-
[quote=jani;148028]longculara...
kapanışta long olanlar üçünde şunu yapmaları çok muhtemel....
59 500 açılış...hızla 59 200 e iniş...spot açılışla 59 500 e geri geliş...yaylanma....ve asagı süzülüş....58 800 e kadar transit....ikinci senas açılışla 57 800 ü öpüş...ve dönüp gelip 58 800 e çıkış ve kapanış....[/quote]
teşekkürler kuzu.....
benim grafiklerde gördüğüm ise: 59600 kritik nokta yani pivot değeri.. üzerinde açılış olursa 60300 e kadar soluksuz gider...
aşağıda 57600 destek ve kırılırsa kanal desteği 57binde...
bu durumda sabah açılış zayıf olursa ve dahi pivot altında kalırsa longları okutup gelişmeleri takip etmek uygun olacaktır...
-
[quote=jani;148027]bu neyi söylüyor...TÜRKİYEDE MALI DAGITIYORLAR....[/quote]
Avrupa'daki, Amerika'daki grafiklere bir bakıyorum bir de bizimkine, ben de aynı sonucu çıkarıyorum....Yarın görünümün düzeltilmesi haberi sonucu, mal dağıtmak için harika bir fırsat ele geçmiş gibi görünüyor, asıl darbenin de bayramdan sonra vurulacağını düşünüyorum....Bakalım zaman bize neler gösterecek...Kısacı uzuncu herkesin bugünkü manevralarının hep kazançlı olmasını dilerim, VOB'da işlem yapmak, rafting yapmak gibi geliyor bana, tüm arkadaşlara başarılar....
-
[B]Günaydın, [/B]
[B][U]18 Eylül Cuma [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
GER ÜFE (a/a) (Ağu) 09:00 %0,2 -%1,5 Düşük
[U]EUR Cari İşlemler Dengesi (Tem) 11:00 -€5,3Mlyr Yüksek[/U]
[U]GBP Kamu Finansmanı (Ağu) 11:30 £14,5Mlyr £0,2Mlyr Yüksek [/U]
[U]GBP Kamu Sektörü Net Borçlanma (Pounds) (Ağu) 11:30 £17,6Mlyr £8,0Mlyr Yüksek [/U]
GBP M4 Para Arzı (a/a) (Ağu) 11:30 %0,8 %1,5 Düşük
USD Baker Hughes U.S. Rig Count 20:00
[B][U][COLOR=blue]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
2.Çeyrek Sanayi İstihdam Endeksi(TÜİK) 10:00
[B][U]IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U][/B]
[B]IMKB:[COLOR=red]9835[/COLOR][/B]
[B]VOB: [COLOR=red]9836[/COLOR][/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
[B][COLOR=blue][U].lelele +. RAMAZAN BAYRAMINIZ ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN. KEYİFLİ BAYRAMLAR.. +..lelele[/U][/COLOR][/B]
-
[quote=fXci;147996]bende annamadım gayri ZEYYAH yarım gun ceza yedik herhalde ::: damam gabul ediyorum biraz sert cıktım emme ben arkidişi uyarmıştım zemanında .....
arkdeşlar dovru bildim yanlış bildim ........ben gazandım sen gaybettin ........muhabbetleri buraya yakışmayor.. adam gibin fikir paylaşımı yap canımı ye emme çamur atma yuaw :::[/quote]
Yaş haddinden olabilir fxci.::::::::::::
-
[quote=enorton;147977]Akşam haberleri izliyorum şimdi bu [COLOR=red]katil çocuk[/COLOR] yakalandıya, bi uzman çıkmış hukukçu. diyolar ne kadar yatar? Diyo yok yaşı küçük, yok tahrik varsa şu bu hık mık etti en sonunda 5 yıl yatar çıkar dedi. Şok oldum, lan adam gitmiş nalburdan testere almış kızı kıtır kıtır kesip çöpe atmış 5 yıl diyorlar... Ya bu nasıl adalettir...[/quote]
Katil değil...Cani..Hatta O.*, hatta ** oğlu **. Yaşı küçükmüşmüş..lan 17 yaşında bu kadar soğukkanlu cinayet işleyen bir **, büyüyünce daha nasıl canlar yakar acaba..Bu arada öldürülen kızın babasına da helal olsun. Bu kadar uğraşmasaydı, o aile parası ile bu işi kapatırdı..AMa memleketime acırım..Bu ülkede kızınız zengin bir ailenin **i tarafından öldürülürse, adaletin yerine gelmesi için 50 tv kanalı gezmeniz lazım demekki...
