dünün dibi 65 700 dü....67 225 e gelerek...TAM 2925 PUAN ÇIKTI....
Printable View
dünün dibi 65 700 dü....67 225 e gelerek...TAM 2925 PUAN ÇIKTI....
NASILDIM USAGLAR...sinirlerim nasıldı...hedefe kilitlenişim nasıldı...stratejime baglılıgım nasıldı...onun sabahki asagı süzülüşünün bana vız geliş tırıs gidişi nasıldı...
o anda hedef 67 300 diyişim nasıldı....ha ha ha
yaw hosuma gidiyor...yazayım bari...
GUZU BU...BORU DEEELLL....
tebrikler kuzu... hadi şimdi şort yeri hesapla bakalım... :)
[QUOTE=jani;244725]NASILDIM USAGLAR...sinirlerim nasıldı...hedefe kilitlenişim nasıldı...stratejime baglılıgım nasıldı...onun sabahki asagı süzülüşünün bana vız geliş tırıs gidişi nasıldı...
o anda hedef 67 300 diyişim nasıldı....ha ha ha
yaw hosuma gidiyor...yazayım bari...
GUZU BU...BORU DEEELLL....[/QUOTE]
allah nazarlardan saklasın müthiş vuruşuyorsun kuzum....nazar değmesin...kuzu lem bu borumu sandınız..ha ha ha
guzu abi..
bugunkü kendinden emin yapın takdire şayan..
sabah bunalıp longları zararına vercektim nerdeyse..senin bu güvenli duruşun bana yardım etti..
teşekkürler...
Tebrikler KUZUM,
Burada öğrettiklerinle gerçekten iyi savaşçılar yetiştireceksin, dışarda binlerce dolara öğrenilmez bunlar, tabi bir de öğretecek adam bulmak lazım....
ŞİMDİ....
yeni oyunumu kurguluyorum...önceden yazmıyorum biliyorsunuz...elimdeki kalan yarıyı dehlerken özgözlerinizle göreceksiniz...
265 ooo kontrattayız...300 000 kritik yer....
Emmii löngleri verdim cörtleri kademe kademe açacam %10 açtım dönüşü görmeden açmam gerisini
gidebildiği yere kadar gitsin
elimdekiler numunelik 700 puan tepmiş benden sonra kerrata bu kadar iştah ayı bünyeme zarar cörtlemekte tırsıyorum ne dersin bunların plan prıgram nedir
%15 yaptım yazarkene 67200 düz olsun dedim
emmi kuzucuklar olarak tırsmaktayız burdan cört açılırmı deyi?
[quote=jani;244648]zöhtü...
sen shrtar shrtamaz...500 puan çıktık saol yawrum...
66 900 deyiz....[/quote]
QUZU BU...BORU DEEELLL................
Q ile yazdım bi de böylesi yazılsıun
%20 cörtüm ama söyliyim son haftaların en tırsak pozu bu
67 175 de....67 000 üstünde 54 000 kontrat işlem oldu...
burada herkes yaralarını yalıyacak....sonra eylem...
ey ahali ...sabah verdiğim resist bandına girmiş bulunuyoruz...hade bendensiniz....saygı ve sevgiler > tirex camiası:..: