geldim geldim çek patladı bayram üstü onun peşine çekip gittik ama müşteri bize verdi kol saati palada buraya bilezik yapmış bakalım bir teknik ne der?
Printable View
geldim geldim çek patladı bayram üstü onun peşine çekip gittik ama müşteri bize verdi kol saati palada buraya bilezik yapmış bakalım bir teknik ne der?
yukarıda 85150 var dedi
İkinci seans kurban bayramı bitmişmi belli olacak diyorum:)
Kısalara bir müddet veda vakti yaklaşabilir, fakat al sinyali şu anda vob 86000 i geçseydi gelirdi, o yüzden acele giden ecele gider hesabı sabırlı omakda fayda var bence.
Senaryoma göre ikinci seans 85000 e ve biraz üzerine atak olursa tekrar düşerek kapanış yakışır, yarın sabahtan yada ikinci seans al sinyali için olumlu haber gelirmi diye hazırolda beklemek iyi olur, reçete gibi oldu ama idare:)
Şimdilik shortlarla arkaya yaslanmaya devam.
83950 üzerinde sıkıntı yok altında sıkıntı çok ben flat izler
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=306440&postcount=9461[/URL]
göstergeler soğuduktan sonra %10 luk bir düşüş daha bekliyorum haziran 2006 dakine benzer dip çalışmasından sonra 4-5 aylık ralliyle yeni zirve beklentim var...
mobius yine haklı çıkacak bence:)
84300 de bir sıkıntı var beyler üzerinde kalamazsa ver elini kırlara
5-15 likler yatay a girdiğini söylüyor fena çarpma modu yani aman dikkat flat devam
yükselen tepeler 3 etti 4. epey bi tepeleyebilir.. günü artı kapatır demi cooldealer?)
gong.. The Tatar nedir durumlar selamlar?
şş cooldealer ittir daxi az yukarı ne o hep shortlar mı kazanacak artıkın? töbe töbe..(
7000 daxi 116** dow lara kadar zild yapabilirsem kendimi teprik edecem yoksa olmaz gari..)
Flat 325 ten biraz dinlenelim..Tepkileri görelim...