Yok ağa, inşallah koğuş adaleti ile adalet yerini bulur.. Bu çocuk olma işi doğum tarihi ile alakalı değil. Bizim devletimizki, 17 yaşındaki siyasi suçlular için hukukda yeri olmayan şekilde kemik yaşı belirletip, 18 yaş üstü diye rapor çıkarttırıp çocuk asan bir devletti, bu cani ** ede birinin ders vermesi lazım..
-
Buu arada şu görünüm işini çok abartmamak lazım..en azından açılışta...bu zaten geçenlerde moodys gazıyla fiyatlara bir miktar girmiş bir gelişmeydi..sonuçta not arttırımı bile değil..görünüm düzeltmesi...hani endeks diplerde falan olsa ciddi etkisi olurdu da buralarda çok sanmıyorum..zaten aylarca onca kötü haber ve dışarının kötü olmasına rağmen alışılmadık şekilde iyi olan borsamız, bir süredir onca iyi haber ve dışarının iyi olmasına duyarsız...bence vardiya devroldu..
ha ama belli de olmaz..belkide KY yine haddinden fazla şorttur...3 kafadar çakarmı bi 5000 yukarı..olurmu olur...
-
Bu s&p kadar gereksiz ve işgüzarlar bir şey yapiyora kesin bir şey vardır bence.
Durup dururken not düşürdü...
şimdi imf le anlaşma olsun yada olmasın durum iyi diyor.
bence milleti borsaya çekip malı ellerine verip dışardan kıs kıs gülecekler...
Fdow da bugun vade sonu bakalım ne olacak...
Tamam mı,Devammı?
-
[quote=adalı54;148032]Pardon Arkadaşlar Eski vade yeni vade hesabı vardı onu karıştırmışım bugün vade sonu malum her ayın 3.hafta sonu FDOW da vade kapanıyordu görünen rakam yeni vade rakamı[/quote]
her ayın değil 3 ayda 1 oluyor FDOW da vadeler 3 aylık ve her 3.ayın 3.cuması vade değişiyor...
-
günaydın....TÜRKÜN FURUŞKAN EVLATLARI....
-
Hula PAMBIK,
Kaç gündür geceye şort girip, DJ yükselince dalgadan bol bol zırladık ama günü hiç ekis kpatmadık..Şimdi bi rahat bi hoşuz..Acaba bugünmü yiyecekler...dur nolur nolmaz ben zırlayayım biraz... :) üwwwww faizler düşmüş, üwwwww dow çökmemiş, üwwwww görünümümüz pozitife dönmüş...üwwwwwwwwww
nolur nolmaz.. :)
-
günaydın bol kazançlar ..
-
[quote=Astatin;148043]Hula PAMBIK,
Kaç gündür geceye şort girip, DJ yükselince dalgadan bol bol zırladık ama günü hiç ekis kpatmadık..Şimdi bi rahat bi hoşuz..Acaba bugünmü yiyecekler...dur nolur nolmaz ben zırlayayım biraz... :) üwwwww faizler düşmüş, üwwwww dow çökmemiş, üwwwww görünümümüz pozitife dönmüş...üwwwwwwwwww
nolur nolmaz.. :)[/quote]
olabilir hergün alıştırdılar yukarıdan açıp geri basmaya...ya bugün basmazlarsa üüü :(