Bazı imkb 30 hisselerini yabancı iyi kütletiyo. Ancak bu çıkışta satabilirdi yabancı. Bakalım önümüzde ki günlerde diğer hisseler bunlara uyacak mı?
Printable View
Bazı imkb 30 hisselerini yabancı iyi kütletiyo. Ancak bu çıkışta satabilirdi yabancı. Bakalım önümüzde ki günlerde diğer hisseler bunlara uyacak mı?
bu arada efg nin dün açtığı yüklü miktardaki şorttan bi haber var mı arkdaşlar napmış onları acaba ???
[quote=jani;244564]HİÇBİRSEYE İNANMAYIN...
fiyatlara inanın....
75 000 den 65 000 e indik...10 000 puan buyuk dalga...bunun tepkisindeyiz...hedefi fibo 50....70 000...yazıyla yetmişbin....ara düzeltmelerle...ilki fibo 38 de....68 300 yani....
68 300 de...3300 puan çıkışta marginler OYNAR....
MİLLET HEDEF FEZA...felan filan demeye baslarken...guzu birden short olur usaglar....ha ha ha[/quote]
bunu okuyun...sadberk sende...SABAH YAZDIM KORKU HÜKMEDERKEN...
her asagı süzüüş long fırsatı...SHORTU Bİ SÜRE UNUTUN...O KAKA ARTIK...
EKSTREEM HALLERİ KOLLAYI N....mal almak için mala binimez...kar varmı kar ona bakıcan....varsa mala girecen...
su anda fibo 23 e geldi...bu direnc şimdi...ama bunu kıracak....
kırdı 67 100 de....
yarısını gömdüm....2050 puanı cebe adım...yarıyla devam....
emniyet üçün sarttı...
böylece üç günde...iki gün shorta bugün longa oynuyarak...toplam 6050 puanı cebe attım...ilave longlarım kaldı....o gün sonunda...
Tebrik ediyorum kuzu iyiki varsın iyiki yazıyosun biz seni çok seviyoruz...Kuzu bu kuzu boru değil......
67150 den diğer yarıyıda gömdüm....1950 puvan karla....flatım artık....
şimdi...
bu bölge direnc...ama kol kestirecegi cok kişi var...direnci takmaz bu...biraz asagı salınır ve döner...mermi hızıyla 68 300 e gider...ya kapanışta yada yarın gaplı acılışta....