ile benim aynı kişi olduğumu kastettiğini anlıyorum.. Öncelikle yanıldığını söyleyeyim. Daha sonra da, bundan bir kaç hafta önce bir vesile ile "Mete" nickinin de sana ait olduğunu senin deyiminle senin klonun olduğunu bana söylemiş olduğunu hatırlatayım. :..: Sanıyorum unutmuşsun..Bu nasıl bir ruh halidir yahu..İki nickle yaz, hem de bu iki nick sürekli birbirine destek mesajı yazsın ve birbirlerinin mesajlarına teşekkür etsin:..: Bu değişik bir ruh halidir..
[quote=Astatin;87145]Catedral,
"Eski bir dost" ifadesinden tarumakca ile benim aynı kişi olduğumu kastettiğini anlıyorum.. Öncelikle yanıldığını söyleyeyim. Daha sonra da, bundan bir kaç hafta önce bir vesile ile "Mete" nickinin de sana ait olduğunu senin deyiminle senin klonun olduğunu bana söylemiş olduğunu hatırlatayım. :..: Sanıyorum unutmuşsun..Bu nasıl bir ruh halidir yahu..İki nickle yaz, hem de bu iki nick sürekli birbirine destek mesajı yazsın ve birbirlerinin mesajlarına teşekkür etsin:..: Bu değişik bir ruh halidir..[/quote]
Moderatör arkadaşlar Catedral ve benim iplerimize bakın
Clone muyuz Söyleyin
Eğer değilsek Astatin forum içerisinde bizlerden özür dilersin değil mi gülüm?
Seni çok sevdim ben ,bundan sonra hep buradayım, beraberiz:p
[QUOTE=Astatin;87145]Catedral,
"Eski bir dost" ifadesinden tarumakca ile benim aynı kişi olduğumu kastettiğini anlıyorum.. Öncelikle yanıldığını söyleyeyim. Daha sonra da, bundan bir kaç hafta önce bir vesile ile "Mete" nickinin de sana ait olduğunu senin deyiminle senin klonun olduğunu bana söylemiş olduğunu hatırlatayım. :..: Sanıyorum unutmuşsun..Bu nasıl bir ruh halidir yahu..İki nickle yaz, hem de bu iki nick sürekli birbirine destek mesajı yazsın ve birbirlerinin mesajlarına teşekkür etsin:..: Bu değişik bir ruh halidir..[/QUOTE]
Asti
Sen bi doktora görün...
1- Kesinlikle seni falan ima eden yok... Neden alındığını hiç anlamış değilim...:eek: Bak hiç aklıma gelmemişti..
Neden gocundun? Birdenbire ?
2- Söylenmemiş şeyleri söylenmiş gibi hatırlamaya ne denir tam çıkaramadım şimdi..Mete farklı birisi.. Yalnızca tanıdığımı söylemiş olabilirim.. Forum doktorumuz ne der bu duruma..
Ben sende son günlerde OBSESİF bir durum gözlemliyorum.. Ama tıb diplomam olmadığı için teşhis koyamam..
Moderatörler IP leri kolaylıkla tesbit ederler..
deve sahipleri develerinin başına
deve sahipleri develerinin başına
arkadaşlar kavga etmeyin ya ben ediyormuyum ... :) :D :D
[quote=catedral;87149]Asti
Sen bi doktora görün...
1- Kesinlikle seni falan ima eden yok... Neden alındığını hiç anlamış değilim...:eek: Bak hiç aklıma gelmemişti..
Neden gocundun? Birdenbire ?
2- Söylenmemiş şeyleri söylenmiş gibi hatırlamaya ne denir tam çıkaramadım şimdi..Mete farklı birisi.. Yalnızca tanıdığımı söylemiş olabilirim.. Forum doktorumuz ne der bu duruma..
Ben sende son günlerde OBSESİF bir durum gözlemliyorum.. Ama tıb diplomam olmadığı için teşhis koyamam..
Moderatörler IP leri kolaylıkla tesbit ederler..[/quote]
Hay allah gereksiz alınganlık yapmışım demekki tüh tüh :) :)IP hiç bir şeydir susuzluk her şey.. EVde PC vardır, notebook bardır bağlanırsın farklı ip ile..Kıvırmayalım..Sen bana, moderatörlüğünü iptal ettikleri forumdan buraya oranın moderatörü geldiğinde, "mete" de benim benim klonumdur hadi sende gel şu adamı mahvedelim diye mesaj attın mı atmadın mı? Açıkca yanıt ver...:..::..:
[quote=SEREN I;87142]geçen seferki mesajı dahi anlamak istememişsin..alıntı yap bakalım ne diyor....ben sözümün arkasındayım.....sen kıskanç ve haset bir adamsın......sanal alemde bir kıskançlık....anladık burada yazmamdan rahatsızsın...ben burda yazma meraklısı değilim....sırf bölünme olmasın diye topiğimden buraya geldim.....tarumaknac niye gelmiş..ne var bilmeden fırsat bu fırsat kendini ortalara attın....nerde dedikodu ortada astatin...[COLOR=red]kadın gibi[/COLOR]...delikanlı ol biraz......adam gibi....
.dng[/quote]
Kadınlara bu düşmanlığınız neden sayın SERENAY...Üstelik bir bayan adını nick olarak kullanıyorken..???:..::..:
[quote=SEREN I;87142]geçen seferki mesajı dahi anlamak istememişsin..alıntı yap bakalım ne diyor....ben sözümün arkasındayım.....sen kıskanç ve haset bir adamsın......sanal alemde bir kıskançlık....anladık burada yazmamdan rahatsızsın...ben burda yazma meraklısı değilim....sırf bölünme olmasın diye topiğimden buraya geldim.....tarumaknac niye gelmiş..ne var bilmeden fırsat bu fırsat kendini ortalara attın....nerde dedikodu ortada astatin...[COLOR=red]kadın gibi[/COLOR]...delikanlı ol biraz......adam gibi....
.dng[/quote]
Kadınlara bu düşmanlığınız neden sayın SERENAY...Üstelik bir bayan adını nick olarak kullanıyorken..???:..::..:
[quote=Astatin;87153]IP hiç bir şeydir susuzluk her şey.. EVde PC vardır, notebook bardır bağlanırsın farklı ip ile..Kıvırmayalım..Sen bana, moderatörlüğünü iptal ettikleri forumdan buraya oranın moderatörü geldiğinde, "mete" de benim benim klonumdur hadi sende gel şu adamı mahvedelim diye mesaj attın mı atmadın mı? Açıkca yanıt ver...:..::..:[/quote]
Birtanem,evde pc ve notebook olsa da aynı ip ile bağlanırsın, ister normal ister kablosuz modem kullan değişmez. Eve sırf forumda clon yaratmak için 2 hat bağlatacak kadar da psikopat ruhlu değildir canım Catedral :D
Çok gıcıksın ya çok sevdim seni ben, iyi anlaşacağız seninle:D Övüyorum ha mızırdanma sakın ;)